- 4 Mart 2012
- 15.882
- 36.903
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.661
yaaww okuyorum okuyorum sayfalar 3 er 5 er artıyo ne yazıyonuz sonunu bulamıycam siz uyumaya gidiceksinizzbilmem işi var herhalde gelemedi yaaaa geleydi iyiydi :)
tatlım menün fecii derecede sağlıksız ben lise döneminde bu tarz beslendim ve 2 ayın sonunda hastanede yattım 4 gün.. kesinlikle bir daha bu şekilde beslenme.. yazık bünyene ...nilsub öyle diyetleri çok yapmış biri olarak söylüyorum kendine bu kötülüğü yapma. Ben zamanında yaptıklarımın acısını şimdi metabolizma mın verdiği dirençle ödüyorum. Ama takımın tecrübelisisin elbette yolları sen daha iyi biliyorsundur.
muska77 morordek kollontai
Menüm
Sabah-öğlen
1 sade kahve -3 bardak ikisi bir arada nescafe
Akşam bir tabak ıspanak
Su 3 litre
Hepinizi öptüm çok yorgunum ve moralim çok bozuk o yüzden affınızı istiyorum ve kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah
anem patlıcanı pijama şeklinde soyar :) sonra entresan bir kesimi var o patlıcanların ama pratik olarak patlıcanı kayık gibi kes az bir zeytin yağına bula ama öyle damlamıycak patlıcandan yağ maksat tepsiye yapışmasınO nasıl bişey ya
çılbırı ben çok severim:)haha sonu buldum ama kendim söyleyip kendim oynamışım gibi hissediyorum
neyse menümü yazıyım ben
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
çılbır 1 yumurtadan (suya yumurta kırdım yani bilmeyen varsa yağsız yoğurtsuz falan sade çılbır yani)
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
1 kk peynir
ara sade Türk kahvesi
öğlen
5 yk kısır
yarım domates
3-4 yaprak marul
2 fincan şekersiz çay
ara sade Türk kahvesi
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
su 3 lt
spor 3 mil
ayy evet bende canım çokk istiyordu kaç gündür madem yumurta yiycem öyle yapıyım dedim :)çılbırı ben çok severim:)
iyi geceler canımmhadi kızlar herkese iyi geceler
Kesimi karnıyarık gibi mioluyor.anem patlıcanı pijama şeklinde soyar :) sonra entresan bir kesimi var o patlıcanların ama pratik olarak patlıcanı kayık gibi kes az bir zeytin yağına bula ama öyle damlamıycak patlıcandan yağ maksat tepsiye yapışmasınüstüne peynir lor olur maydanoz karışımını koy bide domates, biber de olur.. tepsiye diz patlıcanları fırında pişirceksin... pişerken bir süre üstünde tepsi koy çünkü direk ısı almıycak patlıcanlar başta .. yoksa peynir yanar ve kuru olur .. öyle pişicek son 7-8 dk üstündeki tepsiyi al patlıcanların bide öyle pişsin vee oldu sana peynirli patlıcan bir gün fotosunu atarım nasıl kesiliyo patlıcanlar biz kayık şeklinde yapmayız sandaviç gibi ortadan kesik atarız
Çok hoşuma gitti bir gün yapayım. diyete de uygun.anem patlıcanı pijama şeklinde soyar :) sonra entresan bir kesimi var o patlıcanların ama pratik olarak patlıcanı kayık gibi kes az bir zeytin yağına bula ama öyle damlamıycak patlıcandan yağ maksat tepsiye yapışmasınüstüne peynir lor olur maydanoz karışımını koy bide domates, biber de olur.. tepsiye diz patlıcanları fırında pişirceksin... pişerken bir süre üstünde tepsi koy çünkü direk ısı almıycak patlıcanlar başta .. yoksa peynir yanar ve kuru olur .. öyle pişicek son 7-8 dk üstündeki tepsiyi al patlıcanların bide öyle pişsin vee oldu sana peynirli patlıcan bir gün fotosunu atarım nasıl kesiliyo patlıcanlar biz kayık şeklinde yapmayız sandaviç gibi ortadan kesik atarız
isal yapar yoğurt ye zehirlenmeye birebir.. çok fenaysan acile git serum takarlar...
kayın validende ziyan olmasın diye sana mı yedirdi 4 günlük yemeği yemezdim ben zaten malesef kötü bi huyum var 2 günlükten sonra yemek koymam sofraya baktım pişirince biraz fazla olmuş kv yollarım hemen yakın oturuyoruz :)
Geçmiş olsun canım.Valla bilmem ki
Çok şiddetliyse doktora git canm
9Günaydın kuzucuklarımmmm
Bugün daha iyiyim hatta adile naşite bağladım..
Sarımsaklı yoğurt iyi gelir ama geç gördüm umarım iyisindir.
Gayet iyi olmuş nilsucum.
Güle güle kirletin canım. menünde çok güzel.
Menülerin iyi canım ama katılımın düştü sınavlar yüzünden galiba.
Vay! protein yapmışsın..
Ben hep dua ediyorum sana betüşüm kalbinin sahibini bul diye..
Çok güzel dengelemişsin canım.
Menünü sevdim.
İyisin dimi kız?
Sen bir an önce iyileş canım. Ceza işi kolay
Geçmiş olsun tam geçiş mevsimi koruymıyoruz kendimizi galiba.
Sende yaz...
***5. Takım 460. Etap***
ebrusonmez (59,4/)
d_mndc (82,5)
YitikMavi (84/)
nilsub (76,7/
deryalimm07 (78) sabit
Esrakarakaya (75/)
ada81 (75,5/)
5. Takım Ortalaması :%
kollontai (60,6)
btlbetul (66,1)
toplight (71/
qarden (122,6/)
zynp1980 (84,5/)
afife lale (68,9/)
aybukediyar (80,7/)
deep_fat (100,2/)
ulasımız (66/)
tatlıtambak (86,6/)
asynk (65/)
@ada81 canım bu hafta listedesin girmek istiyorsun dimi??
@qarden Z zynp1980 @afife laleaybukediyar @deep_fat @ulasımız @tatlıtambak kızlar haftaya
yani 15 nisanda listedesiniz. Bugünden itibaren iyi kilolar vermenizi bekliyorum..
Masaallah sen buyutmussun darisi bize. Ama ben 4 tane bebe düşünüyorum 2 si elde 2 si daha zamani var.
Günaydın canlar
Veee tartıldım
geçen hafta 66 kg
bu hafta 65kg
fark 1 kg çok şükür.
Gecen hafta 68.9
Bu hafta 66.9
Fark 2 kg
Mesaj sayisi (7 gunluk) : 40
ay ben 3 tane çacuğa bakamam anacım bu ikisi bile nefesimi kesiyor hem çok zor çocuk büyütmek benim için:)
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 64,3
Fark 1,8 kg
Yüzde 2,72
Gecen hafta 86.6
bu hafta 83.8
fark -2.8
83.8 i ben hic beklemiyordum. Cunki felaket sekilde karnim sisti. Ve dun cok cis larim olduydu. Neyse yeni haftaya basliyorum. Hedefimi tutturacam insaallah nisan sonu 78 olur sence kaptanimmuska77
aaaaa sen de çok vermişsin.... nasıl oluyo bu iş yeaaaaaa maşallah... kıskandığım 2. insan......
Çok güzel bravo canım haftaya listedesin. Unutma.
ayy kızlar şimdi geçirdim misafirimi.. birazdan anneme gidicem kadın kısır günü yapıyo komşularla yaa bu bana yaapılırmı
canım tebrik ederim valla çok güzel vermişsin umarım böyle devam eder..
ayy bizim gurup 1.ciliğe mi gidiyor ne
aaa zeynepcim ben seni listede sanıyodum tatlım kaçıncı haftan bu arada .. bir an kupa hayalleri görüyodum yıkıldım ayoll
tatlım patlıcanı ekmek gibi düşün yarım ekmek arası birşeyler koyarız ya o şekilde oluyor kesimi... yarım patlıcanı yandan kesiyorsun ama tam ayrılmıycakKesimi karnıyarık gibi mioluyor.
Asagiya kopyaladim canim. Liste dışı olanlarin yuzdeleri hesaplanmamis gerci...Arkadaşlar bu haftanın kilo yüzdeleri hangi sayfada bulamadım
İnşallah ya inşallahİnşallah aybukecim hadi size güveniyorum..
Evet yaa nota alıyoruz
Evet bu hafta listedeyim canımBu hafta sanırım listedesin.Aynen devam et sakın bozma
Çok sağol şekerim :)Asagiya kopyaladim canim. Liste dışı olanlarin yuzdeleri hesaplanmamis gerci...
***5. Takım 460. Etap***
ebrusonmez (59,4)sabit
d_mndc (82,5/81,8/0,7/%0,85)
YitikMavi (84/) sabit sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor.
nilsub (76,7/76,6/0,1/%0,13)
deryalimm07 (78) sabit
Esrakarakaya (75/)1.kez bildirimde bulunmadı.
5. Takım Ortalaması: %0,163
kollontai (60,6)
btlbetul (66,1/64,3/1,8)
toplight (71/
qarden (122,6/123,1/-0,5)
zynp1980 (84,5/81,8/2,7)
afife lale (68,9/66,9/2)
aybukediyar (80,7/79,6/1,1)
deep_fat (100,2/99,5/0,7)
ulasımız (66/65/1)
tatlıtambak (86,6/83,8/2,8)
asynk (65/)
ada81 (75,5/)
savurgan (77) başlangıç 8 nisan hedef 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?