Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İş bi olsunda gerisi halledilir. İri insanların bebekleri küçük oluyor çoğu zaman şimdiki nesil değişti. Sana benzemesin yine de onu doğurmak var sonuçta.

morordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı

kız o zayıf zaten psikolojini bozar bak bi de uzun.... gıcıklığına takılıyo burda zaten :))) 4 saat yürürse buharlaşır...

ona da erkek demiyoz işte kız kıza oturup ağda mı yapçez :))
Kılsız tüysüz olunca ağda yapmanıza gerek kalmaz
Ben de Aydınlıyıım, yakınmısız
morordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı
amaaa Ankara'da yaşıyorum :/ Annem orda, arada ziyarete gidiyorum Aydın'a

bu yaştan sonra ne aşkı yeaaa :))
benimde bir arkadaşım vardı evlenenlere çok kızıyordu düğünlerine bile gitmezdi düşün şuan 38 yaşında kasımda nikahı oldu mayısda dügünü var gün sayıyor kız allahdan meraklı değildi bir görsen agzı kulaklarında senin yaşın kaç bacım

kız o zayıf zaten psikolojini bozar bak bi de uzun.... gıcıklığına takılıyo burda zaten :))) 4 saat yürürse buharlaşır...
Ben de seni seviyorum canım
vakvakımızın 4 saat dayanabileceğini sanmıyorum ürkütmeyelim ceylanımızı
Hangi hızda yürüdügümüze baglı
Bendeki sorun, uzun süreli aktivitelerden sıkılıyorum hemencik. Ayran gönüllüyüm sanırım

33,9 ...

İş bi olsunda gerisi halledilir. İri insanların bebekleri küçük oluyor çoğu zaman şimdiki nesil değişti. Sana benzemesin yine de onu doğurmak var sonuçta.
rekor abimde canım 5 küsür kilo... kadıncağızın kalbi durmuş benim doğumumda da abimin doğumunda da..
annem kendi kilo almamış hatta vermiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…