Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz sıkı durun deyince bende suoer bi menu vercen sandim tabi ama en baba menu sende bugun:)))

Bende cok guzel oynarim kiz lisede beden dersinde biz hep mac yaoardik kizlarla yakin olaydik bizim grupla yaoardik ne guzel olurdu buarada ben lisansli voleybolcuyumda yaniii:))
Oooo rakibeme bak seen, hic caktırmıyosun da yaaa :))
Ne cevherler varmıs bilmediğimiz :))

Evet tatlişim sıkıldıysan daha fazla dikkat etmelisin ki biran önce bitsinnn.
Etcem canim yarin insAllah etcem hergece yatmadan kendime soz veriyom kafamda kuruyorum sabah sunlari yaoayim sunlari heyim diye ama olmuyo bakalim kismet yarin ola hayrola

Eskiden vardi kuzumda iste simdi evde tikilio kaldim
Hepimiz öyleyiz canım, yaş ilerledikce mecburen eve tıkılıp kalıyoruz, işten eve evden işe, sonra çoluk çocuk derkeeen kilolarımız alıyor başını gidiyor. Neyse ki böyle bi gruptayız kii birbirimizi motive edip kilo verebiliyoruz

Be
ndBende binerim insAllah 60 yasimizda dinc olursak kiz hala cocugum bende:) sanki yaslanmis gibi soykedim galiba

Yani cok sukur eldeki imkanlarimiz bu kadar napalim mutlu olmasini bilelim:) heraey zamaninda guzel:) sen de anne olursum insAllah tez zamanda

kızlar kulaklarım çınlamış alıntılamayadım cepten valla ben artık çok sıkıldım bu kilo işinden evlendiğimde 52 kg dum şimdi 70 aman haa kaç senedir bu gruplardayım bi veremedim hayırlısı ile kollontai gelsin takımı ona bırakacam artık yeni kaptsnınız o olacak muska ve kollontai ye destek olacak bir gönüllü arkadasımız daha olursa iyi olur ben size yeterince destek veremiyorum kendime hayrım yok ki size olsun sakın benim gibi yapmayın verin kilolarınızı ama sonra da almayın haftasonu geldi sakın abartmayın bu arada yaptığınız spor yediğiniz şeyler size sağlık olarak geri döner şimdilik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…