- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.021
Bende kuzenlerimle oynardım. Bağımızda aileecek oynardık.Sen de benim kafadansin vallaben de lisedeyken kizlarla hali saha maci yapardık, ben kaleci olurdum ama olsun
Evet tatlişim sıkıldıysan daha fazla dikkat etmelisin ki biran önce bitsinnn.Ayyy ne guzel dedin rakibem kiz motoru takiyim bn valla ya:) artik gekdi geciyo
yaa burda komşularım spora gidiyo ama valla ne yalan söyliyim salona 130 tl vermeye gönlüm el vermediAyy evet yaa
Bi arkadaş olsa spor daha kolay olurduu..
Annemlere gittiğimde kız kardeşim hep mezdeke açar deli gibi tepiniriz ama nerrdeee
Bende salon taraftarı değilim canım.yaa burda komşularım spora gidiyo ama valla ne yalan söyliyim salona 130 tl vermeye gönlüm el vermedi
havuz bile 60 lira aylık onada gitmeye utanıyorum .. sırf bayan olsa belki ama karışık.. denizdeki gibi rahat olamıyorum havuzda .. ama arkadaş olsa yürürdük falan o bile yeterdi :)
eski zamanlar daha güzeldi yaa.. geçende annemlerle komşuları falan yürüyüş yapıyoruz yarı yolda park var .. etrafı kolaçan edip salıncaklara kaydıraklara bindiler 60 yaşındaki kadınlar.. çok komiktiler yaş ilerlesede ruh hep çocuk kalıyo :)Bende kuzenlerimle oynardım. Bağımızda aileecek oynardık.
Sanirim beni de beceriksizligimden kaleye koyuyolardihe valla benide genelde kaleci yaparlardı tombiğim ya top geçmezdi
Tabi kiz baksana Ebrus rakibemiz takmis motoru 2.5 saat spor yapmis. Biz de takalim bitsin bu iskenceAyyy ne guzel dedin rakibem kiz motoru takiyim bn valla ya:) artik gekdi geciyo
Heeh ben de oyle olucam iste 60 yasinda salincaga bincem olmezsem tabieski zamanlar daha güzeldi yaa.. geçende annemlerle komşuları falan yürüyüş yapıyoruz yarı yolda park var .. etrafı kolaçan edip salıncaklara kaydıraklara bindiler 60 yaşındaki kadınlar.. çok komiktiler yaş ilerlesede ruh hep çocuk kalıyo :)
evet sizin kilonuz az bir sıksanız gidicek sonrası koruma :)Sanirim beni de beceriksizligimden kaleye koyuyolardi
Tabi kiz baksana Ebrus rakibemiz takmis motoru 2.5 saat spor yapmis. Biz de takalim bitsin bu iskence
Valla o evre de korkutuyor beni. Sanki yediklerimden hemen geri alacakmisim gibi geliyor...evet sizin kilonuz az bir sıksanız gidicek sonrası koruma :)
bineriz ipte atlarızz, lastikte oynarız ne olcak kim ne dermişş :)Heeh ben de oyle olucam iste 60 yasinda salincaga bincem olmezsem tabi
Evet yaa haklısınn.eski zamanlar daha güzeldi yaa.. geçende annemlerle komşuları falan yürüyüş yapıyoruz yarı yolda park var .. etrafı kolaçan edip salıncaklara kaydıraklara bindiler 60 yaşındaki kadınlar.. çok komiktiler yaş ilerlesede ruh hep çocuk kalıyo :)
eh biz burdayız sizde ohh verdik deyip gitmiyceksiniz sonuçta 1 gün yiyosan diğer 2 gün dengelersin canım :)Valla o evre de korkutuyor beni. Sanki yediklerimden hemen geri alacakmisim gibi geliyor...
Ama bana yetişemezsinizz kiiiSanirim beni de beceriksizligimden kaleye koyuyolardi
Tabi kiz baksana Ebrus rakibemiz takmis motoru 2.5 saat spor yapmis. Biz de takalim bitsin bu iskence
Yani koruma daha zor tatlım..Valla o evre de korkutuyor beni. Sanki yediklerimden hemen geri alacakmisim gibi geliyor...
İyi geceler Duygucummkızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo kendinize iiyi bakın hayırlı geceler hepinize :)
Kesemez kiz kaptanda 7 gundur duzensiz besleniyo:))) muska da yumusak kalpli bisey demez hem ikimiz bir olup onu bile kendimize benzetiriz kiz:))))
Biz bu kafayla yaslanmayiz zatenbineriz ipte atlarızz, lastikte oynarız ne olcak kim ne dermişş :)
Mezun olsak da burdayiz, hepicigimiz mezun olacagiz :))eh biz burdayız sizde ohh verdik deyip gitmiyceksiniz sonuçta 1 gün yiyosan diğer 2 gün dengelersin canım :)
Vay beee! Yarin ben de bi Jillian yapayim bari kiskandimAma bana yetişemezsinizz kiii
Ben yarın da 2 saat yapacamm naberrrr
Iyi geceler canimkızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo kendinize iiyi bakın hayırlı geceler hepinize :)
Burda kalirsak koruruz kiz. Muska ve kollontai yeter bizeYani koruma daha zor tatlım..
Eğer kilomuzu koruyabilseydik zaten bu halde olmazdıkk.
Kilolu doğulmaz kilolu olunur nede olsaa
Ayy çok saçmaladımm.
Yorgunluk başa vurduuu
Iyi geceler canimmBenimde biraz mutfakta işim var kaçayımm bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?