- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.941
betüş sıkarsan yaparsın ama 1 ay kadarcıkk çikolatalarına veda etmen gerekebilir ..bir ayda geçilir mi ki bu kızlar geçer miyim ? gaz verin kız acık....
Rekabet iyidir şirinem bu ikinizede yarayacak.sagolasın tatlım
ahahahaa muskadan da gaz aldı :) kızlaaar betusun hezeyanı adlı filmi gorur gibiyim
Heyyt beee!suss hain vakvak............. utanacaksınız....adımı altın harflerle yaziciğim tarihe....
Araya kaynadin senŞimdi burda hain vak vak diye bana mı dedin kollontai'ye mi ben onu anlayamadım? Bana dediysen de benim günahım ne
Cezaların en büyügünü aldım bensagol canım :)
yaaa bana laf ediyodun bide simidime karısma diye oh olmus sana :)
beni gecersen 5. takıma altın harfle yazılırsın zati :) ama unutma ben 61 kalmam hic olmazsa 58 e duserimsuss hain vakvak............. utanacaksınız....adımı altın harflerle yaziciğim tarihe....
Her sey bana patlıyor yaAma cok güldüm sayende sagolasın
betüş sıkarsan yaparsın ama 1 ay kadarcıkk çikolatalarına veda etmen gerekebilir ..
yapabilcekmisin ? bence yaparsın!!! kafaya birşeyi koydunmu yapacak bir insansın sen ..
hadi bakalım ben seni tutuyorum...
ben 61 i göremiycem sen gör bari sayende o anın tadını çıkarıyım
vınn vınnnn vınnnnnnnnnn
muskam iyi izle bu filmi betusu fena ezicem kııız bana yetiscekmis artiiiiiiz :))))))Rekabet iyidir şirinem bu ikinizede yarayacak.
Heyyt beee!
Araya kaynadin sen
beni gecersen 5. takıma altın harfle yazılırsın zati :) ama unutma ben 61 kalmam hic olmazsa 58 e duserim
muskam iyi izle bu filmi betusu fena ezicem kııız bana yetiscekmis artiiiiiiz :))))))
peki 2 ay olsun hatta soyle diyelim ben haziranda senden zayıf olcam :) senin boy bana yakındı diye hatırlıyorum zatenbir ayda 6 kg veremem 2 ay yapalım fizik krulallarına aykırı bu talebin.... üstelik insan haklarına aykırı :)
peki 2 ay olsun hatta soyle diyelim ben haziranda senden zayıf olcam :) senin boy bana yakındı diye hatırlıyorum zatenhadi ben kactım sen beni nası yenecegini dusun
Kocalar ve anneler bi yolunu bulursagol canım :)
yaaa bana laf ediyodun bide simidime karısma diye oh olmus sana :)
aaaa muskam da betusle birlik oldukız sımartacaklar da yemek yassah o nasıl olcek
Hadi bakalım .görelim kim yenecek?muskam iyi izle bu filmi betusu fena ezicem kııız bana yetiscekmis artiiiiiiz :))))))
Tabi listeye girip mezun oluyorum.kocis cagırıyo hanımlar ben kacar :) muskam yarın listedesindir umarım :)
Vaaaaay cuk oturdu!tavşanla kaplumbağanıın hikayesini bilir misiniz? bilmeyenler buyursun izlesin görsün :))) nihahahhahaaaa......cadı gülüşü hayal edin.....
Sonra kasların şişmesin :)aman beee bu akşam spor yapmiim diyodum şimdi mecbur yapıcaz...
Sende az değilsin haSonra kasların şişmesin :)
Oluuuur.
Uzat elini
kızım 65 oldun ya daha ne 15 kilosu 50 mi olcanvermesene yeaaaa......... kıymet bilmez o... verceksen bana ver... daha 15 kg si var şu tombul kedinin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?