Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub öyle diyetleri çok yapmış biri olarak söylüyorum kendine bu kötülüğü yapma. Ben zamanında yaptıklarımın acısını şimdi metabolizma mın verdiği dirençle ödüyorum. Ama takımın tecrübelisisin elbette yolları sen daha iyi biliyorsundur.
muska77 morordek kollontai
Menüm
Sabah-öğlen
1 sade kahve -3 bardak ikisi bir arada nescafe
Akşam bir tabak ıspanak
Su 3 litre
Hepinizi öptüm çok yorgunum ve moralim çok bozuk o yüzden affınızı istiyorum ve kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah

yok canım ama benimki o kadar kötü ve sıkı değil sağol normal geldi bana günlük kalori 1000 lerde yani şok diyet sayılmaz :)

Menün çok iyi ama aç kalmışsın.Bişeyler yeseydin keşke
Kötü bir durum mu var. Moralini bozma
Canın neye sıkıldı bilemem ama hayat çok kısa hiçbir şey için üzülmeye değmiyor emin ol..
Bazen sadece zamana bırakmak gerekiyor.

İşle ilgili canım insanları memnun etmek çok zor. Herkes kendi dediği olsun isterken koordine edip ortaya bir iş çıkarmaya çalışmak ve yaptığın tüm fedakarlığa rağmen haksızlık yapmakla itham edilmek çok yorucu. Kimse elini taşın altına sokmucak ama ortada dönen işin afferini ni herkes kendine isticek . Anlamıyorum ben . Anlamadan da ölücem. Kim ne derse desin arkamdan , hakkı söyleyip hakkaniyeti gözetip birileri için başkalarının tepesine basmıcam. Çok zor ama sabretmek çok zor...

Duygucuğum regle rağmen çok iyisin.
Kız kocan hazır. Çocuğuda yaparsın artıkk..

saol canım dün de aynı kilodaydım belki bir ihtimal 300 gram daha veririm demiştim 1 kiloya tamamlarım diyodum ama kısmet olmadı
haftaya artık bakalım

muska77 tatlım senin ağrıların nasıl oldu dr gitmiştin ?

bugün bende berbatım bacaklarım dökülüyo kum fırtınası çıktı burda hava bir değişti .. ağrısı kaldı

sen bize geveze mi diyosun :)))
evet evet bence de bize geveze diyor sanırım
kuru iftira dimii betüşşş

Evet ifşa oldum şu an

Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)

100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl sen

hemm UZUN !!!!
hemmmmm ÇITIR !!!
hemmmmmm deeeeee ZEKİ !!!!
3 ünü birden kaldıramayız

şaka bir yana çok şanslısın canım..aynı bölümde okumuşuz ama yani benim itü ydü.. amaa odtü olsaydı da en dandik bölüm olsaydı keşke ahh ahh ... benim içinde gezin bahçesinde

bu hafta bi ben kötüyüm desene
been seni yanlız bırakırmıyım orticimmm

Katılıyorum canım.İnsanlar çok bencil. sen doğru yolda olduğun sürece insanların ne dediğini önemseme. Bildiğini yap gerisini boşver :) sıkma canını

sağol orticim çok fene iddaya girdik betüşle bakalım ne olucak 14 günün sonunda:)

fıstık nerelisin sen ? peynirli patlıcan hastası olan fazla insan tanımıyorum annem dışında

Allah çevrendeki dostalarını eksik etmesin ne diyim .. bu arada dua mı bedduamı oldu bdeğişik birşey oldu bu inşallah güzel heyecanlarıyla ilgilenirsin etrafındakilerin o depresyona da uğramazsın..
bu aralar bende de ağrılar mevcut.. birde adet gecikmesi yaşadım gene 14 gün cük.. o depresyona girdim ve çıktım hiç hoş bir yer değil sevmedim tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…