- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.221
Kaç kilosun şimdi...ben zayıfken asla böyle şeyleri yapmadım sonradan kilo aldım birisi daha var bana şey dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendiside kilolu ben salak tavsiye ettim yap diye yapamadı 100 kg birde kocam beni tombul seviyor bilmem ne ayakları yaptı akapuntur yaptı olmadı yürüyüşeme bile dalga gecti sıra ona geldi
sen bırak sarmısaklı suyu tartı ne alemde bakem geçmişsindir sen beni bu haftatatlım menün çok güzelde sarımsaklı su nasıl oluyo nasıl içtin bian idrak edemedim ?
gündüz sür evin içinde çorapla dolanVayy maşallah bunuda deneyeyim yaa
Bakım yapmayalı bayağı oldu. Ama ben çorapla nasıl uyuyacam.Hiç uyuyamam
ammmaan kızz bırak sabah olucak bitirene kadardur gitme sonuna gelemedim msjların
Bayağı cocukça bi mantıkk..Sinirr oldumbunu diyen birde türbanlı ya kocası kızıyormuş zayıf olma kadın dediğin ele avuca gelmeli dedim ki biz artık avucdan taşıyoruz dedim yürüyelim dedim olmaz kocam kıskanıyor dedi benim kocam kilo vermemi istiyor ya gıcıklıgına diyor aklınca
85,2 gördüm sabah tatlım ..sen bırak sarmısaklı suyu tartı ne alemde bakem geçmişsindir sen beni bu hafta
ne mantığı bence mantık bile yok kadının söylediklerindeBayağı cocukça bi mantıkk..Sinirr oldum
heeyyyyttttttttttt maşallah benim ortime bana yetişicen sseennnnnnnnnnn85,2 gördüm sabah tatlım ..
ne mantığı bence mantık bile yok kadının söylediklerinde
hehe çok mu belli ettimheeyyyyttttttttttt maşallah benim ortime bana yetişicen sseennnnnnnnnnn
hadi iyi geceler tatlım yarın konuşuruzzöpüyorum kızlar uykudan ölüyorum yatın sizde diyette düzenli uykuda önemli
kıskandım aç ölücem ben bu gidişlehehe çok mu belli ettim
betüş kolantai ye ben sana yetişçeemmm
yemediğinden inat ediyo yağların gidememmm gidememmm diye inat ediyo :)kıskandım aç ölücem ben bu gidişle
Hoşgeldin ben EbruOkudum ve kabul ettim 80 kiloyum ve acilen kilo vermem sart benim bu grubada bu yuzden katildim umarim zayiflaya bilirim .
kışt kışt gidin diyorum ama dinletemiyorum benim yağlar arsız olmuş galibayemediğinden inat ediyo yağların gidememmm gidememmm diye inat ediyo :)
Sende hoşgeldinn canımmm.Okudum ve kabul ediyorum. Ben Ceylan 70 kiloyum ayın başında diyet e basladim iki kilom gitti şimdilik.yürüyüş yapmak istiyorum fakat oturduğum yer buna uygun değil evde spor yapmaya çalışıyorum.
Maşallah güzel bi başlangıç almuş.Ama biraz az geldiiBugün sabah saat 10.30da 1 haşlanmış yumurta çok az beyaz peynir az tuzlu zeytin iki bardak acık çay iki dilim tam buğday ekmek
Saat 2 de orta sekerli türk kahvesi
Saat 6 da muzlu süt
Saat 7 8 arası bol havuç dereotu ve marul dan oluşan cevizli nar ekşili salata
Aralarda mutlaka iki bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?