- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.201
Aşkın yaşı olmaz derler Betüşümmbu yaştan sonra ne aşkı yeaaa :))
4 saate kim dayanır canımm@morordek tatlım buradaysan birlikte yürüyüş yapabiliriz ben arkadaş arıyorum 4 saat yürüyünce bütün bulduklarım kaçtı
Yandan bakınca görünmez bideekız o zayıf zaten psikolojini bozar bak bi de uzun.... gıcıklığına takılıyo burda zaten :))) 4 saat yürürse buharlaşır...
gayet güzel canım afiyet olsunBugün sabah saat 10.30da 1 haşlanmış yumurta çok az beyaz peynir az tuzlu zeytin iki bardak acık çay iki dilim tam buğday ekmek
Saat 2 de orta sekerli türk kahvesi
Saat 6 da muzlu süt
Saat 7 8 arası bol havuç dereotu ve marul dan oluşan cevizli nar ekşili salata
Aralarda mutlaka iki bardak su
Bari alıştıra alıstıra söyle milletehadi ya bende kimseyi bulamıyorum şu sıralar kancama kimse gelmiyor
33.9 muu??33,9 ...
Senin annen mi 55 direkor abimde canım 5 küsür kilo... kadıncağızın kalbi durmuş benim doğumumda da abimin doğumunda da..
annem kendi kilo almamış hatta vermiş ..
kız sorsaydın söylerdimMenüye gel yaa, yarinki bildirimini cok merak ediyorum canim. Zaten mezun ediyoruz seni ama gorecegin sayiyi cok merak ettim :)
Bu sayede isminin Duygu oldugunu ogrendim ya
Ankara'da yasayan biri daha :)) iyice Ankara grubu oldu vallahi
Kiz ne sollamasi pazartesiden beri artilarda geziyorum, yarin sabit ciksam sevinicem o derece
Fena olmuş benceeeçok hevesliydi ben dedim yürürsem fena yürürüm bunda bir havalar ben senden zayıfım senden daha çok yürürüm herkesin içinde dedi bende batım gaza kadının lastikleri patladı
evet canım 58 olmuş çok dertliydi 3 gündür.. 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldu kilo almaması lazım ağrı yapıyo kilo onda..Senin annen mi 55 di
Gevezenin başı sensin demek 400 mesaj okudum burdaaa :))evet kızlar ayak bakımı günümüzün bakım konusu .... neler yapıyonuz var mı püf noktası....
Lambasız olsa yürümicen mi???yürüyüş yolu yok mu bizim burada var 2 tane hemde lambalı
burdayım tatlım annemler tatile gittide evi ilaçlattılar onları yolcu ettim sonra yemeğe giriştim
Vayy maşallah bunuda deneyeyim yaavalla ben geceden vazelinliyorum spor çorabımı giyiyorum sabahada ılık şöyle pedikür suyumu hazırlıyorum 15 dk ayakları dinlendiriyorum suda sonra doğru duşa ... oradada topuk taşı çıkıncada bir nemlendirici gene 1 saat pamuklu çorap sonrası bebek ayağı
tatlım öğlen arası yürü :))ayy yok iki kere parkta yürüdüm yaşlı başlı amcalar asıldı koşarak eve kaçtım zaten tırsağım.... bu moruk bana yetişemez dedim koştum koştum kaçtım :)) 2 kkere denedim 2 sinde de rahatsız oldum... akşam vakti ıı ııhh ... hadi gündüz başka kadınlar oluyo da onların arasına kaynayı veriyorum o da anca haftasonu :)) sürüden ayrılanı kurt kapar :))
Bende üşengeççayy yok iki kere parkta yürüdüm yaşlı başlı amcalar asıldı koşarak eve kaçtım zaten tırsağım.... bu moruk bana yetişemez dedim koştum koştum kaçtım :)) 2 kkere denedim 2 sinde de rahatsız oldum... akşam vakti ıı ııhh ... hadi gündüz başka kadınlar oluyo da onların arasına kaynayı veriyorum o da anca haftasonu :)) sürüden ayrılanı kurt kapar :))
haftada bir mi yapıyosun bunu.... tembelim ben :))
tatlım menün çok güzelde sarımsaklı su nasıl oluyo nasıl içtin bian idrak edemedim ?Ben bugun sabah aci bi turk kahvesi ictim yuruyuse ciktim bir saat yurudum ewe geldim az salatalik az domates az havuc azda kirmizi biber ve haslanmis yumurta yedim oglen bi tane kofte yedim ve elma aksam ise bir tabah corba ve azcik bulgur pilavi yedim iki litre su ictim bide sarimsakli su ictim bu kadar isteee ne cok sey yeyip icmisim bee :)
dur gitme sonuna gelemedim msjlarınhadi kızlar iyi geceler gözlerimden uyku akıyor hatta fışkırıyor öpüldünüz sabaha bol eksiler inşallah ben yarın hocama sorayım herşeyin duası var zayıflamanın yokmu diye bi okuyomuşsun akşamdan sabaha 38 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?