- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.001
halı sahayı yasakladım da azıcıkBenimki de anca hali saha :)) Leslie falan yapmaz ya, ikna edemem :))
olmazmı bencede çok güzel olurdu aynı şehirde olsak kesin yapardık :)Ayy ne güzel olurdu yaa
Hey masallah rakibem vallahi hayran kaldimKızzzlaaarrr sıkı durun menüüm ve sporum geliyorr...
01:30
1 mini kurabiye 2 lokmalık
3 kaşık unsuz omlet
17:40
şekersiz kahve 2 mini tuzlu kurabiye yarım domates
19:00
Salata ve yarım alabalık ve 1 patates fırında pişmiş
Şekersiz kahve
Su: 2 litre + maydonuzlu yeşil çay bitirebilirsem 1 litre
Sporrrr
Leslie 5 mile
10 dk jillian
10 dk bel yağları video
25 dk zumba
veee kapanış olarak Leslie2 milee
Bugun toplamda 2 saat 25 dk spor yapmış oluyorumm.
@muska77 kurabiyelerime kendim ceza kesdimm.
ileri geri hareketlerde beni ezer geçer o zamanKız yan hareketleri önlü arkalı yapsanız yaa
Spor günüde yapardık kızzhalı sahayı yasakladım da azıcık
eli mahkum bunu yapıcak en azından dr teşhis koyana kadar yollamam :)
canı sıkılıyo o da yapıyo bide dalga geçiyo bu da spormu diyee sinir etti beni dedim o zaman halı saha maçına gidiyim senin yerine ben madem o spor
olmazmı bencede çok güzel olurdu aynı şehirde olsak kesin yapardık :)
Menü berbat ama spor toparladı sanırımHey masallah rakibem vallahi hayran kaldim
Muhabbetinize de hayran kaldimhalı sahayı yasakladım da azıcık
eli mahkum bunu yapıcak en azından dr teşhis koyana kadar yollamam :)
canı sıkılıyo o da yapıyo bide dalga geçiyo bu da spormu diyee sinir etti beni dedim o zaman halı saha maçına gidiyim senin yerine ben madem o spor
wuuhuuuu kız bu nee maşallahhhh süpersinKızzzlaaarrr sıkı durun menüüm ve sporum geliyorr...
01:30
1 mini kurabiye 2 lokmalık
3 kaşık unsuz omlet
17:40
şekersiz kahve 2 mini tuzlu kurabiye yarım domates
19:00
Salata ve yarım alabalık ve 1 patates fırında pişmiş
Şekersiz kahve
Su: 2 litre + maydonuzlu yeşil çay bitirebilirsem 1 litre
Sporrrr
Leslie 5 mile
10 dk jillian
10 dk bel yağları video
25 dk zumba
veee kapanış olarak Leslie2 milee
Bugun toplamda 2 saat 25 dk spor yapmış oluyorumm.
@muska77 kurabiyelerime kendim ceza kesdimm.
Hee yaa doğru söylüyonn.ileri geri hareketlerde beni ezer geçer o zaman
Teşekkürler canımm.Cuma kaçamaklarımda hoş demiiwuuhuuuu kız bu nee maşallahhhh süpersin
annem bizim büyüdüğümüze inanmıyo hala siz evcilik oynuyosunuz gibi diyo :)) ikimizde aynı kafa olunca :)) gidicem ama halı sahaya maça ciddiyim zaten oynadığı kişiler ortak arkadaşımız kızlı erkekli takım kurcaz bende oynıycam inat ettimMuhabbetinize de hayran kaldim
Bence menü de berbat sayilmaz. Kurabiyeler tuzluymus ve gecen yediğin miniklerdense bisicik olmaz. Hele ki o spora hiçbir grami kalmamistir onlarinMenü berbat ama spor toparladı sanırım
ne güzel olurdu düşünsene :)Spor günüde yapardık kızz
Voooaaavvv beeannem bizim büyüdüğümüze inanmıyo hala siz evcilik oynuyosunuz gibi diyo :)) ikimizde aynı kafa olunca :)) gidicem ama halı sahaya maça ciddiyim zaten oynadığı kişiler ortak arkadaşımız kızlı erkekli takım kurcaz bende oynıycam inat ettim
Evet yaa hala bitmedi...Bence menü de berbat sayilmaz. Kurabiyeler tuzluymus ve gecen yediğin miniklerdense bisicik olmaz. Hele ki o spora hiçbir grami kalmamistir onlarin
Sen de benim kafadansin vallaannem bizim büyüdüğümüze inanmıyo hala siz evcilik oynuyosunuz gibi diyo :)) ikimizde aynı kafa olunca :)) gidicem ama halı sahaya maça ciddiyim zaten oynadığı kişiler ortak arkadaşımız kızlı erkekli takım kurcaz bende oynıycam inat ettim
toto azıcık küçülsün oynarım taaa ilk okul dönemi oynuyodum futbol ama leslie abla saolsun tekme konusunda deneyim kazandırdıVoooaaavvv bee
Duyguduygu duyguu
he valla benide genelde kaleci yaparlardı tombiğim ya top geçmezdiSen de benim kafadansin vallaben de lisedeyken kizlarla hali saha maci yapardık, ben kaleci olurdum ama olsun
Ayyy ne guzel dedin rakibem kiz motoru takiyim bn valla ya:) artik gekdi geciyoYanlis kardeslikler yapiyoruz sankisonra adim cikiyor kacamaga tesvik eden ordek diye :)))
Simdi yesin diye demedim ki is isten gecmis, guzel bi menusu yokken hazir pisirdiklerinden az az yeseydi diye dedim :))
Helal rakibem :))
Sen isi sıkı tuttun mu tam gaz gidiyosun valla, bugunlerde kacamaga meyillisin ama bence motoru takınca durduramayiz seni
Yok kiz artik yeme, gunduzden yicektin, gecti Bor'un pazari
Ayy evet yaane güzel olurdu düşünsene :)
Amigomuz da hazirVoooaaavvv bee
Duyguduygu duyguu
Cuma kacamagi olarak kaldigi surece bence sorun yokEvet yaa hala bitmedi...
Arada götürüyomm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?