Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi Demis arkadasin valla bende ooadar zayifladim kimse bisey demedi kiskaniyorlarmi ne:))))

kaç kişi geliyo yemeğe ?
48 den iyi kurtulMussun kiz bende bi kaban almistim 46 beden simdi utaniyorum ya nasil biraktim kendimi bu kadar diye 44 46 annemin giydigi bedenlerdi heyy gidi gunler heyyy simdi annem bile giymiyo cok sukur bende:)

Iyi Demis arkadasin valla bende ooadar zayifladim kimse bisey demedi kiskaniyorlarmi ne:))))
he valla daha ne yapıyım yanımda tartıylamı dolaşıyım
pantolon belimden dökülüyo kazak desen resmen içinde yüzüyorum 96 dan başladım 800 gram daha versem 13 kilo 13 kiloyuda insan hadi vücuttan farketmedi oturuşumdan kalkışımdan yüzümden farket cidden insanlar bir hoş oluyo ordada mercimekli köfte yedim 1 dilimde kek ..
diyo yiyosun nasıl rejim bu bana özel rejim tavsiye ederim dedim

48 den iyi kurtulMussun kiz bende bi kaban almistim 46 beden simdi utaniyorum ya nasil biraktim kendimi bu kadar diye 44 46 annemin giydigi bedenlerdi heyy gidi gunler heyyy simdi annem bile giymiyo cok sukur bende:)
yaa sorma montumda 48 beden içinde kayboluyorum seneye alıcam artık almıyım iyice zayıflıyım dedim emanet gibi duruyo ama inat ettim seneye 38 beden giycem kışa :)))

Firinda kofte ptates kurufasulye yaprak sarma pilav corba salata pilavin ustune tavuk tatli sonra cayin yanina borek kek kurupasta pogacam var abarttim biraz galiba
Ellerine saglık :)
Bunlardan ne kadarını sen yiyeceksin yalnız orası onemli 60'a falan cıkma sakın

2kisi aRkalarina kuyruk takarlarsa 4 takmazlar umarim sinir oluyorum cunku diger 2 sine:)
hımm baya çeşit yapmışsın kız 2 kişi için hadi sende eşinle 4 olsa bile çeşit çok sen az ye hee dikkat et aman ..

ben menümü yazıyım muska77 , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 tutam maydanoz

ara 1 sade türk kahvesi
öğlen 3 mercimekli köfte 1 dilim kek 1 yarım poça
akşam 1 bardak ayran 2 kepçe mercimek çorbası
spor 1 saat yürüyüs 2 mil leslie+ 3lt su

Hmmm gicikmis gonderde sacini basini yolalim:) insanlar kiskanc kuzum 13 kilo da farkedilmiyecek kilo degil o kiskancligindan seni sinir etmeye calismis galiba gicik:)

Hmmm gicikmis gonderde sacini basini yolalim:) insanlar kiskanc kuzum 13 kilo da farkedilmiyecek kilo degil o kiskancligindan seni sinir etmeye calismis galiba gicik:)
yol tatlım
kendisi zayıf ama ne bileyim istemiyo herhalde başkası zayıf olsun diye Allahtan benim komşum değil çekemem öyle insan :)
herkes kendine zayıflıyo sonuçta ben zayıflıyımda hiçç çekemem nasılsa yeni cici alınca içinde görür beni cevabını da gizli yoldan vermiş olurum :)

Öglen de pek şenmiş :)))

Ben de menümü yazayım: muska77 ebrusonmez
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim havuclu kek, 2 fincan sekersiz cay
Ögle:
1 kase mercimek corbası, 1 tabak tavuk sote, 1 ayran
Ara:
1 fincan yeşil çay, 1 dilim havuclu kek
Akşam:
Yarım kase domates corbası, 1 büyük tabak salata, 1 kücük ayran
Su:
2 lt
Spor:
50 dk pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…