Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

64,9 um tımammm mı.... en kısa zamanda geçiciğim..... aha da buraya yazıyom... pasta ye sen.... git git ye arkandan ağlarlar bak....

ahahahhaha betus bana meydan okuyo peh peh peh hic gulecegim yoktu

Wuuu ortam kızıştı...

@muska77 şahitsin kız... geçecem ben bu gacıyı.... ben bi gaza mı geldim nooldu bana :))

geçer miyim kız iddialaşayım mı... pisleşeyim mii :)))

Pisleş betüşüm kim tutar seni?

girme o toplara diyosun... aradaki farkta çokmuş beyaa neyse :)) erite erite aradaki mesafeyi geçecem onu.....

pisleşeyim dimi çirkefe bağlıyım ben :) @kollontai hodri meydan anam :)))

muskaaam gaz verme suna sonra gelir sana aglar bak :)
peki bacım hodri meydan onumuzdeki bir ay spor yapamıycam diyette yapmıyorum bir ayın var beni gecmek icin, sonra zaten gecemezsin hodrimeydan

süre sınırı koymayalım maksat seni geçmek sende 61 de kalmıcan herhalde kalırsan havada karada geçerim seni aç kalır geçerim gene geçerim... pisleş dedi bana :))) iznim var yani kafadan :))

bir ayda geçilir mi ki bu kızlar geçer miyim ? gaz verin kız acık....

Betüüüş bu fırsatı kaçırma bu bir ayda gecersin onu sen!!!

tamam seni de koçum olarak seçiyorum :))

Yaaa bi kaç saat girmedik olmayan kalmamış...
Betüşüm kollontai pasta yemeye devam etsin
Sen geçersin onuu.
Muskada antrenörün
Sen kesin ezersin kollontaiyiii
Bende arkandayım.Tam destek full destek

Hayırlısı olsun canım.

Kizlar gecmise bakamiycimmmm cunku coook yazmissiniz napiyosunz neler oldu anlamadim valla konulardan bi haber daldim

selam
menümü yazayım uyuycam çok yorgunum

sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
1 tane yeşil incir reçeli

ara
1 paket eti form yaban mersinli

öğlen
1 kaşarlı tost

ara
1 bim mor çay

akşam
1 tabak fırında türlü ( fırın torbasın da yaptım ilk defa denedim fena olmadı)
1 dilim ekmek
cacık
1 çatal makarna

su 2lt
spor 3 mil leslie

Ben bugun sabah aci bi turk kahvesi ictim yuruyuse ciktim bir saat yurudum ewe geldim az salatalik az domates az havuc azda kirmizi biber ve haslanmis yumurta yedim oglen bi tane kofte yedim ve elma aksam ise bir tabah corba ve azcik bulgur pilavi yedim iki litre su ictim bide sarimsakli su ictim bu kadar isteee ne cok sey yeyip icmisim bee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…