- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.941
Yahu o dilimler kücüktüsenin mercimekli köftelerin ahı tuttu
ama ben 2 börek yemedim
Ben kendime baska yemek yapmistim tatlim onu yedimEllerine saglık :)
Bunlardan ne kadarını sen yiyeceksin yalnız orası onemli60'a falan cıkma sakın
Bravo sana canım, nefsine hakim olmussun tebrik ederim :)Ben kendime baska yemek yapmistim tatlim onu yedim
bravo tatlım cidden o yemeklerin arasında dayanmak herkesin harcı değil ben yerdim meselaBen kendime baska yemek yapmistim tatlim onu yedim
napıyım onlarda haftalık kaçamağım olsun yapcak birşey yok geçen hafta kaçamak yapmadım böyle .. bir simit bile yemedimYahu o dilimler kücüktü
Neyse benim menüde de kekler havada ucusuyor zaten, kalmasın diye işyerine götürdüm ama dayanamayıp yedim ince dilimler halinde
Sanırım bu hafta ben de simit yemesem iyi olacaknapıyım onlarda haftalık kaçamağım olsun yapcak birşey yok geçen hafta kaçamak yapmadım böyle .. bir simit bile yemedim
yanarım yanarım bu hafta gene simit yiyemiycem ona yanarım artık haftaya kaçamak günümde yerim
evet yeme tut sende kendini valla azıcık sıksan sanki 58 i görceksin gibi geliyo bana ..Sanırım bu hafta ben de simit yemesem iyi olacak
Evet cok az kaldı aslında ama kendimi cok kasamıyorum bogaz konusunda maalesefevet yeme tut sende kendini valla azıcık sıksan sanki 58 i görceksin gibi geliyo bana ..
inersin gibi geliyo bana regl olunca hızlanıyo metabolizma..Evet cok az kaldı aslında ama kendimi cok kasamıyorum bogaz konusunda maalesef
Gelecek haftaya pek umudum yok malum şiş dönem. Ondan sonraki 2 haftada 58'e indim indim, inemedim artık atın beni gruptan
He ya keramet kaçamaklarda mı ne??Yaa rakibem öyle çaktırmadan veriyorum valla :) Tiramisu, kek, börek diye sizi kandırıp kilo veriyorum
Aynen cesit biraz cok oldu kuzum da yendi baya:) ben yemedimhımm baya çeşit yapmışsın kız 2 kişi için hadi sende eşinle 4 olsa bile çeşit çok sen az ye hee dikkat et aman ..
Haftaya cuma benim reglin gelisi, gelmeden de baya karnim falan şişiyor :/ oteki haftaya hizlanir anca metabolizmaminersin gibi geliyo bana regl olunca hızlanıyo metabolizma..
ama olmadı sana farklı bir ceza buluruzz bir yere yollamayız seni..
Kacamak yapinca vicdan azabi duyup spora abaniyorum aslinda. Belki de ondandir :) bi jillian yapiyorum geciyor sankiHe ya keramet kaçamaklarda mı ne??
Amaan bosver sen zayiflada tek o bilmesin guzel guzel giyinince hala kilo vermedin derse doktora gitmedkte gec kaldik heoten kor olmussun dersin:)yol tatlım
kendisi zayıf ama ne bileyim istemiyo herhalde başkası zayıf olsun diye Allahtan benim komşum değil çekemem öyle insan :)
herkes kendine zayıflıyo sonuçta ben zayıflıyımda hiçç çekemem nasılsa yeni cici alınca içinde görür beni cevabını da gizli yoldan vermiş olurum :)
:) kizzz gecen gun 8 tane tatli yedim belki daha fazladir 5 ten sonra sayamamistim:)))Bravo sana canım, nefsine hakim olmussun tebrik ederim :)
Bugun karnimi doyurmustum ama1 bardak limonata ictim kendim yapmadim:)bravo tatlım cidden o yemeklerin arasında dayanmak herkesin harcı değil ben yerdim mesela
Durum feci yaniibenim evden 2 hafta çıkamazsını ben size diyim :)
Kız keramet ayakkabıda değil ki bende ayakkabıyla denedim bi farkı yok.Benimki topuklu spordu gerçi.Yarın çarşıya spor ayakkabı almaya gidiyorum o zaman günün 5 saati spor yapıcam:)
Bence de sen kovulma korkusuyla bu hafta 78 desinn..Kızlar haftaya cuma günü ne kadar 78 görmezsem atın beni takımdan o kadar yani:)
Kız valla ben bile sevindim.Hayrını göroldum bugun dişçiden gelince ay dünya varmış ama tabi daha tam değil ben yarın sabaha kadar anca açılırım oyle bi huyu var bünyemin ilk gün pek olmam
Bide bizim kaptanımız normal bi anne değil dört dörtlük bi anneeeeesizin işiniz de çok zor ben evdeyken yetişemiyorum siz bide çalışıyosunuz allah kolaylık versin ev şinden ziyade hem çalışıp hem anne olmak büyük başarı kaptanım helalll
Ayy korkutma beni yaaasağol ya diş ne fena oluyormuş çenem kırıldı sandım o kadar yanii
Yok kuzum nereye gidiyon bosver acelemiz yok mayisa kadar yolu var kalici olur verdigin diycemde mayistan once vercen tabi kasma kendiniEvet cok az kaldı aslında ama kendimi cok kasamıyorum bogaz konusunda maalesef
Gelecek haftaya pek umudum yok malum şiş dönem. Ondan sonraki 2 haftada 58'e indim indim, inemedim artık atın beni gruptan
Ayy iyi olmasına sevindim kaptanım.kızlarkollontai ile konuştum hepinize selamı var biraz daha toparlayım gelecem diyor haberinşiz ola
Misafirlerin gittiler mi rakibem??@nilsub cum gecmis olsun tatlim... kizlar aksama misafirim var yeni haberim oldu 1 saatte tum yemekleri hazirladim:) azcikta dinleneyim siz neler yapiyorsunjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?