- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.901
Yooo oda nerden çıktı?kızdın mı bana
cok yedim diyeYooo oda nerden çıktı?
sabah +3 gorunce eski ben geri geldi merak etme
cok yedim diye
valla muskacım sen şımarmıycan da kim şımaracak..hakkın yavrum doya doyaa bu anın tadını çıkar azmettin bir çok kişinin yapamadığını yaptın iradene duruşuna hayranım zaten .. amann nazar değmesinİnşallah gülüm. Bu çektiğimiz bir omur boyu yeter valla.
Ayyy siz böyle dedikce kendimi bisey saniyom.
Yok birtanem ameliyat öncesi yicem demiştim zaten biliyordum.cok yedim diye
Fırsatçı nolcek!kaç kg sin yane bakiim seni geçebilcem mi :)) bu krizi kara çevirmem lazım :))
61.5 bacım sen beni ruyanda gecersin yarın 60.5 obur gun 59.5 im ben :)kaç kg sin yane bakiim seni geçebilcem mi :)) bu krizi kara çevirmem lazım :))
ben kızdım şahsen sormadın ama :))
Yok birtanem ameliyat öncesi yicem demiştim zaten biliyordum.
Kizmadim
Fırsatçı nolcek!
Sağol tatlım inşallah.valla muskacım sen şımarmıycan da kim şımaracak..hakkın yavrum doya doyaa bu anın tadını çıkar azmettin bir çok kişinin yapamadığını yaptın iradene duruşuna hayranım zaten .. amann nazar değmesin
inşallah bidaha büyük beden kıyafet peşinde koşmayız hiç birimiz çıtır kızlar topiği açar ordan devam ederiz
sagol bitaneeeemYok birtanem ameliyat öncesi yicem demiştim zaten biliyordum.
Kizmadim
Fırsatçı nolcek!
61.5 bacım sen beni ruyanda gecersin yarın 60.5 obur gun 59.5 im ben :)
kızmayın yaaa tamam yemiycem bi daha soz ekmegi bile komple kesiyorum artık
ahahahhaha betus bana meydan okuyo peh peh peh hic gulecegim yoktu64,9 um tımammm mı.... en kısa zamanda geçiciğim..... aha da buraya yazıyom... pasta ye sen.... git git ye arkandan ağlarlar bak....
64,9 um tımammm mı.... en kısa zamanda geçiciğim..... aha da buraya yazıyom... pasta ye sen.... git git ye arkandan ağlarlar bak....
Wuuu ortam kızıştı...ahahahhaha betus bana meydan okuyo peh peh peh hic gulecegim yoktu
ahahahhaha betus bana meydan okuyo peh peh peh hic gulecegim yoktu
Wuuu ortam kızıştı...
Öyle oldu biraz :)))muska77 şahitsin kız... geçecem ben bu gacıyı.... ben bi gaza mı geldim nooldu bana :))
Pisleş betüşüm kim tutar seni?geçer miyim kız iddialaşayım mı... pisleşeyim mii :)))
Öyle oldu biraz :)))
Pisleş betüşüm kim tutar seni?
bende bu kedicikleri sevdim bunlarda güzelmiş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?