- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.701
Ben tartıyı sakladım, artık tartılmıycam , ben zaten bir iki gün tartılıyodum sizden alıştım ben de sürekli bakıyodum, ama yanlış olduğunu öğrendim ve gözüme takılmasın diye de kaldırdım, artık sadece cuma sabahları tartılcam burası için. Ben böyle yapıyorum ama herkesin kendi yöntemi tabi tartılanlara lafım yok :)Tatlım tartıldın mı bugun
Nasıl bişey ki :))ç
kafam yarıldı :))) çok güzel bir kitap buldum zayıflamada son söz diye onu okuyorum, düğüne kadar tığ gibi olacakmışım :))
Tabikide tartılmamak daha iyi canım. İnsan rahat oluyor.Vermişimdir diye düşününce daha iyi gidiyor.Ben tartıyı sakladım, artık tartılmıycam , ben zaten bir iki gün tartılıyodum sizden alıştım ben de sürekli bakıyodum, ama yanlış olduğunu öğrendim ve gözüme takılmasın diye de kaldırdım, artık sadece cuma sabahları tartılcam burası için. Ben böyle yapıyorum ama herkesin kendi yöntemi tabi tartılanlara lafım yok :)
Atlayayim bence de haklisin :)Kızzmorordek sende atla 100 i unuttum yazmayı...
Evet kaptancim, oyle ogle arasi gidilecek yer degil, gittin mi kalman lazimördek cim sen yapracıkta mı oturuyordun orası çok uzakmış yaa ilk defa bu öğle tatilinde gittimde ben anam git git bitmedi
evet 79,7 çıktım şekerim ve daha regl de olmadımTatlım tartıldın mı bugun
ay yok dağıtmayın toplıcam diye anam ağlıyorYa ben cocukları çok severim geleyim bol bol oynarız ortalığı dağıtırız( destekmi köstek mi olur bilemiycemm.))
kızz benim eşimde rahatsızlandı bugün hastanedeydik gene tansiyon yükselmesi ..Ne varsa ebruda var ortim duy duy nerelerdesin sen ay sırtım ağrıyo kızlar yaaa sabahtan beri bitmedi işlerim arada okuyorum yazdıklarınızı:)
İyi bari + da değilsin yanievet 79,7 çıktım şekerim ve daha regl de olmadım
kızz +600 deyim şuan malesef geçen hafta 79.1 dimİyi bari + da değilsin yani
Bence gayet iyi canım. Akşama ekmek olmasaymış 10 numara menüymüşmuska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 1 kayısı 1 hurma
kahvaltı 1 haş. yumurta yarım domates yarım salatalık 5 zeytin 1 kk peynir 1 dtbe 1 tutm maydonoz
ara orta türk kahvesi
öğlen 2 kepçe mercimek çorbası 1 kase yoğurt
ara yok misafirim geldi o yüzden bişey yiyemedim
akşam 1 kase tavuk suyu çorba 1 minik haş. patates salata 1dtbe akşam biraz fazla kaçtı galiba
su 3 litre
spor yok birazdan yorgun düşmezsem yapmak istiyorum
geçmiş olsun neden çıktı tansiyonu ?kızz benim eşimde rahatsızlandı bugün hastanedeydik gene tansiyon yükselmesi ..
dahiliye çıkamadık etraf curcuna 18 mart anma töreni gelio 3 canlı bomba ihbarımı ne varmış ortalık karışık anca tansiyon ölçtürebildik
haftaya gidicez artık keyfim kaçtı başım çatlıycak gibi ağrıyo
benim adamı iyileştireyim sanada yardıma gelirim canım aşkolsun ...
olmadı balıkesire gelmişken adamı anasına yollarım bak o daha cazip
çocuklar bi tarafta hasta burda komşuluk çok sıkı kurs arkadaşlarım komşular akrabalar hepsi çocukların yanına geçmiş olsuna geldi belim sorunlu sırtım o kadar çok ağrıyoki evet yaa hiç anlamadım hızlı hızlı yedim gelen giden olur diye bakalım bu saat oldu gelen yok :)Bence gayet iyi canım. Akşama ekmek olmasaymış 10 numara menüymüş
Canım eşine geçmiş olsun. Sürekli yüksekse tansiyon netten doğal tedavilere baksan daha iyi :))kızz benim eşimde rahatsızlandı bugün hastanedeydik gene tansiyon yükselmesi ..
dahiliye çıkamadık etraf curcuna 18 mart anma töreni gelio 3 canlı bomba ihbarımı ne varmış ortalık karışık anca tansiyon ölçtürebildik
haftaya gidicez artık keyfim kaçtı başım çatlıycak gibi ağrıyo
benim adamı iyileştireyim sanada yardıma gelirim canım aşkolsun ...
olmadı balıkesire gelmişken adamı anasına yollarım bak o daha cazip
Doğruya benim kafa gittiikızz +600 deyim şuan malesef geçen hafta 79.1 dim
bilmiyorumki hangi yağdı ben hemen ağrı kesiciye dalarım ağrım oldumuCanım eşine geçmiş olsun. Sürekli yüksekse tansiyon netten doğal tedavilere baksan daha iyi :))
Ceviz suya koyup içince düşürüyordu zannımca ama tamda hatırlamıyorum.
Benimde felaket başım ağrıyor. Hava çok rüzgarlıydı.Bnedede siüzit var. Başıma vurdu. Başım boynum omuzlarıma kadar ağrıyor.muska77 çörek otu yağıylamı masaj yapılıyordu. Hemen aldırayım ya
suçluu benmişim öyle diyo korkutmuşum canlı bomba var diye ..geçmiş olsun neden çıktı tansiyonu ?
ay tamam yeşil çay yaptım şimdi bir demlik bugun yeşil çay içicek vaktim bile olmadıDoğruya benim kafa gittii
Geçmişler olsun
Yarın sabit olursun inşallah
Yeşil çay iç canım.Form çayın varsa bi tanede ondan iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?