- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.101
Dun oldum canım ya sabah iyidim çarşıya indim spor ayakkabı aldım eve geldim birden kötüleştim dışarda bişeyde yemedim anlamadım sen nasılsınKız regl oldun mu ?!!!!!!! Bulantı derken başka şey olmasın test al kaç gün geciktin ?
Himm ondan değil demekki kapmışsın gribi.. Geçmiş olsun tatlım gripte bulantı yaparDun oldum canım ya sabah iyidim çarşıya indim spor ayakkabı aldım eve geldim birden kötüleştim dışarda bişeyde yemedim anlamadım sen nasılsın
Sorma bulantıda insanı mahvediyor evde herkes bi köşede yatıyo herkes hasta :)Himm ondan değil demekki kapmışsın gribi.. Geçmiş olsun tatlım gripte bulantı yapar
Tesekkur ederim cnmMenun cok iyi canim tebrik ederim
İyi geceler tatlım.. Bende çıkıyorum kızlar herkese iyi gecelerİyi geceler herkese :)
Gunaydin tatlimamin insAllah gecmis olsun sanadaGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Sağol canım bugün biraz daha iyiyim çok şükür :)Gunaydin tatlimamin insAllah gecmis olsun sanada
Gunaydın canım, cok gecmis olsun. Hem diş hem grip fena çarpmış seniGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :)
Sağol canım :)Gunaydın canım, cok gecmis olsun. Hem diş hem grip fena çarpmış seni
Günaydın naber sen bu haftada ezersin beni :) ben haftaya kotu başladımGünaydın kızlar
Bu hafta regl olucam gaz var çok kotu ..dün verdiğim 300 gramin 200 ünü geri aldımGünaydın naber sen bu haftada ezersin beni :) ben haftaya kotu başladım
Hadi hadi yeme beni sen yinede verirsin :)Bu hafta regl olucam gaz var çok kotu ..dün verdiğim 300 gramin 200 ünü geri aldım83,7 im şuan.. Bu hafta fazla verebileceğimi sanmıyorum tatlım
veririm de bu hafta ki kadar gitmez sanırsam gram gram veririm . şahsen spordan sonra limon+soda içiyorum bu hafta bence o etki etti hızlı kilo vermeme ... soğuk içmiyorum oda sıcaklığında o zaman gaz da yapmıyo ama bilmiyorum bu haftada deniycem iyi giderse sebebi soda limon :)Hadi hadi yeme beni sen yinede verirsin :)
ben hiç içemem soda yaa ne olucakveririm de bu hafta ki kadar gitmez sanırsam gram gram veririm . şahsen spordan sonra limon+soda içiyorum bu hafta bence o etki etti hızlı kilo vermeme ... soğuk içmiyorum oda sıcaklığında o zaman gaz da yapmıyo ama bilmiyorum bu haftada deniycem iyi giderse sebebi soda limon :)
maden suyumu sodamı içiyorsun çünkü sodanın çok faydası yok diye biliyorum..ben hiç içemem soda yaa ne olucak
sade maden suyuna yarım limon sıkıyorum spor sonrası onu içiyorum çok hoşuma gidiyor tadı hemde susuzluğumu kesiyo :)maden suyumu sodamı içiyorsun çünkü sodanın çok faydası yok diye biliyorum..
Bende içsem iyi ama sevmiyorum ben hiç içmem..sade maden suyuna yarım limon sıkıyorum spor sonrası onu içiyorum çok hoşuma gidiyor tadı hemde susuzluğumu kesiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?