- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.041
Hiiiç kusura bakma canım tartı öncesi yersen bendende köteği yersinTartıyı değiştirmez sanırım. Vurma bana kıyma bana
konuştugun kelimelerden anladığım kadarıyla egelisin bende egeliyim bulurum sana ben ciddiyim ona göre
Muskam Ebru yazmıstı sanki menüsünü, seni mi etiketlemedi acaba? 3 tane tuzlu kurabiye yemisti hatırlarsın :)btlbetul
@_Simurg
ebrusonmez kızlar dünkü menüler lütfen.
Kılsız tüysüz erkek bul sen deben marmaralıyım şive taklidi yaparım :)) rus şivesi bile yaparım :)) önce ruj sonra dujj :)))
yok ben ciddi değilim evlenip naapçam ığğyykk erkek mi beslicem.. pis oluyo onlar sokmam ben eve :)) köpüş beslerim daha iyi kılsa kıl yane :))
valla on numara olur süper olur bide iş olurmuş benim bebişide kabul ederlermiş ne mutlu olurum var yaa hayali bile güzelAynen benimde mart sonuna şöyle bi 75 olsak
ben marmaralıyım şive taklidi yaparım :)) rus şivesi bile yaparım :)) önce ruj sonra dujj :)))
yok ben ciddi değilim evlenip naapçam ığğyykk erkek mi beslicem.. pis oluyo onlar sokmam ben eve :)) köpüş beslerim daha iyi kılsa kıl yane :))
8 kg. valla kızımda diyor ki kendinize benzettiniz Luna'yıda
Kılsız tüysüz erkek bul sen de
Evet süper olur valla. Ben kızıma hamileyken 11 kg vermiştim:)valla on numara olur süper olur bide iş olurmuş benim bebişide kabul ederlermiş ne mutlu olurum var yaa hayali bile güzel
Oldurduk diyelim ayağıma yatsa uyuşuyor bir süre sonra o kadar yani :)ooo fazlamış beya benim yiğen kadar olmuş o :)) o kadar kedi mi olur :))
denizliEnee bak şimdi ben de merak ettim gidip ölctürsem mi ki
Her yere yetisiyor desene
aaa ben de EgeliyimmmHangi ildensin canım?
Evet süper olur valla. Ben kızıma hamileyken 11 kg vermiştim:)
Haa aşık olda göreyim kocişim kocişim diye pervane olursunben marmaralıyım şive taklidi yaparım :)) rus şivesi bile yaparım :)) önce ruj sonra dujj :)))
Hıııı doğru yaMuskam Ebru yazmıstı sanki menüsünü, seni mi etiketlemedi acaba? 3 tane tuzlu kurabiye yemisti hatırlarsın :)
lazer epilasyon yaptırırsın canımKılsız tüysüz erkek bul sen de
senin gönlün evlenmek istemiyor kıllıya hayır kıllsıza hayırona da erkek demiyoz işte kız kıza oturup ağda mı yapçez :))
Evet ilk 6 ayda 11 kg. verdim aşırı hiperemezisim vardı. Son 3 ayda 21 kg. aldım.hadi canım hamilelikte kilo vermek ilk defa duydum....
Haa aşık olda göreyim kocişim kocişim diye pervane olursun
Aynı olmuyo yaneee!!!
Hıııı doğru yaebrusonmez pardon pardon..
senin gönlün evlenmek istemiyor kıllıya hayır kıllsıza hayırboşver bekarlık sultanlıktır
Ayy öyle demeyin korkutmayın bıcırığımı..ah sorma bizde zamanında düşenemedik birşey var sandık evlendik
ona da erkek demiyoz işte kız kıza oturup ağda mı yapçez :))
Oldurduk diyelim ayağıma yatsa uyuşuyor bir süre sonra o kadar yani :)
eşimde öyle düşünüyo ''hamileyken kayınvalidem kilo almamış baya aşermiş belki sende öyle olursun'' diyo.. bakalım anneme benzerim inşallah umudum yok ama..Evet süper olur valla. Ben kızıma hamileyken 11 kg vermiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?