Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy evet yaa
Bi arkadaş olsa spor daha kolay olurduu..
Annemlere gittiğimde kız kardeşim hep mezdeke açar deli gibi tepiniriz ama nerrdeee
yaa burda komşularım spora gidiyo ama valla ne yalan söyliyim salona 130 tl vermeye gönlüm el vermedi
havuz bile 60 lira aylık onada gitmeye utanıyorum .. sırf bayan olsa belki ama karışık.. denizdeki gibi rahat olamıyorum havuzda .. ama arkadaş olsa yürürdük falan o bile yeterdi :)

Bende salon taraftarı değilim canım.

Bende kuzenlerimle oynardım. Bağımızda aileecek oynardık.
eski zamanlar daha güzeldi yaa.. geçende annemlerle komşuları falan yürüyüş yapıyoruz yarı yolda park var .. etrafı kolaçan edip salıncaklara kaydıraklara bindiler 60 yaşındaki kadınlar.. çok komiktiler yaş ilerlesede ruh hep çocuk kalıyo :)

he valla benide genelde kaleci yaparlardı tombiğim ya top geçmezdi
Sanirim beni de beceriksizligimden kaleye koyuyolardi
Ayyy ne guzel dedin rakibem kiz motoru takiyim bn valla ya:) artik gekdi geciyo
Tabi kiz baksana Ebrus rakibemiz takmis motoru 2.5 saat spor yapmis. Biz de takalim bitsin bu iskence

Heeh ben de oyle olucam iste 60 yasinda salincaga bincem olmezsem tabi

bineriz ipte atlarızz, lastikte oynarız ne olcak kim ne dermişş :)
Biz bu kafayla yaslanmayiz zaten
eh biz burdayız sizde ohh verdik deyip gitmiyceksiniz sonuçta 1 gün yiyosan diğer 2 gün dengelersin canım :)
Mezun olsak da burdayiz, hepicigimiz mezun olacagiz :))
Ama bana yetişemezsinizz kiii
Ben yarın da 2 saat yapacamm naberrrr
Vay beee! Yarin ben de bi Jillian yapayim bari kiskandim
kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo kendinize iiyi bakın hayırlı geceler hepinize :)
Iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…