- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.241
İyidir kuzum senden???naber ebru?
İyidir kuzum senden???
Ne bileyim ya aklima gelmemiş ki hic :))kız sorsaydın söylerdim
Hepicigimize okut da takim 1. olsun barihadi kızlar iyi geceler gözlerimden uyku akıyor hatta fışkırıyor öpüldünüz sabaha bol eksiler inşallah ben yarın hocama sorayım herşeyin duası var zayıflamanın yokmu diye bi okuyomuşsun akşamdan sabaha 38 beden
Adı neeEki Görüntüle 1792704
kızlar bu dizi çok güzeldi izlerken bayılmıştım şişman bir kızı zayıflatmaya çalışıyorlardı
yağlara şevkatli yaklaş arada huyuna suyuna git bırak o depoyu doldurcam sansın sonra akşam bir kes tam keskışt kışt gidin diyorum ama dinletemiyorum benim yağlar arsız olmuş galiba
Yarın takıl o zamn gözlerim bozuldu yaaBenim yokluğuma borçluyuz canım sanırsam
gevezelik güzeldir..Yarın takıl o zamn gözlerim bozuldu yaa
İnşallah verirde ağrıları geçerrevet canım 58 olmuş çok dertliydi 3 gündür.. 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldu kilo almaması lazım ağrı yapıyo kilo onda..
İnşallah tamamen temizlenirr..burdayım tatlım annemler tatile gittide evi ilaçlattılar onları yolcu ettim sonra yemeğe giriştim
Olsada okusak demihadi kızlar iyi geceler gözlerimden uyku akıyor hatta fışkırıyor öpüldünüz sabaha bol eksiler inşallah ben yarın hocama sorayım herşeyin duası var zayıflamanın yokmu diye bi okuyomuşsun akşamdan sabaha 38 beden
inşallah canım tatile gitti mecburi ilaçlama yapılıcak yarın ben ilaçlama ekibini karşılıycam onlar gelmedende evi temizleticem evi temizz ve malum böceksiz bulucak inşallah .. şahsen bidaha çıkmadı ama olsun ..İnşallah verirde ağrıları geçerr
Oda mantıklı normalde de giymiyom ama bigüncük ne olacakkgündüz sür evin içinde çorapla dolanakşam çorapla uyuyamıyosan tatlım ..
Bencedeeeeöpüyorum kızlar uykudan ölüyorum yatın sizde diyette düzenli uykuda önemli
Bende yeterince var sen vak vağa vergevezelik güzeldir..
hayat paylaştıkça güzel..
kilolarımızıda paylaşalım mı ?
Bu saattemi??gelicem markete gidiyoruummm ..
Kiz rakibem niye öyle dedin simdi? Sen ki beni bu gacilara karsi koruyodun, seni de mi kaybettimBende yeterince var sen vak vağa ver
Ama en zayıfımız sensinn.Kiz rakibem niye öyle dedin simdi? Sen ki beni bu gacilara karsi koruyodun, seni de mi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?