- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.961
Kendine cici bak MuskammMisafirim var o yüzden giremiyorum pazartesi grşrz
Evet tatlim gittilerMisafirlerin gittiler mi rakibem??
Hadi insallah :)) mayisa kadar mezun olsam bile sizlerleyim, benden kolay kurtulamicaksinizYok kuzum nereye gidiyon bosver acelemiz yok mayisa kadar yolu var kalici olur verdigin diycemde mayistan once vercen tabi kasma kendini
Biraz mı???Firinda kofte ptates kurufasulye yaprak sarma pilav corba salata pilavin ustune tavuk tatli sonra cayin yanina borek kek kurupasta pogacam var abarttim biraz galiba
Kiz madem 0 alacaktin bari yaptıklarından yeseydin :))) miden bayram ederdi en azindan :))Menumu yazayim diycemde kizlar bugun aksama kadar gidip gelip yaptigim yemegi yedim ama o yemekte degildi neyse yazayim en iyisi:)))))
Sabah
1tane pogaca
biraz kiymali yumurta
ogle
hedik yaptim dis bugdayi diyede biliniyo yani bugday nohut birazcik fasulye hasladim 3unu gidip gelip yedim aksama kadar en son 4 yada 5 ti 1 tabak yedim sonrada aksam 7 gibi 1 bardak limonata
su bugun hesaplayamadim 2 olmamistir
spor yokpuan 0
Kıskanmış heralde canım.he valla daha ne yapıyım yanımda tartıylamı dolaşıyım
pantolon belimden dökülüyo kazak desen resmen içinde yüzüyorum96 dan başladım 800 gram daha versem 13 kilo 13 kiloyuda insan hadi vücuttan farketmedi oturuşumdan kalkışımdan yüzümden farket cidden insanlar bir hoş oluyo ordada mercimekli köfte yedim 1 dilimde kek ..
diyo yiyosun nasıl rejim bu bana özel rejim tavsiye ederim dedim
Yorgumluktan mı canım. Rahatsız değilsin umarımKızlar çok fenayım sohbete katılamıyorum iyi akşamlar herkesi
Kekler havada uçuşuyoorrrrr.Ben de menümü yazayım: @muska77ebrusonmez
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak limonlu su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim havuclu kek, 2 fincan sekersiz cay
Ögle:
1 kase mercimek corbası, 1 tabak tavuk sote, 1 ayran
Ara:
1 fincan yeşil çay, 1 dilim havuclu kek
Akşam:
Yarım kase domates corbası, 1 büyük tabak salata, 1 kücük ayran
Su:
2 lt
Spor:
50 dk pilates
Ohh ohh :))Kacamak yapinca vicdan azabi duyup spora abaniyorum aslinda. Belki de ondandir :) bi jillian yapiyorum geciyor sanki
Ben daha da yapmam sanirim ya oturdum film izleyeyim diyorum :)Ohh ohh :))
Bende bugun bayağı spor yaptım.
Hatta şimdide zumbamı yapcamm.
bu haftada kek kardeşliği yaptık vakvakımla dokunmaKekler havada uçuşuyoorrrrr.
Kızz susanaKiz madem 0 alacaktin bari yaptıklarından yeseydin :))) miden bayram ederdi en azindan :))
Ben leslie 5 mileBen daha da yapmam sanirim ya oturdum film izleyeyim diyorum :)
Ben leslie 5 mile
10 dk yan yağları video
10 dl jillian yaptım şimdide devam eddecem
YOk tatlim gitmem bende sizi birakmam bulmusum boyle guzel arkadaslar nereye gitcem:) ben 57 olmadan sen 58 olursun kizHadi insallah :)) mayisa kadar mezun olsam bile sizlerleyim, benden kolay kurtulamicaksinizgerci sen mezun olup gidersin belki de
OyleBiraz mı???
Bari benide çağırsaydın rakibemm
Yakin olsaydin cagirirdim kiz hatta herkesi cagirirdim heo birlikte yerdik:)Biraz mı???
Bari benide çağırsaydın rakibemm
:) kiz valla oyle dusunemedim simdimk gesem acaba:)))Kiz madem 0 alacaktin bari yaptıklarından yeseydin :))) miden bayram ederdi en azindan :))
:) rakibem beni dusunmus napsin:)Kızz susana
Yememiş işte ne hatırlatıyonn.
Ohh ohh iyi yaomissin rakibemBen leslie 5 mile
10 dk yan yağları video
10 dl jillian yaptım şimdide devam eddecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?