- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.001
Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin..oradan bir kişi aracı olacak ama ben korkuyorum açıkçası hamile kalmış olabilirim ne yapıcam bilmiyorum göğüslerim falan acımaya başladı kasık ağrım var.. kaç aydır istedik olmadı şimdide işe girince hamile kalıyım bari diye düşündük hopp belirtileri başladı..sanırım birşeyler var eminde olamıyorum daha 2 haftam var günüme ..
Hah iyi bari..kesinlikleeeeee evettttt
hayırlısı tatlım, istiyomuşsun zaten bak ne güzel :) hamilelikte de çalışırsın ki sorun mu olur?oradan bir kişi aracı olacak ama ben korkuyorum açıkçası hamile kalmış olabilirim ne yapıcam bilmiyorum göğüslerim falan acımaya başladı kasık ağrım var.. kaç aydır istedik olmadı şimdide işe girince hamile kalıyım bari diye düşündük hopp belirtileri başladı..sanırım birşeyler var eminde olamıyorum daha 2 haftam var günüme ..
İyi ya gözleri gönülleri açılmıştır.. :)))ayyy yanlışlıkla 14. takıma attım ya ben bunu :)))))
Canım hakkında hayırlısı olsun. Önce bebiş sonra iş olur seninde.oradan bir kişi aracı olacak ama ben korkuyorum açıkçası hamile kalmış olabilirim ne yapıcam bilmiyorum göğüslerim falan acımaya başladı kasık ağrım var.. kaç aydır istedik olmadı şimdide işe girince hamile kalıyım bari diye düşündük hopp belirtileri başladı..sanırım birşeyler var eminde olamıyorum daha 2 haftam var günüme ..
oy anam anam manzaraya baaakkk :))))bi de zengin koca lazım :)) yoksa zayıf zayıf evde otururum :)))) hiç havalı değillll :)))
Eki Görüntüle 1792571
Oranın da tescilli catlagı oldun bence su anayyy yanlışlıkla 14. takıma attım ya ben bunu :)))))
İyi ya gözleri gönülleri açılmıştır.. :)))
Anaaaam yerim ben onunk kırmızı kıravatını.......
Dedi ve kaçtı....karabatak kaçar kızlar, öpüldünüzzzzzzzzzzz
he bu arada öğlen yemeğinde kaşarlı tost yedim
saol tatlım bakalım hayırlısı ..Hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin..
Hah iyi bari..
valla sanırım işe almazlar 6 ay hamile kalmama şartı var ama dur bakalım hamileysemde işten vazgeçerim artık 2 tane kaybettim zaten busefer vazgeçemem korkuyorum bidaha hamile kalamam diyehayırlısı tatlım, istiyomuşsun zaten bak ne güzel :) hamilelikte de çalışırsın ki sorun mu olur?
Oranın da tescilli catlagı oldun bence su an
Ne işin vardı o takımın sayfasında da attın yani nası bi yanlıslıktır bu :)))
yok kız ben anne çocuk sağlığı merkezinde ölçtürdüm para falan almıyolar .. devlet obizeteyle savaşıyo yaa bu tarz şeyler beleşşeveet :) ölçtürmek lazım da şimdi para alırlar :))
O tuhaf kaçmıştır gerçekten.yok o değil de bi de zengin koca lazım diye yazınca o çek şey olmadı :))))
Sen bebişini sağlıkla al elinede iş miş hallolur..saol tatlım bakalım hayırlısı ..
valla sanırım işe almazlar 6 ay hamile kalmama şartı var ama dur bakalım hamileysemde işten vazgeçerim artık 2 tane kaybettim zaten busefer vazgeçemem korkuyorum bidaha hamile kalamam diye
gözlere bak maşşalaahhhhh
8 kg. valla kızımda diyor ki kendinize benzettiniz Luna'yıdaoooo simsiyyyaaahhh yerim ben onuu maşallah.... zyıf kız bu sende şişman diyosun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?