- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.061
Telafi ettim diyosun....Evet ilk 6 ayda 11 kg. verdim aşırı hiperemezisim vardı. Son 3 ayda 21 kg. aldım.
Kız deli aşkın yaşımı olur?bu yaştan sonra ne aşkı yeaaa :))
İş bi olsunda gerisi halledilir. İri insanların bebekleri küçük oluyor çoğu zaman şimdiki nesil değişti. Sana benzemesin yine de onu doğurmak var sonuçta.eşimde öyle düşünüyo ''hamileyken kayınvalidem kilo almamış baya aşermiş belki sende öyle olursun'' diyo.. bakalım anneme benzerim inşallah umudum yok ama..
bugün iş görüşmesinden gelirken eşim takılıyo hamile olduğunu söylemeyelim prematüre deriz diyo.. dedim annesine benzeyip 4,5 kilo doğarsa görürsün prematüreyi dedim
morordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı
vakvakımızın 4 saat dayanabileceğini sanmıyorum ürkütmeyelim ceylanımızımorordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı
Kılsız tüysüz olunca ağda yapmanıza gerek kalmazona da erkek demiyoz işte kız kıza oturup ağda mı yapçez :))
Ben de Aydınlıyıım, yakınmısızdenizli
amaaa Ankara'da yaşıyorum :/ Annem orda, arada ziyarete gidiyorum Aydın'amorordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı
benimde bir arkadaşım vardı evlenenlere çok kızıyordu düğünlerine bile gitmezdi düşün şuan 38 yaşında kasımda nikahı oldu mayısda dügünü var gün sayıyor kız allahdan meraklı değildi bir görsenbu yaştan sonra ne aşkı yeaaa :))
hadi ya bende kimseyi bulamıyorum şu sıralar kancama kimse gelmiyorKılsız tüysüz olunca ağda yapmanıza gerek kalmaz
Ben de Aydınlıyıım, yakınmısız
amaaa Ankara'da yaşıyorum :/ Annem orda, arada ziyarete gidiyorum Aydın'a
Ben de seni seviyorum canımkız o zayıf zaten psikolojini bozar bak bi de uzun.... gıcıklığına takılıyo burda zaten :))) 4 saat yürürse buharlaşır...
Hangi hızda yürüdügümüze baglıvakvakımızın 4 saat dayanabileceğini sanmıyorum ürkütmeyelim ceylanımızı
Aaah ah sen tam benlikmişsin ama maalesef....morordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı
benimde bir arkadaşım vardı evlenenlere çok kızıyordu düğünlerine bile gitmezdi düşün şuan 38 yaşında kasımda nikahı oldu mayısda dügünü var gün sayıyor kız allahdan meraklı değildi bir görsenagzı kulaklarında senin yaşın kaç bacım
dayanır ya neden dayanmasınvakvakımızın 4 saat dayanabileceğini sanmıyorum ürkütmeyelim ceylanımızı
rekor abimde canım 5 küsür kilo... kadıncağızın kalbi durmuş benim doğumumda da abimin doğumunda da..İş bi olsunda gerisi halledilir. İri insanların bebekleri küçük oluyor çoğu zaman şimdiki nesil değişti. Sana benzemesin yine de onu doğurmak var sonuçta.
Denizli'de olsam takılırdım da hicbir yerden kesişemedik maalesef.hadi ya bende kimseyi bulamıyorum şu sıralar kancama kimse gelmiyor
gerçekten mi ya tühh üzüldüm en son komşum ile çıktık 5 saat yürüdük kadın fenalık geldi köyüne gitti kaç aydır gelmiyorAaah ah sen tam benlikmişsin ama maalesef....
senin ''..,9'' unu severim ben33,9 ...
evet malesef bulaşamadık seninleDenizli'de olsam takılırdım da hicbir yerden kesişemedik maalesef.
gerçekten mi ya tühh üzüldüm en son komşum ile çıktık 5 saat yürüdük kadın fenalık geldi köyüne gitti kaç aydır gelmiyor
senin ''..,9'' unu severim beno noluyo 34 ü görmeden son çıkışmı
şaka bir yanada daha yaşın normal rabbim hayırlısını versin kıymet bilen insanlara33,9 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?