Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugun menumu yazayim

Sabah
İki haslanmis yumurta zeytin kucuk peynir bi dilim ekmek sekersiz cay

Ogle. Yemegi yok cunku disardaydim disardanda yemek istemedim

Aksam
Pirasa yemegi kucuk kase yogurt az salata bi kasik bulgur pilavi

Bi saat tempolu yuruyus iki litre su ve yarim saat ewde spor

bu haftada kek kardeşliği yaptık vakvakımla dokunma
Yanlis kardeslikler yapiyoruz sanki sonra adim cikiyor kacamaga tesvik eden ordek diye :)))
Kızz susana
Yememiş işte ne hatırlatıyonn.
Simdi yesin diye demedim ki is isten gecmis, guzel bi menusu yokken hazir pisirdiklerinden az az yeseydi diye dedim :))
Ben leslie 5 mile
10 dk yan yağları video
10 dl jillian yaptım şimdide devam eddecem
Helal rakibem :))
YOk tatlim gitmem bende sizi birakmam bulmusum boyle guzel arkadaslar nereye gitcem:) ben 57 olmadan sen 58 olursun kiz
Sen isi sıkı tuttun mu tam gaz gidiyosun valla, bugunlerde kacamaga meyillisin ama bence motoru takınca durduramayiz seni
:) kiz valla oyle dusunemedim simdimk gesem acaba:)))
Yok kiz artik yeme, gunduzden yicektin, gecti Bor'un pazari

yok vakvakım kaçamağa teşvik etmiyosun ben direk yardım ve yataklık yapıyorum kaçamak için istekli olarak ama benim kilom sabahki kilomla aynı bu da demek oluyo ki sabaha bir kaç yüz gram zayıf uyanabilirim bana kekkkkkk getiriiinnnnnnnn kekkkkkkk bana yarıyo

Yarin sabah da yaz kilonu merak ettim

Yarin sabah da yaz kilonu merak ettim
yazarım vallaa amann evde kek bulunduruyım ben demek kan akışımı hızlandırdı herhalde zatii zeytinyağlı cevizliydi doğal gelmişti gözüme kepek unundan yapmış arkadaş şeker kullanmamış pekmezli mi ne yapmış sevdiydim :))))

Baya diyet kekiymis :)) pekmez falan o da seker ama dogal en azindan. Candy'nin dukan tiramisusu gibi oldu bu da sen gene de dikkat et de bi anda artida bulma kendini bacim

Baya diyet kekiymis :)) pekmez falan o da seker ama dogal en azindan. Candy'nin dukan tiramisusu gibi oldu bu da sen gene de dikkat et de bi anda artida bulma kendini bacim
valla önümdeki mercimekli köfteyi görünce agopun kazı misali pek dikkat etmedim tabağıma az aldım az yedim ama yani ben hazırlamasaydımda tabağı önüme getirselerdi ne varsa silip süpürürdüm o noktadaydım :)
yok canım bizim eve kek poça bir süre girmiyo eşimde rejimde sabah onu işine bıraktım birlikte yürüdük yarım saat gidiş yarım saat geliş bana 1 saat yürüyüş oldu.. lesliede başladık beraber görsen tam komediyiz salon bize dar geliyo çarpışıyoruz devamlı

Şeker yok unuda kepek kilona etki etmez kızz :))

Ayy ne tatlı yaa
Bendekocişime diyom gel beraber yapalım ama gelmiyorr.
Zaten gelse adam buharlaşırr

Hahaha supermis. Ben tek basima yaparken bile sigmiyorum salona, sizin salon genis sanirim

Hahaha supermis. Ben tek basima yaparken bile sigmiyorum salona, sizin salon genis sanirim
yok değil sephayı falan kaldırıyoruz yan yapılan hareketlerde sorun bizim adam kocaman adım açıyo hooopp üstümde sonunda pes ettim onu izledim sonra ben yaptım beyfendi halı sahada maç yapmayı tercih eder ama iyileşene kadar daha hafif egzersizler yapmalıymış..
2 milde yapıyo bana uydu yani şahsen onun kilosu bana göre baayaa az ..

Benimki de anca hali saha :)) Leslie falan yapmaz ya, ikna edemem :))

Kızzzlaaarrr sıkı durun menüüm ve sporum geliyorr...
01:30
1 mini kurabiye 2 lokmalık
3 kaşık unsuz omlet
17:40
şekersiz kahve 2 mini tuzlu kurabiye yarım domates
19:00
Salata ve yarım alabalık ve 1 patates fırında pişmiş
Şekersiz kahve
Su: 2 litre + maydonuzlu yeşil çay bitirebilirsem 1 litre
Sporrrr
Leslie 5 mile
10 dk jillian
10 dk bel yağları video
25 dk zumba
veee kapanış olarak Leslie2 milee
Bugun toplamda 2 saat 25 dk spor yapmış oluyorumm.

muska77 kurabiyelerime kendim ceza kesdimm.

Kız yan hareketleri önlü arkalı yapsanız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…