- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.021
Can o can hiç sevmezdim önceleri evde hayvanı. Civcive bile dokunamazdım ben tüyü var diye. Şimdi evladım gibi. Aklım hep onda kalıyor.gözlere bak maşşalaahhhhh
saol tatlım bakalım hayırlısı neyse o olsunCanım hakkında hayırlısı olsun. Önce bebiş sonra iş olur seninde.
Evet canım hayırlısı, kilolar ne durumda ben sanki bugün kaçırdım ama bakalım.saol tatlım bakalım hayırlısı neyse o olsun
Kaçırdın!Evet canım hayırlısı, kilolar ne durumda ben sanki bugün kaçırdım ama bakalım.
valla 85 civarı tur atıyo benim kilom yarın ne olucak bilmiyorumEvet canım hayırlısı, kilolar ne durumda ben sanki bugün kaçırdım ama bakalım.
onıunla vakit geçirmeyi sevdik bizOranın da tescilli catlagı oldun bence su an
Ne işin vardı o takımın sayfasında da attın yani nası bi yanlıslıktır bu :)))
Aynen benimde mart sonuna şöyle bi 75 olsakvalla 85 civarı tur atıyo benim kilom yarın ne olucak bilmiyorum
kız ben sana zengin koca bulurum merak etme senayyy yanlışlıkla 14. takıma attım ya ben bunu :)))))
Hah hayyyt her yere yetişir o deliii.onıunla vakit geçirmeyi sevdik biz
kız ben sana zengin koca bulurum merak etme sen
Tartıyı değiştirmez sanırım. Vurma bana kıyma banaKaçırdın!
Hemde tartı öncesi
seninle daha önce tanışsaydık bu takıma gelirdim ben ya
btlbetul
@_Simurg
ebrusonmez kızlar dünkü menüler lütfen.
konuştugun kelimelerden anladığım kadarıyla egelisin bende egeliyim bulurum sana ben ciddiyim ona görebak sorarım nooldu bizim iş diye :))
seninle daha önce tanışsaydık bu takıma gelirdim ben ya
tatlım menün güzel birde yürüyüş ekle yarış içindün sabah
2 yumurta yedim
3 ceviz
ara 2 mandalina
öğlen yulaf ezmeli süt
1 mandalina
akşam yulaf ezmeli süt
su : 2lt
spor 4mil leslie....
bu günde bire bir aynı menüm....
sporu tabi akşam yapıcam....
kaptan bırakmaz beni bende onlarıee değiştirebiliyosun bakmorordek transfer oldu :)) çok sataşıyom ama kızmıyo :)))
Enee bak şimdi ben de merak ettim gidip ölctürsem mi kiyok kız ben anne çocuk sağlığı merkezinde ölçtürdüm para falan almıyolar .. devlet obizeteyle savaşıyo yaa bu tarz şeyler beleşş:)
Her yere yetisiyor deseneonıunla vakit geçirmeyi sevdik biz
aaa ben de Egeliyimmmkonuştugun kelimelerden anladığım kadarıyla egelisin bende egeliyim bulurum sana ben ciddiyim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?