- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.641
İyimiş :)) Benim henüz spor yok.Ama yürüyüş yaparım heralde :))40 dk :)
yok canım ama benimki o kadar kötü ve sıkı değil sağol normal geldi bana günlük kalori 1000 lerde yani şok diyet sayılmaz :)nilsub öyle diyetleri çok yapmış biri olarak söylüyorum kendine bu kötülüğü yapma. Ben zamanında yaptıklarımın acısını şimdi metabolizma mın verdiği dirençle ödüyorum. Ama takımın tecrübelisisin elbette yolları sen daha iyi biliyorsundur.
muska77 morordek kollontai
Menüm
Sabah-öğlen
1 sade kahve -3 bardak ikisi bir arada nescafe
Akşam bir tabak ıspanak
Su 3 litre
Hepinizi öptüm çok yorgunum ve moralim çok bozuk o yüzden affınızı istiyorum ve kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah
Menün çok iyi ama aç kalmışsın.Bişeyler yeseydin keşkenilsub öyle diyetleri çok yapmış biri olarak söylüyorum kendine bu kötülüğü yapma. Ben zamanında yaptıklarımın acısını şimdi metabolizma mın verdiği dirençle ödüyorum. Ama takımın tecrübelisisin elbette yolları sen daha iyi biliyorsundur.
muska77 morordek kollontai
Menüm
Sabah-öğlen
1 sade kahve -3 bardak ikisi bir arada nescafe
Akşam bir tabak ıspanak
Su 3 litre
Hepinizi öptüm çok yorgunum ve moralim çok bozuk o yüzden affınızı istiyorum ve kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah
Menün çok iyi ama aç kalmışsın.Bişeyler yeseydin keşke
Kötü bir durum mu var. Moralini bozma
Canın neye sıkıldı bilemem ama hayat çok kısa hiçbir şey için üzülmeye değmiyor emin ol..
Bazen sadece zamana bırakmak gerekiyor.
Duygucuğum regle rağmen çok iyisin.
Kız kocan hazır. Çocuğuda yaparsın artıkk..
evet evet bence de bize geveze diyor sanırımsen bize geveze mi diyosun :)))
Evet ifşa oldum şu an
Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)
100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl sen
been seni yanlız bırakırmıyım orticimmmbu hafta bi ben kötüyüm desene
Katılıyorum canım.İnsanlar çok bencil. sen doğru yolda olduğun sürece insanların ne dediğini önemseme. Bildiğini yap gerisini boşver :) sıkma canınıİşle ilgili canım insanları memnun etmek çok zor. Herkes kendi dediği olsun isterken koordine edip ortaya bir iş çıkarmaya çalışmak ve yaptığın tüm fedakarlığa rağmen haksızlık yapmakla itham edilmek çok yorucu. Kimse elini taşın altına sokmucak ama ortada dönen işin afferini ni herkes kendine isticek . Anlamıyorum ben . Anlamadan da ölücem. Kim ne derse desin arkamdan , hakkı söyleyip hakkaniyeti gözetip birileri için başkalarının tepesine basmıcam. Çok zor ama sabretmek çok zor...
sağol orticim çok fene iddaya girdik betüşle bakalım ne olucak 14 günün sonunda:)evet evet bence de bize geveze diyor sanırım
kuru iftira dimii betüşşş
hemm UZUN !!!!
hemmmmm ÇITIR !!!
hemmmmmm deeeeee ZEKİ !!!!
3 ünü birden kaldıramayız
şaka bir yana çok şanslısın canım..aynı bölümde okumuşuz ama yani benim itü ydü.. amaa odtü olsaydı da en dandik bölüm olsaydı keşke ahh ahh ... benim içinde gezin bahçesinde
been seni yanlız bırakırmıyım orticimmm
fıstık nerelisin sen ? peynirli patlıcan hastası olan fazla insan tanımıyorum annem dışındakız 7 kilo verdim demiş ben şok yani... 7 kg ne demek kızım totomu yırttım aylardır :))) pek şok değil bu bak sebzesi meyvesi proteini var pazartesi başlayabilirim.....
evde patlıcanlarım var bozulmasınlar yazık..... patlıcanları böyle yuvarlak kesçem üzerine lorlu dereotlu baharatlı karışım koycam üzerine biber domates mmmhhh..... miss gibi diyet menü yapçam yarın için hayalim bu :) malzemeleri falan dünden aldım günah bozulur hepsi....
Kız boşuna gevezeyiz demiyoruz. TescilliiiAnam anam 460 mesaj nedir;((
5.grup Allah muhabbetinizi artirsisabah gecmisi hep okumustum. Sabahtan simdiye 460
tatlım çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin@toplight @beatifullmuska77 evet canım beni izne ayırın en azından. Takımın hızını kesmeyeyim. Belirli bir sorun olmamakla birlikte her gün yeni bir bölgemde bir hastalık çıkıyor bu da benim enerjimi çalıyor.
O nasıl bişey yafıstık nerelisin sen ? peynirli patlıcan hastası olan fazla insan tanımıyorum annem dışında
Diyetlerr yarışıyoorrrrrsağol orticim çok fene iddaya girdik betüşle bakalım ne olucak 14 günün sonunda:)
Allah çevrendeki dostalarını eksik etmesin ne diyim .. bu arada dua mı bedduamı oldu bdeğişik birşey oldu buCanım anlayışınız için çok teşekkür ederim. Depresyon yıllardır girip çıkmak istemediğim yer ama bir türlü giremiyorum. Çünkü ne zaman ben depresyona giricem hısım akraba eş dost bir sorun çıkartıp dertlerini anlatıp yardım isterler banada yardım etme kısmı düşer ve depresyona giremem
kızz nasıl kıydı sana hayiinn kaynanakocamdan ayırdılar beni sen yokkken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?