- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.081
Hadi o zaman verelim gazı birbirimize. Benim şu 2 gün biraz sacma olabilir cunku hep disarida islerim var ama pazartesiden itibaren dogru duzgun olacak her sey.Aynen canim ya valla Kurtulalim artik az kaldi verelim benxede bu jaftayi sıkı tutcam ben bugun kacamamk falan yokkkk
Evet canim maalesefHaberleri simdi açtım yer yerinden oynamış gene. Bitmiyor kabus gibi
Evet ördekim az daha dayansak tamam bu iş yaaRakibelerimebrusonmez ycfa hadi sıkı tutup mezun olalim ya! Herkes sıkılmış bu diyet isinden... Mezun olalim da korumak icin takilalim buralarda. Hepimizin 3-5 kilosu falan kalmis anladigim kadariyla...
Evet ama ölçülü takılırım sanırım.Sonuçta haftada sadece 100 gram gidiyorr.Bir daha diyet yapmama gerek kalmasın istiyorum.Yerain yersin oyle deme kiz insan dayanamiyo
Haberleri simdi açtım yer yerinden oynamış gene. Bitmiyor kabus gibi
Başımız sağolsun..Hadi o zaman verelim gazı birbirimize. Benim şu 2 gün biraz sacma olabilir cunku hep disarida islerim var ama pazartesiden itibaren dogru duzgun olacak her sey.
Evet canim maalesefiyice sacma bi ulke olduk..
Kiz sabah domestosmu yedin domates mi:)
domestos yeseydim sanırım şuan evrim geçirmiştim yada direk ölmüştüm canımKiz sabah domestosmu yedin domates mi:)
Anldim tatlim saka yaptim zaten bende telden giriyorum baya zor anliyorum senidomestos yeseydim sanırım şuanevrim geçirmiştim yada direk ölmüştüm canım domates tabi telden girince damestes yazmasına bile şükrettim..
neler neler yazıyo msjlarım da telden girince okumadan direk msjı yollayınca.. telefon çok şakacı :))
Menun iyI tatlim sende 2 ogun yaomissin bugunBugünkü menummuska77 ebrusonmez ycfa
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvalti (10:30)
1 yumurtadan menemen, 2 dilim tbe, 4-5 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim havuclu kek, cok az bal ve tereyagi, 2 fincan sekersiz cay
Ara (14:30)
1 bardak sekersiz cay, 4 tane yulafli biskuvi
Aksam (17:00)
2 tavuk sis, 2 yk bulgur pilavi, salata, ayran
Su
2 lt
Spor
500 ipli ip atlama
geç kahvaltı erken akşam yemeği gayet güzel canım yarın eksiyi görürsün sanırımBugünkü menummuska77 ebrusonmez ycfa
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvalti (10:30)
1 yumurtadan menemen, 2 dilim tbe, 4-5 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim havuclu kek, cok az bal ve tereyagi, 2 fincan sekersiz cay
Ara (14:30)
1 bardak sekersiz cay, 4 tane yulafli biskuvi
Aksam (17:00)
2 tavuk sis, 2 yk bulgur pilavi, salata, ayran
Su
2 lt
Spor
500 ipli ip atlama
Hafta sonlari genelde oyle oluyor canim, kahvalti gec olunca aksam da 5-6 gibi yiyorum ve kapatiyorum dukkani :) hafta ici boyle olmuyor ama maalesefMenun iyI tatlim sende 2 ogun yaomissin bugun
Evet aslinda en guzeli keske hafta ici de yapabilsemgeç kahvaltı erken akşam yemeği gayet güzel canım yarın eksiyi görürsün sanırım
Yok canim ben de gormedimnilsub nerdesiiinnnnnnn merak ettim kızz dün kötüyüm dedin çıktın çıkış o çıkış..
kızlar geçmişi okudum ama gözümden kaçmadı dimi bugün gelmedi benim ortim ??
Menun cok iyi canim tebrik ederimMenuyu yazayim ben
Sabah
Yesillik bol. Sekersiz cay kucuk peynir
Ogle
Kucuk tabak kisir sekersiz cay.
Aksam
Kucuk tabak pirasa yemegi bi kase yogurda katilmis yulaf kepegi. Ve yesil cay
2 litre su ve yarim saat yuruyus
Şimdi telden giriyorum kızlar dun dişim fenaydı ama çocuklardan grip kapmışım bir bulantı ölüyorum ikindi yatmıştım yeni kalktım kızlar sizden naber geçmişe bakamadımnilsub nerdesiiinnnnnnn merak ettim kızz dün kötüyüm dedin çıktın çıkış o çıkış..
kızlar geçmişi okudum ama gözümden kaçmadı dimi bugün gelmedi benim ortim ??
Kız regl oldun mu ?!!!!!!! Bulantı derken başka şey olmasın test al kaç gün geciktin ?Şimdi telden giriyorum kızlar dun dişim fenaydı ama çocuklardan grip kapmışım bir bulantı ölüyorum ikindi yatmıştım yeni kalktım kızlar sizden naber geçmişe bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?