- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.681
Sen bilirsin canımcım..Esimde boyle iyi bu kilonu koru yeter diyoda 57 yi gormezsem icim rahat etmiycek ama oyle yada boyle devam etcem tatlim
7 gün boyunca 0 aldın biliyon demi??şekerim 10 undan beri mi?
haftasonu bursaya gidecektim ondan 2 gün7 gün olmuş mu yaa
valla tartıya da çıkmıyom şu ara hiç tadım yok regli olamadım migrenim de tuttu ne bulsam bende ycfa gibi yiyesim var
Ayyyy derlerya imam....cemaat ...:) kaptanim nettin sen:)))Sen bilirsin canımcım..
7 gün boyunca 0 aldın biliyon demi??
tatlım bu 10 tl civarında bişey bunun içine 1 tatlı kaşığı filtre kahve koyuyon üzerine sıcak su koyuyorsun 6-7 dk beklettikten sonra süzüp içiyorsun istersen french press yerine 100-150 tl verip makinasını alıyon onla yapıyon
ördek cim sen yapracıkta mı oturuyordun orası çok uzakmış yaa ilk defa bu öğle tatilinde gittimde ben anam git git bitmedi
Hem sute hemde kendime cezveyi iyi tutamadim diye:)
Hallederler yakında pc den girersin.
Cezveyede ceza ver :))
Senin plAtes topu gibi arka odayami atsamki 1hafta:)bence de asıl suçlu cezve...
Kesinliklebence de asıl suçlu cezve...
Senin plAtes topu gibi arka odayami atsamki 1hafta:)
Menüm
7,45
1 poğaça
13,30
peynirli omlet/ salata
16,30
salata/yoğurt
Su 2 litre
Spor 45 dk kağnı hızıyla yürüyüş
Sabahın kör karanlığında yedim ben onu saat 10a kadar eriyip bitmiştir.poğça what poğça..... hafta içi hafta içi........... tıı tıı tııı.... yarına kadar sabredeydin nolurdu....
Baska cezvemde var kiz:) kahveyi makinayla yapiyom hem:)kahve içemezsin ama :))
Ben yürüyüşe çıkmıştım yeni geldimmEEEee özledik diyonuz kimse yok yalancılar siziiiiii.....
Ben hazırım senin gelinide alıp geliyommm.Ayyy kızlar bende ne spor ne ara öğün tersim döndü yanlış anlama olmasın tatlı yemiyorum ama ne yediğimi ne içtiğimi anlamıyorum çocuklar çok mız mız oldu hiç durmuyolar çok fenayım toplanın gelin acil yardıma ihtiyacım var :)
Ne varsa ebruda var ortim duy duy nerelerdesin sen ay sırtım ağrıyo kızlar yaaa sabahtan beri bitmedi işlerim arada okuyorum yazdıklarınızı:)Ben hazırım senin gelinide alıp geliyommm.
Ya ben cocukları çok severim geleyim bol bol oynarız ortalığı dağıtırız( destekmi köstek mi olur bilemiycemm.))Ne varsa ebruda var ortim duy duy nerelerdesin sen ay sırtım ağrıyo kızlar yaaa sabahtan beri bitmedi işlerim arada okuyorum yazdıklarınızı:)
Tatlım tartıldın mı bugunNe varsa ebruda var ortim duy duy nerelerdesin sen ay sırtım ağrıyo kızlar yaaa sabahtan beri bitmedi işlerim arada okuyorum yazdıklarınızı:)
kafam yarıldı :))) çok güzel bir kitap buldum zayıflamada son söz diye onu okuyorum, düğüne kadar tığ gibi olacakmışım :))biz mi bağzııtopraks arkadaşlar gibi gelinlik giycez ayol niye acele edelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?