Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu nasıl kullanılıyo sorması ayıp... bi de bunu mu alcez şimdi pöffff....
tatlım bu 10 tl civarında bişey bunun içine 1 tatlı kaşığı filtre kahve koyuyon üzerine sıcak su koyuyorsun 6-7 dk beklettikten sonra süzüp içiyorsun istersen french press yerine 100-150 tl verip makinasını alıyon onla yapıyon
Ben kosturmacadan pek bakamadım hanımlar.
Ögleyin 45 dk yogamı yaptım sonra koştur koştur hocayla toplantıya girdim, yeni cıktım. Yeşil elmamı da yedim mutluyum
ördek cim sen yapracıkta mı oturuyordun orası çok uzakmış yaa ilk defa bu öğle tatilinde gittimde ben anam git git bitmedi

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Hahh hayyt süte cezamı verdin kız?

Valla duzenim bozuldu ya hemen insan psikolojik olarak kilo veremicem hissine kapılıyor malesef
Yok yok veriliyo canim istedikten sonra valla oyke bi veriliyoki hersey bogazimizi tutmamiza bagli oglusun iyilessin duzelir senin duzeninde bisey olmaz tatlim is istemekte bende oda yok simdi

Yok yok veriliyo canim istedikten sonra valla oyke bi veriliyoki hersey bogazimizi tutmamiza bagli oglusun iyilessin duzelir senin duzeninde bisey olmaz tatlim is istemekte bende oda yok simdi
Noluyo fıstık atlatamadınmı daha diyet buhranını..

Ohhh kaptanim ne yiyon ne iciyon kacamakta yapiyonmu bari:)
düzenim çok bozuk eşim yurtdışında haftasonu şehir dışındaydık mesela 2 öğün abartı olmadan yedim ama 5 gün wc ye çıkamamıştım onun getirisi var bi de regli olacam
işin kötüsü yürüyüşlerim bitti güvenparka yürüyordum hergün

şekerim 10 undan beri mi?
haftasonu bursaya gidecektim ondan 2 gün7 gün olmuş mu yaa
valla tartıya da çıkmıyom şu ara hiç tadım yok regli olamadım migrenim de tuttu ne bulsam bende ycfa gibi yiyesim var
Heee iyiymis valla kaptanim nolcaksa halimiz boyle

Hadi ya kotu olmus kaptanim iyiki ogun orda degilmissimiz wc sorunu ve diger durum bende de var acaba onlarin sıkıntisimi kendimi titamiyorum yemek konusunda sevmedigim seyleri bile yerim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…