Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir ayda geçilir mi ki bu kızlar geçer miyim ? gaz verin kız acık....
betüş sıkarsan yaparsın ama 1 ay kadarcıkk çikolatalarına veda etmen gerekebilir ..
yapabilcekmisin ? bence yaparsın!!! kafaya birşeyi koydunmu yapacak bir insansın sen ..
hadi bakalım ben seni tutuyorum...
ben 61 i göremiycem sen gör bari sayende o anın tadını çıkarıyım
vınn vınnnn vınnnnnnnnnn

sagolasın tatlım
ahahahaa muskadan da gaz aldı :) kızlaaar betusun hezeyanı adlı filmi gorur gibiyim
Rekabet iyidir şirinem bu ikinizede yarayacak.
suss hain vakvak............. utanacaksınız....adımı altın harflerle yaziciğim tarihe....
Heyyt beee!
Şimdi burda hain vak vak diye bana mı dedin kollontai'ye mi ben onu anlayamadım? Bana dediysen de benim günahım ne
Araya kaynadin sen

Her sey bana patlıyor ya Ama cok güldüm sayende sagolasın

arada kaynadın bacım sorryy :)))

aldım gazı tutmayın beni...

bir ayda 6 kg veremem 2 ay yapalım fizik krulallarına aykırı bu talebin.... üstelik insan haklarına aykırı :)
peki 2 ay olsun hatta soyle diyelim ben haziranda senden zayıf olcam :) senin boy bana yakındı diye hatırlıyorum zaten hadi ben kactım sen beni nası yenecegini dusun

peki 2 ay olsun hatta soyle diyelim ben haziranda senden zayıf olcam :) senin boy bana yakındı diye hatırlıyorum zaten hadi ben kactım sen beni nası yenecegini dusun

okeytooo beybi.... masaya yumruğumu vurdum... ezcem geççem seni........haziranda ben ebru şallı olcam....

sen o zamanda magnum yiyiyo olursun :)))

sagol canım :)
yaaa bana laf ediyodun bide simidime karısma diye oh olmus sana :)

aaaa muskam da betusle birlik oldu kız sımartacaklar da yemek yassah o nasıl olcek
Kocalar ve anneler bi yolunu bulur
muskam iyi izle bu filmi betusu fena ezicem kııız bana yetiscekmis artiiiiiiz :))))))
Hadi bakalım .görelim kim yenecek?
Ben isvicreyim iki tarafa da tiyo veririm...

kocis cagırıyo hanımlar ben kacar :) muskam yarın listedesindir umarım :)
Tabi listeye girip mezun oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…