Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim ya valla Kurtulalim artik az kaldi verelim benxede bu jaftayi sıkı tutcam ben bugun kacamamk falan yokkkk
Hadi o zaman verelim gazı birbirimize. Benim şu 2 gün biraz sacma olabilir cunku hep disarida islerim var ama pazartesiden itibaren dogru duzgun olacak her sey.
Haberleri simdi açtım yer yerinden oynamış gene. Bitmiyor kabus gibi
Evet canim maalesef iyice sacma bi ulke olduk..

kızlar menümü yazıyım nilsub , muska77

kahvaltı
yarım damestes
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
1 yumurta
1 kk peynir
ara sade Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak tavuk ciğeri
1 taabk yağsız tuzsuz salata
akşam
1 kase çorba
1 tabak salata

su 2,5 lt
spor 2+2 mil

Kiz sabah domestosmu yedin domates mi:)

Kiz sabah domestosmu yedin domates mi:)
domestos yeseydim sanırım şuan evrim geçirmiştim yada direk ölmüştüm canım domates tabi telden girince damestes yazmasına bile şükrettim..
neler neler yazıyo msjlarım da telden girince okumadan direk msjı yollayınca.. telefon çok şakacı :))

Bugünkü menum muska77 ebrusonmez ycfa
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvalti (10:30)
1 yumurtadan menemen, 2 dilim tbe, 4-5 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim havuclu kek, cok az bal ve tereyagi, 2 fincan sekersiz cay
Ara (14:30)
1 bardak sekersiz cay, 4 tane yulafli biskuvi
Aksam (17:00)
2 tavuk sis, 2 yk bulgur pilavi, salata, ayran
Su
2 lt
Spor
500 ipli ip atlama

Anldim tatlim saka yaptim zaten bende telden giriyorum baya zor anliyorum seni

Menun iyI tatlim sende 2 ogun yaomissin bugun

geç kahvaltı erken akşam yemeği gayet güzel canım yarın eksiyi görürsün sanırım

nilsub nerdesiiinnnnnnn merak ettim kızz dün kötüyüm dedin çıktın çıkış o çıkış..
kızlar geçmişi okudum ama gözümden kaçmadı dimi bugün gelmedi benim ortim ??

Menun iyI tatlim sende 2 ogun yaomissin bugun
Hafta sonlari genelde oyle oluyor canim, kahvalti gec olunca aksam da 5-6 gibi yiyorum ve kapatiyorum dukkani :) hafta ici boyle olmuyor ama maalesef
geç kahvaltı erken akşam yemeği gayet güzel canım yarın eksiyi görürsün sanırım
Evet aslinda en guzeli keske hafta ici de yapabilsem menü icerigi cok iyi degil gerci kek ve biskuvi pek olmadi ama ogleden sonra okulda calismamiz gerekiyordu onla gecistirebildim
nilsub nerdesiiinnnnnnn merak ettim kızz dün kötüyüm dedin çıktın çıkış o çıkış..
Yok canim ben de gormedim

Selam kızlar, bugün internette sorun vardı, kimse mi giremedi bilmiyorum da patlama olunca interneti kısıtlıyorlar sanırım ondandır, kaç kez denedim giremedim.

Bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık

ara
yok

öğlen
yok

sadece akşam yemeğine kadar yarım poğaçayı kemirdim acıktıkça

akşam
azcık patates kavurması
1 dilim ızgara biftek
salata

Şimdi telden giriyorum kızlar dun dişim fenaydı ama çocuklardan grip kapmışım bir bulantı ölüyorum ikindi yatmıştım yeni kalktım kızlar sizden naber geçmişe bakamadım

Şimdi telden giriyorum kızlar dun dişim fenaydı ama çocuklardan grip kapmışım bir bulantı ölüyorum ikindi yatmıştım yeni kalktım kızlar sizden naber geçmişe bakamadım
Kız regl oldun mu ?!!!!!!! Bulantı derken başka şey olmasın test al kaç gün geciktin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…