- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.621
Bende 65teyim yaa Napcaz böyle?ben bezelyeyi severim.... bir tencereyi oturur yerdim deeee neyse........ uslu durmam lazım... getti benim 64 şimdi de 65 te takıldık.....
Bende 65teyim yaa Napcaz böyle?
Bende 65teyim yaa Napcaz böyle?
Muskaam sabah sabah seni burada görmek ne güzeel! Özlemişiz vallahi :)Günaydın fıstıklarım naber?
Dimi ama yanı?biz mi bağzııtopraks arkadaşlar gibi gelinlik giycez ayol niye acele edelim :)
Ne güzel!Muskaam sabah sabah seni burada görmek ne güzeel! Özlemişiz vallahi :)
Ben iyiyim bugun gene eksideydim -100 :) Bakalım yarına kadar şişmezsem güzel bir kilo kaybı bekliyorum bu hafta :)
Canım hiç üzülme, oncelikle saglıgın! Bu haftayı senin icin saymamak lazım zaten kac gun yattın hastalıktanNe güzel!
Ya ben artı cikicam herhalde
Sağol tatlım, hiç yuruyemedim bide k.valide ye ye diye tikti agzima sağolsunCanım hiç üzülme, oncelikle saglıgın! Bu haftayı senin icin saymamak lazım zaten kac gun yattın hastalıktanÖnce iyileş sonrasında sen zaten gayet iyi kilo veren birisin, hemencik gider onlar
hadi bakemm diyecektim amaTa
Tamam kaptan sen nasil istersenama dukan atak yapıyorum her türlü eksi görücem kafam rahat da ne kadar eksi olacagı yarınki kiloma bağlı bugun 106.8 dim çünküm 104.8 olur diye dusunuyorum bakem
bunu gördüm yarın daha güzel bir sonuç bekliyom ebrunun da dediği gibi 2 li hanelerde burdan ayrılsaydın daha iyi olurdu kız alışmıştık sana99 u görünce önce buraya yazıcam zaten
bu arada kaptanıma duyrulurtoplight bugün 105,3 yani yarın 104,5 garanti
ne güzel seni burda görmekGünaydın fıstıklarım naber?
tatlım hastalık bu ne yapacaksın büntyeni düşürmemek lazım şekerim önce sağlığınSağol tatlım, hiç yuruyemedim bide k.valide ye ye diye tikti agzima sağolsun
sonuç artı tabi..
Bencede çok guzel buralarda olmak.hadi bakemm diyecektim ama
bunu gördüm yarın daha güzel bir sonuç bekliyom ebrunun da dediği gibi 2 li hanelerde burdan ayrılsaydın daha iyi olurdu kız alışmıştık sana
ne güzel seni burda görmek
tatlım hastalık bu ne yapacaksın büntyeni düşürmemek lazım şekerim önce sağlığın
Olsun canım hiiic takmaSağol tatlım, hiç yuruyemedim bide k.valide ye ye diye tikti agzima sağolsun
sonuç artı tabi..
Aynen oyle oldu canim ipide atladim haberin olsun:)Cısss yiyecem diye aç kalmışsın gülüm..
Puanın 2 ve 100 kerede ipsiz ip cezası kesiyorum sana.
Hoşbulduk canım. Daha iyiyim çok şükür.
Maşallah allah nazarlardan saklasın annesine benzemiş çok yakışıklı...
Çok çok geçmiş olsun bu arada.
evet canim..gunlerdir hastaliklarla bogusuyorum..okuldan cikip hastaneye gidiyorum..kayinvalidem rahatsiz..hastanede yatiyo..aslinda okuldayken tam sayfayi aciyom..okuyamadan gunu bitiriyorum resmen..zaten hastane yemeklerinden dogru durust dikkat edemedim..regli oldum..insallah yarin arti cikmam..@deryalimm07 canım 2 gündür menü bildirmiyorsun heralde :))
Gözden kaçırmadıysam yanii
Dün yazmışın buldum :)
gunzydin canim..sende hosgeldin..cok gecmis olsun..Günaydın fıstıklarım naber?
canım seninkisi hastalıktan keyiften artı çıkanlara kızarım ona göreBencede çok guzel buralarda olmak.
Ozledim sizi yaw..
Artima kizmayacan dimi kaptanım?
geçmiş olsun tatlım kv deye sende dikkat et kendine umarım önemli bişey yokturevet canim..gunlerdir hastaliklarla bogusuyorum..okuldan cikip hastaneye gidiyorum..kayinvalidem rahatsiz..hastanede yatiyo..aslinda okuldayken tam sayfayi aciyom..okuyamadan gunu bitiriyorum resmen..zaten hastane yemeklerinden dogru durust dikkat edemedim..regli oldum..insallah yarin arti cikmam..
saol canim..bugun cikar insallah..15 gun kadar bizim evde kalcak..ara ara girmeye devam ederim..canım seninkisi hastalıktan keyiften artı çıkanlara kızarım ona göre
geçmiş olsun tatlım kv deye sende dikkat et kendine umarım önemli bişey yoktur
bu tür durumlarda geçmişi okyamasan bile menünü yaz bize haber ver yeterli habersiz bırakma
Bu ara azaldığının farkındayım Arttırıcam mutlakaTam öğleyi niye atladın diye kızacaktım kiiii saatleri farkettim.
Menün güzel ama suyu artırmalısın canım..
Oooooooo
amin cümlemize canım :)Maşallah çok tatlı, Allah güzel, mutlu günler göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?