- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.721
Yaa ziyarete gelmeleri güzel ama böylede sen çok yoruluyorsun canım. Biran önce iyileşsin senin yaramazlar.çocuklar bi tarafta hasta burda komşuluk çok sıkı kurs arkadaşlarım komşular akrabalar hepsi çocukların yanına geçmiş olsuna geldi belim sorunlu sırtım o kadar çok ağrıyoki evet yaa hiç anlamadım hızlı hızlı yedim gelen giden olur diye bakalım bu saat oldu gelen yok :)
Ben çok mecbur kalmasam almam. Sevmiyorum ilacıbilmiyorumki hangi yağdı ben hemen ağrı kesiciye dalarım ağrım oldumu
erkekler grip oldumu ölüyoomm zbitiyom benim eşimede çocuklardan grip sarmış ayy yanına yaklaşılmıyo bi trip bi tripsuçluu benmişim öyle diyo korkutmuşum canlı bomba var diye ..
erkekler hasta olunca çocuk oluyo derler yaa aynen katılıyorum ..
Ayy çok kötü ama yaa ben hiç dayanamıyorum eşim hasta olunca :))suçluu benmişim öyle diyo korkutmuşum canlı bomba var diye ..
erkekler hasta olunca çocuk oluyo derler yaa aynen katılıyorum ..
aayy sorma canım yaaa 4 5 gündür ne iş bitiyo ne aş dedikleri gibi çok fenayımYaa ziyarete gelmeleri güzel ama böylede sen çok yoruluyorsun canım. Biran önce iyileşsin senin yaramazlar.
saol canım canı çok kıymetli hemen bakıyo zaten yolda ne yapmalı ne yemeli diyee bana fırsat bırakmadı yani :)))Canım eşine geçmiş olsun. Sürekli yüksekse tansiyon netten doğal tedavilere baksan daha iyi :))
Ceviz suya koyup içince düşürüyordu zannımca ama tamda hatırlamıyorum.
Benimde felaket başım ağrıyor. Hava çok rüzgarlıydı.Bnedede siüzit var. Başıma vurdu. Başım boynum omuzlarıma kadar ağrıyor. @muska77 çörek otu yağıylamı masaj yapılıyordu. Hemen aldırayım ya
Bende 1 haftadır içmiyorum.Bugun içelim yarına eksileri görelimay tamam yeşil çay yaptım şimdi bir demlik bugun yeşil çay içicek vaktim bile olmadı
amin canım Aynen ben hasta olsam o kadar kafaya takmam eşim olunca bende fena oluyorum Allah kimseye hastalık vermesinAyy çok kötü ama yaa ben hiç dayanamıyorum eşim hasta olunca :))
Allah kimseye hastalık göstermesin
benim ağrı eşiğim çok düşüktür bir yerim ağrıdımı hiç dayanamam hemen kesilsin isterim doktora koşarım çünkü ağrım oldumu işlerimi yapamıyorum sonra çocuklarım mahrum oluyor o yüzden hemen ilaç içerimki işlerimi yapabileyim ...Ben çok mecbur kalmasam almam. Sevmiyorum ilacı
Aslında bu havalarda hiç çıkmamak daha iyi ama mecbur işte.saol canım canı çok kıymetli hemen bakıyo zaten yolda ne yapmalı ne yemeli diyee bana fırsat bırakmadı yani :)))
benimde öyle baş ağrım.. burnum sızlıyo beynim zonkladıkça sinüzitten büyük ihtimal ..
hava döndü rüzgar kesildi bir anda hava çarptı benide ..
tabi şimdi derdiniz eşleriniz allahın izni ile anne olunca çocuklar hasta oldumu dünya duruyor eşimde keyifsiz gözüm şuan çocuklardan başka bişey görmüyor inanınki..amin canım Aynen ben hasta olsam o kadar kafaya takmam eşim olunca bende fena oluyorum Allah kimseye hastalık vermesin
Sende mecbur kalmadıkça içme hayatım.Bünye biyerden sonra bağışıklık kazanır. Ağrı kesicide kesmez vallaabenim ağrı eşiğim çok düşüktür bir yerim ağrıdımı hiç dayanamam hemen kesilsin isterim doktora koşarım çünkü ağrım oldumu işlerimi yapamıyorum sonra çocuklarım mahrum oluyor o yüzden hemen ilaç içerimki işlerimi yapabileyim ...
morfin alırım o zamandaSende mecbur kalmadıkça içme hayatım.Bünye biyerden sonra bağışıklık kazanır. Ağrı kesicide kesmez vallaa
Ayy ne güzel bi duygu hep anne olunca anlarsın diyorlar ya doğru heraldeetabi şimdi derdiniz eşleriniz allahın izni ile anne olunca çocuklar hasta oldumu dünya duruyor eşimde keyifsiz gözüm şuan çocuklardan başka bişey görmüyor inanınki..
morfin alırım o zamanda
oyy elbette öyle olur :))tabi şimdi derdiniz eşleriniz allahın izni ile anne olunca çocuklar hasta oldumu dünya duruyor eşimde keyifsiz gözüm şuan çocuklardan başka bişey görmüyor inanınki..
aay ne diyosun kızz evlat baldan tatlı çok şükür allahım kimsenin evladını annesiz bırakmasın:)Ayy ne güzel bi duygu hep anne olunca anlarsın diyorlar ya doğru heraldee
bana yolla şuan bana lazım birazdan duvara kafa atabilirim o noktaya yaklaştımmorfin alırım o zamanda
niye kız çok mı mızmızlanıyor eşin:)bana yolla şuan bana lazım birazdan duvara kafa atabilirim o noktaya yaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?