- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.061
Anaaaam kaptanim noluyo teker teker gelin candy bizi terk etti sende temellimi gitcen ee gitcende nolcak 90 kilo olursan geri nasil gelcen takima ben sana az takilayim dedim sen pes etmissin kaptanim yapma boyle biz iyiyiz kollontai gelse hepimizi mum eder zaten sanada bi kac laf eder valla 60 i gormeden gitmezsin:) gitme kaptanim birakma bizi biz bu duzene alistik sende az sıkı tut isi 60 yada 65 ol barikızlar kulaklarım çınlamış alıntılamayadım cepten valla ben artık çok sıkıldım bu kilo işinden evlendiğimde 52 kg dum şimdi 70 aman haa kaç senedir bu gruplardayım bi veremedim hayırlısı ile kollontai gelsin takımı ona bırakacam artık yeni kaptsnınız o olacak muska ve kollontai ye destek olacak bir gönüllü arkadasımız daha olursa iyi olur ben size yeterince destek veremiyorum kendime hayrım yok ki size olsun sakın benim gibi yapmayın verin kilolarınızı ama sonra da almayın haftasonu geldi sakın abartmayın bu arada yaptığınız spor yediğiniz şeyler size sağlık olarak geri döner şimdilik iyi geceler
canım 2008 den beri takimlardayim iyice dinazor oldum 2013 den beri de kaptanlik yapiyorum al ver al ver artik cok sikildim bir sure isin dogrusu kk dan uzaklasmak niyetim kk da olursam sizsiz olmaz zaten sadece kafa dinlemek benimkisi hatta grctigimiz eylulde birakacaktim kollontainin evlilik isi oldu simdi de ameliyat isi var onu da halletsin zaten gidecegimden yardimcilarin haberi var bir sure kafami toplar burdan uzaklasirsam gene gelirim ayrica burasi aile gibi oldu bana ama kaptanlik isi beni yordu o yuzden uzaklasmak niyetim ama toplanacak falan olursaniz bana da haber verirsiniz gelirim valla zaten cogu arkadasta cebim var benim hersekilde sizden haber alirim haa bunlari yazdim ama kollontai tam duzene oturtmadan gene gitmem merak etmeyin sadece icimden gecenleri sizde bilin istedimAnaaaam kaptanim noluyo teker teker gelin candy bizi terk etti sende temellimi gitcen ee gitcende nolcak 90 kilo olursan geri nasil gelcen takima ben sana az takilayim dedim sen pes etmissin kaptanim yapma boyle biz iyiyiz kollontai gelse hepimizi mum eder zaten sanada bi kac laf eder valla 60 i gormeden gitmezsin:) gitme kaptanim birakma bizi biz bu duzene alistik sende az sıkı tut isi 60 yada 65 ol bari
Insallah bakalim, mayista dusunuyoruz bisiler ama olur mu olmaz mi ne zaman olur artik orasi bizi aşar maalesefYani cok sukur eldeki imkanlarimiz bu kadar napalim mutlu olmasini bilelim:) heraey zamaninda guzel:) sen de anne olursum insAllah tez zamanda
Kaptaniim sabah sabah uzuldum yaakızlar kulaklarım çınlamış alıntılamayadım cepten valla ben artık çok sıkıldım bu kilo işinden evlendiğimde 52 kg dum şimdi 70 aman haa kaç senedir bu gruplardayım bi veremedim hayırlısı ile kollontai gelsin takımı ona bırakacam artık yeni kaptsnınız o olacak muska ve kollontai ye destek olacak bir gönüllü arkadasımız daha olursa iyi olur ben size yeterince destek veremiyorum kendime hayrım yok ki size olsun sakın benim gibi yapmayın verin kilolarınızı ama sonra da almayın haftasonu geldi sakın abartmayın bu arada yaptığınız spor yediğiniz şeyler size sağlık olarak geri döner şimdilik iyi geceler
canım dediğin gibi aile gibi olduk ..tamam senin yerine koyunca kendimi hak veriyorum ama tamamen el etek çekme buradan..canım 2008 den beri takimlardayim iyice dinazor oldum 2013 den beri de kaptanlik yapiyorum al ver al ver artik cok sikildim bir sure isin dogrusu kk dan uzaklasmak niyetim kk da olursam sizsiz olmaz zaten sadece kafa dinlemek benimkisi hatta grctigimiz eylulde birakacaktim kollontainin evlilik isi oldu simdi de ameliyat isi var onu da halletsin zaten gidecegimden yardimcilarin haberi var bir sure kafami toplar burdan uzaklasirsam gene gelirim ayrica burasi aile gibi oldu bana ama kaptanlik isi beni yordu o yuzden uzaklasmak niyetim ama toplanacak falan olursaniz bana da haber verirsiniz gelirim valla zaten cogu arkadasta cebim var benim hersekilde sizden haber alirim haa bunlari yazdim ama kollontai tam duzene oturtmadan gene gitmem merak etmeyin sadece icimden gecenleri sizde bilin istedim
83,5 tatlım 300 gram vermişimYarin sabah da yaz kilonu merak ettim
Yani sende haklisin ozaman kaptanim arada gel ama bizide birakma yani:)canım 2008 den beri takimlardayim iyice dinazor oldum 2013 den beri de kaptanlik yapiyorum al ver al ver artik cok sikildim bir sure isin dogrusu kk dan uzaklasmak niyetim kk da olursam sizsiz olmaz zaten sadece kafa dinlemek benimkisi hatta grctigimiz eylulde birakacaktim kollontainin evlilik isi oldu simdi de ameliyat isi var onu da halletsin zaten gidecegimden yardimcilarin haberi var bir sure kafami toplar burdan uzaklasirsam gene gelirim ayrica burasi aile gibi oldu bana ama kaptanlik isi beni yordu o yuzden uzaklasmak niyetim ama toplanacak falan olursaniz bana da haber verirsiniz gelirim valla zaten cogu arkadasta cebim var benim hersekilde sizden haber alirim haa bunlari yazdim ama kollontai tam duzene oturtmadan gene gitmem merak etmeyin sadece icimden gecenleri sizde bilin istedim
Yediklerin yaramis kuzum sana:)83,5 tatlım 300 gram vermişim
dün koşturdum herhalde ondan
Hayirlisi olsun kuzumInsallah bakalim, mayista dusunuyoruz bisiler ama olur mu olmaz mi ne zaman olur artik orasi bizi aşar maalesef
Kaptaniim sabah sabah uzuldum yaaseni de anlayabiliyorum tabi uzunca suredir burdaymissin, insan uzaklasmak istiyor
gece karnım guruldadı .Yediklerin yaramis kuzum sana:)
Midede sasirmistir canim napsin:)) aaa buda ney demistir sevmedi herhalde kilo bile verdirmis sana:)gece karnım guruldadı .
herhalde normal yediğime göre az yedim .
ev yemeği yemeye alışmış mide mercimek köfteyi ,keki yemekten saymadı sanırsam :))
Ben jilliana çok ağırlık veremedim.Korktum.Geçen sefer 1 hafta belim ağrımıştı.Şimdi azar azar yapıyom.Vay beee! Yarin ben de bi Jillian yapayim bari kiskandim
Duydumm duyduumm duydummmValla kiz ebru bide eringectir spor konusunda duymasinda:) o yaptiysa biz niye yapmayalim:)
Hey masallah ne guzel valla:))83,5 tatlım 300 gram vermişim
dün koşturdum herhalde ondan
gece karnım guruldadı .
herhalde normal yediğime göre az yedim .
ev yemeği yemeye alışmış mide mercimek köfteyi ,keki yemekten saymadı sanırsam :))
Yavas yavaş alisirsin canim, ben de basta yaptığımda mekiklerde falan belime cok yuk bindiriyodum sanirim, agriyordu belim. Simdi daha alistim sankiBen jilliana çok ağırlık veremedim.Korktum.Geçen sefer 1 hafta belim ağrımıştı.Şimdi azar azar yapıyom.
Ahh ahhhEvet canim oyle olmasatdi ebru coktaaaaaan mezundu
Kaptanım gitme biyere lütfeeennnkızlar kulaklarım çınlamış alıntılamayadım cepten valla ben artık çok sıkıldım bu kilo işinden evlendiğimde 52 kg dum şimdi 70 aman haa kaç senedir bu gruplardayım bi veremedim hayırlısı ile kollontai gelsin takımı ona bırakacam artık yeni kaptsnınız o olacak muska ve kollontai ye destek olacak bir gönüllü arkadasımız daha olursa iyi olur ben size yeterince destek veremiyorum kendime hayrım yok ki size olsun sakın benim gibi yapmayın verin kilolarınızı ama sonra da almayın haftasonu geldi sakın abartmayın bu arada yaptığınız spor yediğiniz şeyler size sağlık olarak geri döner şimdilik iyi geceler
RakibelerimAhh ahhh
Bi olabilsem yeminle daha pasta börek yemem yaa
Yeterki 55 olayım.
Yerain yersin oyle deme kiz insan dayanamiyoAhh ahhh
Bi olabilsem yeminle daha pasta börek yemem yaa
Yeterki 55 olayım.
Aynen canim ya valla Kurtulalim artik az kaldi verelim benxede bu jaftayi sıkı tutcam ben bugun kacamamk falan yokkkkRakibelerimebrusonmez ycfa hadi sıkı tutup mezun olalim ya! Herkes sıkılmış bu diyet isinden... Mezun olalim da korumak icin takilalim buralarda. Hepimizin 3-5 kilosu falan kalmis anladigim kadariyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?