Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yahu o dilimler kücüktü
Neyse benim menüde de kekler havada ucusuyor zaten, kalmasın diye işyerine götürdüm ama dayanamayıp yedim ince dilimler halinde
napıyım onlarda haftalık kaçamağım olsun yapcak birşey yok geçen hafta kaçamak yapmadım böyle .. bir simit bile yemedim
yanarım yanarım bu hafta gene simit yiyemiycem ona yanarım artık haftaya kaçamak günümde yerim

Sanırım bu hafta ben de simit yemesem iyi olacak

evet yeme tut sende kendini valla azıcık sıksan sanki 58 i görceksin gibi geliyo bana ..
Evet cok az kaldı aslında ama kendimi cok kasamıyorum bogaz konusunda maalesef
Gelecek haftaya pek umudum yok malum şiş dönem. Ondan sonraki 2 haftada 58'e indim indim, inemedim artık atın beni gruptan

Gelecek haftaya pek umudum yok malum şiş dönem. Ondan sonraki 2 haftada 58'e indim indim, inemedim artık atın beni gruptan
inersin gibi geliyo bana regl olunca hızlanıyo metabolizma..
ama olmadı sana farklı bir ceza buluruzz bir yere yollamayız seni..

Amaan bosver sen zayiflada tek o bilmesin guzel guzel giyinince hala kilo vermedin derse doktora gitmedkte gec kaldik heoten kor olmussun dersin:)

benim evden 2 hafta çıkamazsını ben size diyim :)
Durum feci yanii

Yarın çarşıya spor ayakkabı almaya gidiyorum o zaman günün 5 saati spor yapıcam:)
Kız keramet ayakkabıda değil ki bende ayakkabıyla denedim bi farkı yok.Benimki topuklu spordu gerçi.
Ayakkabı ağırdı ayağımı daha çok yordu.

Kızlar haftaya cuma günü ne kadar 78 görmezsem atın beni takımdan o kadar yani:)
Bence de sen kovulma korkusuyla bu hafta 78 desinn..
Bak kovarızz aaa

oldum bugun dişçiden gelince ay dünya varmış ama tabi daha tam değil ben yarın sabaha kadar anca açılırım oyle bi huyu var bünyemin ilk gün pek olmam
Kız valla ben bile sevindim.Hayrını gör

sizin işiniz de çok zor ben evdeyken yetişemiyorum siz bide çalışıyosunuz allah kolaylık versin ev şinden ziyade hem çalışıp hem anne olmak büyük başarı kaptanım helalll
Bide bizim kaptanımız normal bi anne değil dört dörtlük bi anneeeee

sağol ya diş ne fena oluyormuş çenem kırıldı sandım o kadar yanii
Ayy korkutma beni yaaa
Zten erteliyorumm

Yok kuzum nereye gidiyon bosver acelemiz yok mayisa kadar yolu var kalici olur verdigin diycemde mayistan once vercen tabi kasma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…