Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kamptayım, bugün de türkçe kampındaydım :) benim sıpa oğlum haftaya full yazılı olacak ama aklı bi karış havada:) teyzem bizde kalıyor bir iki gündür, çocuklara o baktı bu yaşlarına kadar çok özlüyor, o yüzden gelip böyle bikaç gün kalıyo, bana da iyi geliyo tabi ama o olduğunda çok giremiyorum nete. Şİmdi yemek hazırlıyorum sonra test çözdürcem oğlana
menümü de yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
peynir( çeşitli)
zeytin

ara
yok

öğlen
yeşil mercimek yemeği
az bulgur pilavı
yoğurt

ara
yarım bardak neskafe
2 bisküvi

akşam
taze fasulye pişirdim
salata yerim yanında
1 dilim de tam buğday( onun yerine bir kaşık pilav da yiyebilirim bilmiyorum şu an)

su 2 lt içtim daha içerim
spor yapmadım, bu arada dün gece yapamadım spor

Tatlım tartıldın mı bugun
Ben tartıyı sakladım, artık tartılmıycam , ben zaten bir iki gün tartılıyodum sizden alıştım ben de sürekli bakıyodum, ama yanlış olduğunu öğrendim ve gözüme takılmasın diye de kaldırdım, artık sadece cuma sabahları tartılcam burası için. Ben böyle yapıyorum ama herkesin kendi yöntemi tabi tartılanlara lafım yok :)

Tabikide tartılmamak daha iyi canım. İnsan rahat oluyor.Vermişimdir diye düşününce daha iyi gidiyor.
Bu arada çocuklardan çok sen çalışıyorsun yaa

muska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 1 kayısı 1 hurma
kahvaltı 1 haş. yumurta yarım domates yarım salatalık 5 zeytin 1 kk peynir 1 dtbe 1 tutm maydonoz
ara orta türk kahvesi
öğlen 2 kepçe mercimek çorbası 1 kase yoğurt
ara yok misafirim geldi o yüzden bişey yiyemedim
akşam 1 kase tavuk suyu çorba 1 minik haş. patates salata 1dtbe akşam biraz fazla kaçtı galiba
su 3 litre
spor yok birazdan yorgun düşmezsem yapmak istiyorum

Ne varsa ebruda var ortim duy duy nerelerdesin sen ay sırtım ağrıyo kızlar yaaa sabahtan beri bitmedi işlerim arada okuyorum yazdıklarınızı:)
kızz benim eşimde rahatsızlandı bugün hastanedeydik gene tansiyon yükselmesi ..
dahiliye çıkamadık etraf curcuna 18 mart anma töreni gelio 3 canlı bomba ihbarımı ne varmış ortalık karışık anca tansiyon ölçtürebildik
haftaya gidicez artık keyfim kaçtı başım çatlıycak gibi ağrıyo
benim adamı iyileştireyim sanada yardıma gelirim canım aşkolsun ...
olmadı balıkesire gelmişken adamı anasına yollarım bak o daha cazip

Bence gayet iyi canım. Akşama ekmek olmasaymış 10 numara menüymüş

geçmiş olsun neden çıktı tansiyonu ?

Bence gayet iyi canım. Akşama ekmek olmasaymış 10 numara menüymüş
çocuklar bi tarafta hasta burda komşuluk çok sıkı kurs arkadaşlarım komşular akrabalar hepsi çocukların yanına geçmiş olsuna geldi belim sorunlu sırtım o kadar çok ağrıyoki evet yaa hiç anlamadım hızlı hızlı yedim gelen giden olur diye bakalım bu saat oldu gelen yok :)

Canım eşine geçmiş olsun. Sürekli yüksekse tansiyon netten doğal tedavilere baksan daha iyi :))
Ceviz suya koyup içince düşürüyordu zannımca ama tamda hatırlamıyorum.
Benimde felaket başım ağrıyor. Hava çok rüzgarlıydı.Bnedede siüzit var. Başıma vurdu. Başım boynum omuzlarıma kadar ağrıyor. muska77 çörek otu yağıylamı masaj yapılıyordu. Hemen aldırayım ya

bilmiyorumki hangi yağdı ben hemen ağrı kesiciye dalarım ağrım oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…