Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaaam kaptanim noluyo teker teker gelin candy bizi terk etti sende temellimi gitcen ee gitcende nolcak 90 kilo olursan geri nasil gelcen takima ben sana az takilayim dedim sen pes etmissin kaptanim yapma boyle biz iyiyiz kollontai gelse hepimizi mum eder zaten sanada bi kac laf eder valla 60 i gormeden gitmezsin:) gitme kaptanim birakma bizi biz bu duzene alistik sende az sıkı tut isi 60 yada 65 ol bari

canım 2008 den beri takimlardayim iyice dinazor oldum 2013 den beri de kaptanlik yapiyorum al ver al ver artik cok sikildim bir sure isin dogrusu kk dan uzaklasmak niyetim kk da olursam sizsiz olmaz zaten sadece kafa dinlemek benimkisi hatta grctigimiz eylulde birakacaktim kollontainin evlilik isi oldu simdi de ameliyat isi var onu da halletsin zaten gidecegimden yardimcilarin haberi var bir sure kafami toplar burdan uzaklasirsam gene gelirim ayrica burasi aile gibi oldu bana ama kaptanlik isi beni yordu o yuzden uzaklasmak niyetim ama toplanacak falan olursaniz bana da haber verirsiniz gelirim valla zaten cogu arkadasta cebim var benim hersekilde sizden haber alirim haa bunlari yazdim ama kollontai tam duzene oturtmadan gene gitmem merak etmeyin sadece icimden gecenleri sizde bilin istedim

Yani cok sukur eldeki imkanlarimiz bu kadar napalim mutlu olmasini bilelim:) heraey zamaninda guzel:) sen de anne olursum insAllah tez zamanda
Insallah bakalim, mayista dusunuyoruz bisiler ama olur mu olmaz mi ne zaman olur artik orasi bizi aşar maalesef
Kaptaniim sabah sabah uzuldum yaa seni de anlayabiliyorum tabi uzunca suredir burdaymissin, insan uzaklasmak istiyor

canım dediğin gibi aile gibi olduk ..tamam senin yerine koyunca kendimi hak veriyorum ama tamamen el etek çekme buradan..
ya tamamen bırakınca kilo alırsanız .. kaptanığı devredip azıcık kafanızı dinleyip sonra gurupta devam etseniz olmaz mı cidden çok üzüldüm

Yani sende haklisin ozaman kaptanim arada gel ama bizide birakma yani:)

83,5 tatlım 300 gram vermişim
dün koşturdum herhalde ondan
Hey masallah ne guzel valla:))
gece karnım guruldadı .
herhalde normal yediğime göre az yedim .
ev yemeği yemeye alışmış mide mercimek köfteyi ,keki yemekten saymadı sanırsam :))

Olabilir yaa sen arada sasirt mideyi abartmadan

Ben jilliana çok ağırlık veremedim.Korktum.Geçen sefer 1 hafta belim ağrımıştı.Şimdi azar azar yapıyom.
Yavas yavaş alisirsin canim, ben de basta yaptığımda mekiklerde falan belime cok yuk bindiriyodum sanirim, agriyordu belim. Simdi daha alistim sanki

Kaptanım gitme biyere lütfeeennn
Biz sensiz ne yaparız yaa
Hem sizi menüler ve sporunuz her zamn çok iyiydi. Şimdi eşiniz yurtdışında diye dikkat edemiyorsun.O dönünce herşey düzelirr

Ahh ahhh
Bi olabilsem yeminle daha pasta börek yemem yaa
Yeterki 55 olayım.
Rakibelerim ebrusonmez ycfa hadi sıkı tutup mezun olalim ya! Herkes sıkılmış bu diyet isinden... Mezun olalim da korumak icin takilalim buralarda. Hepimizin 3-5 kilosu falan kalmis anladigim kadariyla...

Rakibelerim ebrusonmez ycfa hadi sıkı tutup mezun olalim ya! Herkes sıkılmış bu diyet isinden... Mezun olalim da korumak icin takilalim buralarda. Hepimizin 3-5 kilosu falan kalmis anladigim kadariyla...
Aynen canim ya valla Kurtulalim artik az kaldi verelim benxede bu jaftayi sıkı tutcam ben bugun kacamamk falan yokkkk

Mnumu yazayim kizlae bugun iki ogun deniyorum
sabah 1 buyuk dilimdi tb ekmek
1dilim peynir
zaytin 1salatalik
aksam15.00
1kase mer corba
yarim kase bugday nohut fasulye haslma
su 2lt ama 4 u bulur
spor 30 dk yuruyus
Daha yaparsamda yazarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…