Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muskaaam gaz verme suna sonra gelir sana aglar bak :)
peki bacım hodri meydan onumuzdeki bir ay spor yapamıycam diyette yapmıyorum bir ayın var beni gecmek icin, sonra zaten gecemezsin hodrimeydan

süre sınırı koymayalım maksat seni geçmek sende 61 de kalmıcan herhalde kalırsan havada karada geçerim seni aç kalır geçerim gene geçerim... pisleş dedi bana :))) iznim var yani kafadan :))

günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
Hayırlısı olsun canım, insallah yeni işi daha iyi olur
yaaaaa bide bana caz yapıyodunuz niye ceza yazıyosun yok ona da ceza yazılır mı yok buna da kızılır mı nooooooldu !!!!! su ameliyat isi bitsin hepinizi mum etcem mum !!!!
Ne olur et, yalvarıyorum et, sen gittin gideli artıya cıktım
kaç kg sin yane bakiim seni geçebilcem mi :)) bu krizi kara çevirmem lazım :))
Koyun can, kasap et derdinde diye de buna denir

geçmiş olsun canım inşallah yeni işi hayırlı olur ..
sagolasın tatlım
süre sınırı koymayalım maksat seni geçmek sende 61 de kalmıcan herhalde kalırsan havada karada geçerim seni aç kalır geçerim gene geçerim... pisleş dedi bana :))) iznim var yani kafadan :))
ahahahaa muskadan da gaz aldı :) kızlaaar betusun hezeyanı adlı filmi gorur gibiyim

Hayırlısı olsun canım, insallah yeni işi daha iyi olur

Ne olur et, yalvarıyorum et, sen gittin gideli artıya cıktım

Koyun can, kasap et derdinde diye de buna denir
sagol canım :)
yaaa bana laf ediyodun bide simidime karısma diye oh olmus sana :)

Gecersin tabi. O şimdi ameliyat olunca onu simartcak kocisi annesi

Kabul ettim gitti.
aaaa muskam da betusle birlik oldu kız sımartacaklar da yemek yassah o nasıl olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…