Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım senin keyfin nasıl benim çocuklar hala halsiz dün akşamdan beri de sağolsunlar komşular görümcelerim kv herkes geliyo geçmiş olsun diye hadi çok öptüm hepinizi çocuklara tavuk suyuna çorba yapıcam :)

Afiyet olsun şifa olsun ufaklıklara

kızlar bişi sorcam kahve dünyası filtre kahve çıkarmış bunu nasıl yapıyoruz... nescafe gibi sıcak suya mı atıyoruz yoksa Türk kahvesi gibi mi pişiriyoruz?

Ben kosturmacadan pek bakamadım hanımlar.
Ögleyin 45 dk yogamı yaptım sonra koştur koştur hocayla toplantıya girdim, yeni cıktım. Yeşil elmamı da yedim mutluyum

Aynen oyle oldu canim ipide atladim haberin olsun:)
Aferim çekirge..
Kızz morordek sende atla 100 i unuttum yazmayı...

gunzydin canim..sende hosgeldin..cok gecmis olsun..
Teşekkür ederim sizede çok çok geçmiş olsun.
Mmmm anne çorbası derdim küçükken :))
İyiyim çok şükür kağnı hızıylada olsa yürüyüşümü yaptım..

Bizde seni çok özledik hatta gelde kulaklarımızı çek bile istedik bir ara
Geldim uzatın bakem kulalakları..

Ayyy kızlar bende ne spor ne ara öğün tersim döndü yanlış anlama olmasın tatlı yemiyorum ama ne yediğimi ne içtiğimi anlamıyorum çocuklar çok mız mız oldu hiç durmuyolar çok fenayım toplanın gelin acil yardıma ihtiyacım var :)

Menumu yazayimda yoksa hala gozum tatlilarda pogaca yesem sarmayla tatli yesem diye cebellesiyorum kendimle yememk icin yazayimda menumu hemen
Sabah
2dilim ekmek
biraz peynir zeytin
yarim salatalik
ogle
2 izgara kasarli kofte kendim yaptim galeta unuda var ama cok kucuktu yediklerim misket kadar:)
2sarma
2yemek kasigi kuufasulye (corba kasigi)
2dal marul
1bardak ayran
aksam
1salatalik
1bardakta sut icicektim hepsi ustume dokuldu ceza verdim icmiyom:) ( buda betus gibi oldu)
Su
2Lt 3 yaparim
spor 30 dk yuruyus

Kiz benimde icimde ne bulursam yeme hissi var ondan terzi kendi sokugunu dikemiyo sanada bisey diyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…