Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bir persembe aksamı yaptıgım spor yüzünden cuma istedigim kiloda cıkamamıstım muskam o yüzden dedim, yoksa araya nifak soktugumdan degil yani

ayyy canıım gene mi aldım günahlarını.... bak öbür tarafa pirüüü pak gidicen sayemde :)) kız söyle ne günahların var bileyim çok mu yancam az mı yancam :) sorarlarsa ne diyim :)

Kızlar neredesiniz? Ne yapıyorsunuz? candy_candy sevgili rakibem nerelerdesin? Sevgili hemşehrim d_mndc sen neler yapıyorsun? Neden kimse benle ilgilenmiyor yaa
ahh kuzucum ben bugün izlemedeyim canım sabahın 5 de kalktım taaa merkezden bayramiç e gittim iş için koşturuyorum .. şimdide gözlerim kapanıyo resmen
ilgenmezmiyiz tatlım seninlee sen ilgi istee ne yapıyosun bakiimm bu hafta daha rahatsındır umarım nasılsın ?

kızım 65 oldun ya daha ne 15 kilosu 50 mi olcan

bu bacaklar incelmeli kafadan 5kg birinde 5 kg diğerinde var... böyle bakınca aradan güneş sızmalı.... anlatamasam da :))

Boyuna gore daha var betusun kilosu.
evet

Kızlar neredesiniz? Ne yapıyorsunuz? candy_candy sevgili rakibem nerelerdesin? Sevgili hemşehrim d_mndc sen neler yapıyorsun? Neden kimse benle ilgilenmiyor yaa

sende bizle ilgilenmiyon :)) sen bizi kimse yerine koy muyon :)))

Hımm hatirladim.
btlbetul vak vak masumdur.

yandım ben dilinden kurtulamam gayrı :))

Bugün biraz rahatım. O yüzden dedim az sataşayım kızlara. Sen neler yapıyorsun neden iş için Bayramiçe gittin merkezde iş yok di mi

anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…