- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.921
kız öz kamil koç vardı bide hakiki kamil koç ne öle seyehat firması ismi gibiöz hakiki en hakiki çatlak :) taklitlerimden sakının...
Öyle oldu biraz :)))
muskaaam gaz verme suna sonra gelir sana aglar bak :)Pisleş betüşüm kim tutar seni?
peki bacım hodri meydan onumuzdeki bir ay spor yapamıycam diyette yapmıyorum bir ayın var beni gecmek icin, sonra zaten gecemezsin hodrimeydanpisleşeyim dimi çirkefe bağlıyım ben :)kollontai hodri meydan anam :)))
geçmiş olsun canım inşallah yeni işi hayırlı olur ..günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
muskaaam gaz verme suna sonra gelir sana aglar bak :)
peki bacım hodri meydan onumuzdeki bir ay spor yapamıycam diyette yapmıyorum bir ayın var beni gecmek icin, sonra zaten gecemezsin hodrimeydan
kırmızılı benhııhhhkollontai ile ben :))
Betüüüş bu fırsatı kaçırma bu bir ayda gecersin onu sen!!!muskaaam gaz verme suna sonra gelir sana aglar bak :)
peki bacım hodri meydan onumuzdeki bir ay spor yapamıycam diyette yapmıyorum bir ayın var beni gecmek icin, sonra zaten gecemezsin hodrimeydan
Betüüüş bu fırsatı kaçırma bu bir ayda gecersin onu sen!!!
Hayırlısı olsun canım, insallah yeni işi daha iyi olurgünaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
Ne olur et, yalvarıyorum et, sen gittin gideli artıya cıktımyaaaaa bide bana caz yapıyodunuz niye ceza yazıyosun yok ona da ceza yazılır mı yok buna da kızılır mı nooooooldu !!!!! su ameliyat isi bitsin hepinizi mum etcem mum !!!!
Koyun can, kasap et derdinde diye de buna denirkaç kg sin yane bakiim seni geçebilcem mi :)) bu krizi kara çevirmem lazım :))
sagolasın tatlımgeçmiş olsun canım inşallah yeni işi hayırlı olur ..
ahahahaa muskadan da gaz aldı :) kızlaaar betusun hezeyanı adlı filmi gorur gibiyimsüre sınırı koymayalım maksat seni geçmek sende 61 de kalmıcan herhalde kalırsan havada karada geçerim seni aç kalır geçerim gene geçerim... pisleş dedi bana :))) iznim var yani kafadan :))
Hayırlısı olsun canım, insallah yeni işi daha iyi olur
Ne olur et, yalvarıyorum et, sen gittin gideli artıya cıktım
Koyun can, kasap et derdinde diye de buna denir
Gecersin tabi. O şimdi ameliyat olunca onu simartcak kocisi annesibir ayda geçilir mi ki bu kızlar geçer miyim ? gaz verin kız acık....
Kabul ettim gitti.tamam seni de koçum olarak seçiyorum :))
sagolasın tatlım
ahahahaa muskadan da gaz aldı :) kızlaaar betusun hezeyanı adlı filmi gorur gibiyim
Gecersin tabi. O şimdi ameliyat olunca onu simartcak kocisi annesi
Kabul ettim gitti.
Şimdi burda hain vak vak diye bana mı dedin kollontai'ye mi ben onu anlayamadım? Bana dediysen de benim günahım nesuss hain vakvak............. utanacaksınız....adımı altın harflerle yaziciğim tarihe....
suss hain vakvak............. utanacaksınız....adımı altın harflerle yaziciğim tarihe....
sagol canım :)Hayırlısı olsun canım, insallah yeni işi daha iyi olur
Ne olur et, yalvarıyorum et, sen gittin gideli artıya cıktım
Koyun can, kasap et derdinde diye de buna denir
aaaa muskam da betusle birlik olduGecersin tabi. O şimdi ameliyat olunca onu simartcak kocisi annesi
Kabul ettim gitti.
Şimdi burda hain vak vak diye bana mı dedin kollontai'ye mi ben onu anlayamadım? Bana dediysen de benim günahım ne
Her sey bana patlıyor yamorordek kız günahını almışım kollontai miş bana laf sokan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?