- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.181
aaahh yanlış oldu poyraz değil canım yaa lodostan lodos baş ağrısı ve kadınları şişirirmiş erkekleri etkilemiyorSeninki regl donemindendir canim.. benimki de poyrazdan
Aaaa dun de bi guzel binanin onundeki banklarda oturduk kac saat. Bileydim oturur muydum hicaaahh yanlış oldu poyraz değil canım yaa lodostan lodos baş ağrısı ve kadınları şişirirmiş erkekleri etkilemiyor
Ben geçmişim bileeekaç kg sin yane bakiim seni geçebilcem mi :)) bu krizi kara çevirmem lazım :))
yaa onu bunu bırakında ben bittim yarın tartı gr oynamıyorAaaa dun de bi guzel binanin onundeki banklarda oturduk kac saat. Bileydim oturur muydum hic
64,9 um tımammm mı.... en kısa zamanda geçiciğim..... aha da buraya yazıyom... pasta ye sen.... git git ye arkandan ağlarlar bak....
ahahahhaha betus bana meydan okuyo peh peh peh hic gulecegim yoktu
Wuuu ortam kızıştı...
@muska77 şahitsin kız... geçecem ben bu gacıyı.... ben bi gaza mı geldim nooldu bana :))
geçer miyim kız iddialaşayım mı... pisleşeyim mii :)))
Pisleş betüşüm kim tutar seni?
girme o toplara diyosun... aradaki farkta çokmuş beyaa neyse :)) erite erite aradaki mesafeyi geçecem onu.....
pisleşeyim dimi çirkefe bağlıyım ben :) @kollontai hodri meydan anam :)))
muskaaam gaz verme suna sonra gelir sana aglar bak :)
peki bacım hodri meydan onumuzdeki bir ay spor yapamıycam diyette yapmıyorum bir ayın var beni gecmek icin, sonra zaten gecemezsin hodrimeydan
süre sınırı koymayalım maksat seni geçmek sende 61 de kalmıcan herhalde kalırsan havada karada geçerim seni aç kalır geçerim gene geçerim... pisleş dedi bana :))) iznim var yani kafadan :))
bir ayda geçilir mi ki bu kızlar geçer miyim ? gaz verin kız acık....
Betüüüş bu fırsatı kaçırma bu bir ayda gecersin onu sen!!!
tamam seni de koçum olarak seçiyorum :))
Vayy ameliyatlı halinle diyet yapacan bu gazla yaasagolasın tatlım
ahahahaa muskadan da gaz aldı :) kızlaaar betusun hezeyanı adlı filmi gorur gibiyim
iyi akşamlar kızlarr.
386 mesaj mııı
Bugunun gevezeliğini kime borçluyuz.
Cuma olsa anlarımda bugun niyeeeee
Hayırlısı olsun canım.oradan bir kişi aracı olacak ama ben korkuyorum açıkçası hamile kalmış olabilirim ne yapıcam bilmiyorum göğüslerim falan acımaya başladı kasık ağrım var.. kaç aydır istedik olmadı şimdide işe girince hamile kalıyım bari diye düşündük hopp belirtileri başladı..sanırım birşeyler var eminde olamıyorum daha 2 haftam var günüme ..
Sen bu saatteki sayiya ne bakiyosun canimyaa onu bunu bırakında ben bittim yarın tartı gr oynamıyor
Oranın da tescilli catlagı oldun bence su an
Ne işin vardı o takımın sayfasında da attın yani nası bi yanlıslıktır bu :)))
Bizi şaşırtmadın betüşşyok o değil de bi de zengin koca lazım diye yazınca o çek şey olmadı :))))
Ben ikindi vakti yazmıştım.@btlbetul
@_Simurg
ebrusonmez kızlar dünkü menüler lütfen.
Alışabildiniz mi??onıunla vakit geçirmeyi sevdik biz
Bu ne yaaseninle daha önce tanışsaydık bu takıma gelirdim ben ya
Verenler var ama verdiklerini hamilelikte geri alıyorlardı.hadi canım hamilelikte kilo vermek ilk defa duydum....
Sorun değill tatlımmHaa aşık olda göreyim kocişim kocişim diye pervane olursun
Aynı olmuyo yaneee!!!
Hıııı doğru yaebrusonmez pardon pardon..
Bu ne ki???aşırı hiperemezisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?