- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.961
Deliler koğuşu yapalım takımın adınıAl elimi hem kalbimin sensin sahibi kıskanan betüşler çatlasın :))))
sen o iradeyi alır poğçaya alıştırır kötü yola düşürürsün....
Sonra kasların şişmesin :)
Al elimi hem kalbimin sensin sahibi kıskanan betüşler çatlasın :))))
Ben bir persembe aksamı yaptıgım spor yüzünden cuma istedigim kiloda cıkamamıstım muskam o yüzden dedim, yoksa araya nifak soktugumdan degil yaniSende az değilsin ha
Seni az onceki mesajıma yönlendiriyorum, ahımı alıp durma, günahlarım fazla gelmesin sana sonra Betüüüşbak içime doğmuş demek hain vak vakı hakettin şimdi :)
Boyuna gore daha var betusun kilosu.kızım 65 oldun ya daha ne 15 kilosu 50 mi olcan
Hımm hatirladim.Ben bir persembe aksamı yaptıgım spor yüzünden cuma istedigim kiloda cıkamamıstım muskam o yüzden dedim, yoksa araya nifak soktugumdan degil yani
Ben bir persembe aksamı yaptıgım spor yüzünden cuma istedigim kiloda cıkamamıstım muskam o yüzden dedim, yoksa araya nifak soktugumdan degil yani
Ana! Tribe bak kızım bisey yazdinda bizmi görmedik?Kızlar neredesiniz? Ne yapıyorsunuz?candy_candy sevgili rakibem nerelerdesin? Sevgili hemşehrim d_mndc sen neler yapıyorsun? Neden kimse benle ilgilenmiyor yaa
ahh kuzucum ben bugün izlemedeyim canım sabahın 5 de kalktım taaa merkezden bayramiç e gittim iş için koşturuyorum .. şimdide gözlerim kapanıyo resmenKızlar neredesiniz? Ne yapıyorsunuz?candy_candy sevgili rakibem nerelerdesin? Sevgili hemşehrim d_mndc sen neler yapıyorsun? Neden kimse benle ilgilenmiyor yaa
kızım 65 oldun ya daha ne 15 kilosu 50 mi olcan
evetBoyuna gore daha var betusun kilosu.
Kızlar neredesiniz? Ne yapıyorsunuz?candy_candy sevgili rakibem nerelerdesin? Sevgili hemşehrim d_mndc sen neler yapıyorsun? Neden kimse benle ilgilenmiyor yaa
Hımm hatirladim.
btlbetul vak vak masumdur.
Aynen öyle olmuş :))))muska77 şahitsin kız... geçecem ben bu gacıyı.... ben bi gaza mı geldim nooldu bana :))
Anladım ben seni aralıklı osun istiyon..bu bacaklar incelmeli kafadan 5kg birinde 5 kg diğerinde var... böyle bakınca aradan güneş sızmalı.... anlatamasam da :))
Bugün biraz rahatım. O yüzden dedim az sataşayım kızlara. Sen neler yapıyorsun neden iş için Bayramiçe gittin merkezde iş yok di miahh kuzucum ben bugün izlemedeyim canım sabahın 5 de kalktım taaa merkezden bayramiç e gittim iş için koşturuyorum .. şimdide gözlerim kapanıyo resmen
ilgenmezmiyiz tatlım seninlee sen ilgi istee ne yapıyosun bakiimm bu hafta daha rahatsındır umarım nasılsın ?
anlaşıldıbu bacaklar incelmeli kafadan 5kg birinde 5 kg diğerinde var... böyle bakınca aradan güneş sızmalı.... anlatamasam da :))
evet
sende bizle ilgilenmiyon :)) sen bizi kimse yerine koy muyon :)))
yandım ben dilinden kurtulamam gayrı :))
Evet yazıyorum kaç gündür beğenip geçiyorlar kendime sohbetçi bulamıyorum. Ama ama ben çok üzülüyorum o zaman Bugün tribal enfeksiyon günümdeyim canımcığımAna! Tribe bak kızım bisey yazdinda bizmi görmedik?
ben akşama bırakmadan yapıyım bari sabaha şişmiş çıkmıyım iyi aklıma getirdinBen bir persembe aksamı yaptıgım spor yüzünden cuma istedigim kiloda cıkamamıstım muskam o yüzden dedim, yoksa araya nifak soktugumdan degil yani
Anladım ben seni aralıklı osun istiyon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?