- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.041
Kiz sıkı durun deyince bende suoer bi menu vercen sandim tabi ama en baba menu sende bugun:)))Kızzzlaaarrr sıkı durun menüüm ve sporum geliyorr...
01:30
1 mini kurabiye 2 lokmalık
3 kaşık unsuz omlet
17:40
şekersiz kahve 2 mini tuzlu kurabiye yarım domates
19:00
Salata ve yarım alabalık ve 1 patates fırında pişmiş
Şekersiz kahve
Su: 2 litre + maydonuzlu yeşil çay bitirebilirsem 1 litre
Sporrrr
Leslie 5 mile
10 dk jillian
10 dk bel yağları video
25 dk zumba
veee kapanış olarak Leslie2 milee
Bugun toplamda 2 saat 25 dk spor yapmış oluyorumm.
@muska77 kurabiyelerime kendim ceza kesdimm.
Boyle diye diye muskayi da taş kalpli yapicaz, sonra bugunleri mumla aricaz haberiniz olsunKesemez kiz kaptanda 7 gundur duzensiz besleniyo:))) muska da yumusak kalpli bisey demez hem ikimiz bir olup onu bile kendimize benzetiriz kiz:))))
Bende cok guzel oynarim kiz lisede beden dersinde biz hep mac yaoardik kizlarla yakin olaydik bizim grupla yaoardik ne guzel olurdu buarada ben lisansli voleybolcuyumda yaniii:))Sen de benim kafadansin vallaben de lisedeyken kizlarla hali saha maci yapardık, ben kaleci olurdum ama olsun
Bize Gek kuzum bende arada acarim mezdeke:)Ayy evet yaa
Bi arkadaş olsa spor daha kolay olurduu..
Annemlere gittiğimde kız kardeşim hep mezdeke açar deli gibi tepiniriz ama nerrdeee
Oooo rakibeme bak seen, hic caktırmıyosun da yaaa :))Bende cok guzel oynarim kiz lisede beden dersinde biz hep mac yaoardik kizlarla yakin olaydik bizim grupla yaoardik ne guzel olurdu buarada ben lisansli voleybolcuyumda yaniii:))
Sus kiz yerin kulagi var :)Boyle diye diye muskayi da taş kalpli yapicaz, sonra bugunleri mumla aricaz haberiniz olsun
Eskiden vardi kuzumda iste simdi evde tikilio kaldimOooo rakibeme bak seen, hic caktırmıyosun da yaaa :))
Ne cevherler varmıs bilmediğimiz :))
Etcem canim yarin insAllah etcem hergece yatmadan kendime soz veriyom kafamda kuruyorum sabah sunlari yaoayim sunlari heyim diye ama olmuyo bakalim kismet yarin ola hayrolaEvet tatlişim sıkıldıysan daha fazla dikkat etmelisin ki biran önce bitsinnn.
Valla kiz ebru bide eringectir spor konusunda duymasinda:) o yaptiysa biz niye yapmayalim:)Sanirim beni de beceriksizligimden kaleye koyuyolardi
Tabi kiz baksana Ebrus rakibemiz takmis motoru 2.5 saat spor yapmis. Biz de takalim bitsin bu iskence
Hepimiz öyleyiz canım, yaş ilerledikce mecburen eve tıkılıp kalıyoruz, işten eve evden işe, sonra çoluk çocuk derkeeen kilolarımız alıyor başını gidiyor. Neyse ki böyle bi gruptayız kii birbirimizi motive edip kilo verebiliyoruzEskiden vardi kuzumda iste simdi evde tikilio kaldim
ndBende binerim insAllah 60 yasimizda dinc olursak kiz hala cocugum bende:) sanki yaslanmis gibi soykedim galibaeski zamanlar daha güzeldi yaa.. geçende annemlerle komşuları falan yürüyüş yapıyoruz yarı yolda park var .. etrafı kolaçan edip salıncaklara kaydıraklara bindiler 60 yaşındaki kadınlar.. çok komiktiler yaş ilerlesede ruh hep çocuk kalıyo :)
O durup durup turnayı gozunden vuranlardanValla kiz ebru bide eringectir spor konusunda duymasinda:) o yaptiysa biz niye yapmayalim:)
Yani cok sukur eldeki imkanlarimiz bu kadar napalim mutlu olmasini bilelim:) heraey zamaninda guzel:) sen de anne olursum insAllah tez zamandaHepimiz öyleyiz canım, yaş ilerledikce mecburen eve tıkılıp kalıyoruz, işten eve evden işe, sonra çoluk çocuk derkeeen kilolarımız alıyor başını gidiyor. Neyse ki böyle bi gruptayız kii birbirimizi motive edip kilo verebiliyoruz
Evet canim oyle olmasatdi ebru coktaaaaaan mezunduO durup durup turnayı gozunden vuranlardan
İlk geldigimde de böyleydi, sonradan çözdüm ama duraklama dönemi oluyor bu hatunun
Valla benimde gozumden uyku akiyo oglum uyumadi daha bekliyoruz simdi yat sen anne olunca hersey bebegine bagki olcak:)Neyse hanımlar ben de yatayım artık, baya uykum geldi. Yarın görüsürüz
Iyi geceker tatlimkızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo kendinize iiyi bakın hayırlı geceler hepinize :)
Sporda yetisemem valla ne yalan soyleyimde bogazimi tutarim ama:)Ama bana yetişemezsinizz kiii
Ben yarın da 2 saat yapacamm naberrrr
Ha ha ha kiz uykun gekmis seninde git yat:)Yani koruma daha zor tatlım..
Eğer kilomuzu koruyabilseydik zaten bu halde olmazdıkk.
Kilolu doğulmaz kilolu olunur nede olsaa
Ayy çok saçmaladımm.
Yorgunluk başa vurduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?