- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.121
Hoşgeldin geçmiş olsun çok özlettin kendini :)perşembe sabah aşırı sancıyla apar topar hastaneye gittim hanımlar zten ameliyat günümdü, acil ameliyata aldılar, safra kese şişmiş çok rahat uyandım narkozdan dr sporun faydaları diyor, ertesi sabah eve geldik taburcu oldum, bugün artık gayet iyi hissediyorum, ufak tefek ağrılarım kaldı sadece :) sakın geçmişi oku demeyin valla kaçarım
Hosgeldin canim cok gecmis olsun okuma bosver burdan devam et sen:)perşembe sabah aşırı sancıyla apar topar hastaneye gittim hanımlar zten ameliyat günümdü, acil ameliyata aldılar, safra kese şişmiş çok rahat uyandım narkozdan dr sporun faydaları diyor, ertesi sabah eve geldik taburcu oldum, bugün artık gayet iyi hissediyorum, ufak tefek ağrılarım kaldı sadece :) sakın geçmişi oku demeyin valla kaçarım
Ayy çok geçmiş olsun tatlım yaaŞimdi telden giriyorum kızlar dun dişim fenaydı ama çocuklardan grip kapmışım bir bulantı ölüyorum ikindi yatmıştım yeni kalktım kızlar sizden naber geçmişe bakamadım
Olsun ya hemen kötüye yorma kızzGünaydın naber sen bu haftada ezersin beni :) ben haftaya kotu başladım
Hoşgelllddiinn.merhabaaaaaa ben geldim iyiyim merak etmeyin bol bol çorba içiyorum :)
Sağol canım inşallah ay herkes hasta olunca moralim bozuluyor :)Ayy çok geçmiş olsun tatlım yaa
Biran önce atlatın lütfen
Ay ne bilim veremicek gibi hissediyorum artık yaaOlsun ya hemen kötüye yorma kızz
Bak bu hafta reglden 1kilo garantisin
hoşbuldum canım :)Hoşgeldin geçmiş olsun çok özlettin kendini :)
eh olanları anlatın bari ben yokken neler karıştırdınız :)Hosgeldin canim cok gecmis olsun okuma bosver burdan devam et sen:)
inşallah canım sağolasın :)Ayy çok geçmiş olsun tatlım yaa
Biran önce atlatın lütfen
evet canım başarılı geçti :)Hoşgelllddiinn.
Amelyat iyi geçmiş heraldee
Tekrar geçmiş olsunnn
kız ne çabuk veremeyeceğine karar verdin :) verirsin acele etme daha yaza çok var :)Ay ne bilim veremicek gibi hissediyorum artık yaa
Cand takimi terk etti tatlim betus kuska hafta sonu girmedigi icin pek takilmiyo 60 olamadi daha 65 gordu gecen hafta kaptanda sıkılmıs diyetten oda birakcak galiba bizi
Tatrtil canim merak ettim valla:)sizin için yarın sabah tartılacağım bakalım kaç çıkacak :)
Sporu çok yapıyısun ya kasların çabuk toplar iz falan kalmaz merak etme sorma geçen haftadan beri çocuklar rahatsız bir grip oldular akıllara zarar ateşlerini duşuremedik hastanelerde geçirdik haftayı çok dikkat edemedim o yüzden galiba veremicem diye karamsar oldum şimdide eşime geçti bende 20lik diş çektirdim çok ayakta kalmaktan belim çok ağrıyor sporda yapamıyorum benim haftam böyle geçti malesef... Ama bunada şükür :)hoşbuldum canım :)
eh olanları anlatın bari ben yokken neler karıştırdınız :)
inşallah canım sağolasın :)
evet canım başarılı geçti :)
kız ne çabuk veremeyeceğine karar verdin :) verirsin acele etme daha yaza çok var :)
ay kızlar 10 dikiş atıldı inşallah deniz mevsimine kadar izler geçer ben bikini giyecektim bu yaz
tatlımmm geçmiş olsun iyisin çok şükürrmerhabaaaaaa ben geldim iyiyim merak etmeyin bol bol çorba içiyorum :)
candy 8 takıma transfer oldu .. kaptanımız senin gelmeni bekliyomuş sanırım ayrılmayı düşündüğünü söyledi ..umarım kararda kalırhoşbuldum canım :)
eh olanları anlatın bari ben yokken neler karıştırdınız :)
inşallah canım sağolasın :)
evet canım başarılı geçti :)
kız ne çabuk veremeyeceğine karar verdin :) verirsin acele etme daha yaza çok var :)
ay kızlar 10 dikiş atıldı inşallah deniz mevsimine kadar izler geçer ben bikini giyecektim bu yaz
hehe bu hafta 83 ü gördüm şükür kilolar gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?