- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.921
Firinda kofte ptates kurufasulye yaprak sarma pilav corba salata pilavin ustune tavuk tatli sonra cayin yanina borek kek kurupasta pogacam var abarttim biraz galibaneler yaptın kızzz açımda dişimden bişede yemedim
kaç kişi geliyo yemeğe ?Firinda kofte ptates kurufasulye yaprak sarma pilav corba salata pilavin ustune tavuk tatli sonra cayin yanina borek kek kurupasta pogacam var abarttim biraz galiba
Iyi Demis arkadasin valla bende ooadar zayifladim kimse bisey demedi kiskaniyorlarmi ne:))))hıı hıı hiç çaktırmıyoruzzz kızz canımız çıkıyo kırk takla atıyoruz
o kadarda havaya giremembelki 56 olursam çaktırmadan kilo verdim derim bugün arkadaşım diyo duygu ne güzel kilo verdin seninle spora da gidelim beraber..
onun komşusu var hiç belli olmuyo bence hala aynısın dedi .. arkadaşım dedi komşusuna duyguyla spora seninle de göz doktoruna gidicem belli
seviyorum arkadaşımı çok yaa :)
2 beden inceldim hatun görmedi ilginç insanlar var :)
Alma bosver yaza alirsin baya zayiflamis olursun cunku ben daha hicbisey almadim yaza alicam az daha bekleyimde 57 ye dusersem rahatlikla alirim insAllah48 bedendim şuan 44 bol geliyo 42 de almadım daha 76 falan oluyım öyle :)
2kisi aRkalarina kuyruk takarlarsa 4 takmazlar umarim sinir oluyorum cunku diger 2 sine:)kaç kişi geliyo yemeğe ?
48 den iyi kurtulMussun kiz bende bi kaban almistim 46 beden simdi utaniyorum ya nasil biraktim kendimi bu kadar diye 44 46 annemin giydigi bedenlerdi heyy gidi gunler heyyy simdi annem bile giymiyo cok sukur bende:)kaç kişi geliyo yemeğe ?
he valla daha ne yapıyım yanımda tartıylamı dolaşıyımIyi Demis arkadasin valla bende ooadar zayifladim kimse bisey demedi kiskaniyorlarmi ne:))))
yaa sorma montumda 48 beden içinde kayboluyorum seneye alıcam artık almıyım iyice zayıflıyım dedim emanet gibi duruyo ama inat ettim seneye 38 beden giycem kışa :)))48 den iyi kurtulMussun kiz bende bi kaban almistim 46 beden simdi utaniyorum ya nasil biraktim kendimi bu kadar diye 44 46 annemin giydigi bedenlerdi heyy gidi gunler heyyy simdi annem bile giymiyo cok sukur bende:)
Ellerine saglık :)Firinda kofte ptates kurufasulye yaprak sarma pilav corba salata pilavin ustune tavuk tatli sonra cayin yanina borek kek kurupasta pogacam var abarttim biraz galiba
hımm baya çeşit yapmışsın kız 2 kişi için hadi sende eşinle 4 olsa bile çeşit çok sen az ye hee dikkat et aman ..2kisi aRkalarina kuyruk takarlarsa 4 takmazlar umarim sinir oluyorum cunku diger 2 sine:)
YBiz çaktırmadan kilo verenlerdeniz boşver tatlım
hayatım tebrikler kusura bakma ben takip edemedim düzgün bugün çocuklar bir yanda kendim böyle oldu keyfim yok hiç öptüm seni kocaman aferin sana :)
umarım ciddi bir durum yoktur dikkatet kendine iyi gecelerY
hayatım tebrikler kusura bakma ben takip edemedim düzgün bugün çocuklar bir yanda kendim böyle oldu keyfim yok hiç öptüm seni kocaman aferin sana :)
Hmmm gicikmis gonderde sacini basini yolalim:) insanlar kiskanc kuzum 13 kilo da farkedilmiyecek kilo degil o kiskancligindan seni sinir etmeye calismis galiba gicik:)he valla daha ne yapıyım yanımda tartıylamı dolaşıyım
pantolon belimden dökülüyo kazak desen resmen içinde yüzüyorum96 dan başladım 800 gram daha versem 13 kilo 13 kiloyuda insan hadi vücuttan farketmedi oturuşumdan kalkışımdan yüzümden farket cidden insanlar bir hoş oluyo ordada mercimekli köfte yedim 1 dilimde kek ..
diyo yiyosun nasıl rejim bu bana özel rejim tavsiye ederim dedim
yol tatlımHmmm gicikmis gonderde sacini basini yolalim:) insanlar kiskanc kuzum 13 kilo da farkedilmiyecek kilo degil o kiskancligindan seni sinir etmeye calismis galiba gicik:)
Öglen de pek şenmiş :)))ben menümü yazıyımmuska77 , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 tutam maydanoz
ara 1 sade türk kahvesi
öğlen 3 mercimekli köfte 1 dilim kek 1 yarım poça
akşam 1 bardak ayran 2 kepçe mercimek çorbası
spor 1 saat yürüyüs 2 mil leslie+ 3lt su
senin mercimekli köftelerin ahı tuttuÖglen de pek şenmiş :)))
Giyersin kuzum yeterki bu istegini sevkini hic kaybetmeyaa sorma montumda 48 beden içinde kayboluyorum seneye alıcam artık almıyım iyice zayıflıyım dedim emanet gibi duruyo ama inat ettim seneye 38 beden giycem kışa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?