- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.661
tatlım bu 10 tl civarında bişey bunun içine 1 tatlı kaşığı filtre kahve koyuyon üzerine sıcak su koyuyorsun 6-7 dk beklettikten sonra süzüp içiyorsun istersen french press yerine 100-150 tl verip makinasını alıyon onla yapıyonbu nasıl kullanılıyo sorması ayıp... bi de bunu mu alcez şimdi pöffff....
ördek cim sen yapracıkta mı oturuyordun orası çok uzakmış yaa ilk defa bu öğle tatilinde gittimde ben anam git git bitmediBen kosturmacadan pek bakamadım hanımlar.
Ögleyin 45 dk yogamı yaptım sonra koştur koştur hocayla toplantıya girdim, yeni cıktım. Yeşil elmamı da yedim mutluyum
E buradasında niye sessizsin kız deliBen burdayimmmm:)
Kelin ilacı olsa başına sürermişAyyy kızlar bende ne spor ne ara öğün tersim döndü yanlış anlama olmasın tatlı yemiyorum ama ne yediğimi ne içtiğimi anlamıyorum çocuklar çok mız mız oldu hiç durmuyolar çok fenayım toplanın gelin acil yardıma ihtiyacım var :)
Hahh hayyt süte cezamı verdin kız?Menumu yazayimda yoksa hala gozum tatlilarda pogaca yesem sarmayla tatli yesem diye cebellesiyorum kendimle yememk icin yazayimda menumu hemen
Sabah
2dilim ekmek
biraz peynir zeytin
yarim salatalik
ogle
2 izgara kasarli kofte kendim yaptim galeta unuda var ama cok kucuktu yediklerim misket kadar:)
2sarma
2yemek kasigi kuufasulye (corba kasigi)
2dal marul
1bardak ayran
aksam
1salatalik
1bardakta sut icicektim hepsi ustume dokuldu ceza verdim icmiyom:) ( buda betus gibi oldu)
Su
2Lt 3 yaparim
spor 30 dk yuruyus
Yeni gekdiydim kiz:) eve net aldik gekdiler kablomu ne eksikmks yapamadilar bende pc den girerim artik diye seviniyodumE buradasında niye sessizsin kız deli
Hem sute hemde kendime cezveyi iyi tutamadim diye:)Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Hahh hayyt süte cezamı verdin kız?
Yok yok veriliyo canim istedikten sonra valla oyke bi veriliyoki hersey bogazimizi tutmamiza bagli oglusun iyilessin duzelir senin duzeninde bisey olmaz tatlim is istemekte bende oda yok simdiValla duzenim bozuldu ya hemen insan psikolojik olarak kilo veremicem hissine kapılıyor malesef
Hallederler yakında pc den girersin.Yeni gekdiydim kiz:) eve net aldik gekdiler kablomu ne eksikmks yapamadilar bende pc den girerim artik diye seviniyodum
Cezveyede ceza ver :))Hem sute hemde kendime cezveyi iyi tutamadim diye:)
Noluyo fıstık atlatamadınmı daha diyet buhranını..Yok yok veriliyo canim istedikten sonra valla oyke bi veriliyoki hersey bogazimizi tutmamiza bagli oglusun iyilessin duzelir senin duzeninde bisey olmaz tatlim is istemekte bende oda yok simdi
Cezbeye ne ceza versem ki onuda makinaya atip en yuksek isoda yikatcam gorur o:)))Hallederler yakında pc den girersin.
Cezveyede ceza ver :))
Yok kuzum ya atamadim niyeki anlamadim herseyi yiyesim var esim az yiyo utaniyorum valla kendimdenNoluyo fıstık atlatamadınmı daha diyet buhranını..
Senin hedefin kaçtı ve şimdi kaçsın?Yok kuzum ya atamadim niyeki anlamadim herseyi yiyesim var esim az yiyo utaniyorum valla kendimden
Hedefim 57 ben 59.6ydim iste yarinda sabit cikcam cunku 60 im bugunSenin hedefin kaçtı ve şimdi kaçsın?
Ohhh kaptanim ne yiyon ne iciyon kacamakta yapiyonmu bari:)toplight kaptanım ayın 10undan beri menü yazmıyorsun farkındamısın?
Eğer istersen mezun olabiliyorsun zannımca.Hedefim 57 ben 59.6ydim iste yarinda sabit cikcam cunku 60 im bugun
Esimde boyle iyi bu kilonu koru yeter diyoda 57 yi gormezsem icim rahat etmiycek ama oyle yada boyle devam etcem tatlimEğer istersen mezun olabiliyorsun zannımca.
Çok sıkıldıysan mezun olup korumaya geç
şekerim 10 undan beri mi?toplight kaptanım ayın 10undan beri menü yazmıyorsun farkındamısın?
düzenim çok bozuk eşim yurtdışında haftasonu şehir dışındaydık mesela 2 öğün abartı olmadan yedim ama 5 gün wc ye çıkamamıştım onun getirisi var bi de regli olacamOhhh kaptanim ne yiyon ne iciyon kacamakta yapiyonmu bari:)
Heee iyiymis valla kaptanim nolcaksa halimiz boyleşekerim 10 undan beri mi?
haftasonu bursaya gidecektim ondan 2 gün7 gün olmuş mu yaa
valla tartıya da çıkmıyom şu ara hiç tadım yok regli olamadım migrenim de tuttu ne bulsam bende ycfa gibi yiyesim var
Hadi ya kotu olmus kaptanim iyiki ogun orda degilmissimiz wc sorunu ve diger durum bende de var acaba onlarin sıkıntisimi kendimi titamiyorum yemek konusunda sevmedigim seyleri bile yerim yanidüzenim çok bozuk eşim yurtdışında haftasonu şehir dışındaydık mesela 2 öğün abartı olmadan yedim ama 5 gün wc ye çıkamamıştım onun getirisi var bi de regli olacam
işin kötüsü yürüyüşlerim bitti güvenparka yürüyordum hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?