- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.681
İsveç diyeti 2 defa yaptım ben canım ilk yaptığımda doğum sonrası kilomdu çok çabuk gitti kilom 2 haftada 7 kiloya yakın verdim sabahleyin kocaman çöp poşetini kafa kol yeri kesip inceltici krem sürüp leslie ablamla 1 saat su ter içinde yürüdüm acayip inceldi herkes şoka girmişti yağlarımı aldırdığımı bile iddiaa eden oldudoyurucu ... bana isveç daha uygun geldi... tabi biftek yerine tavukla.....
bende sevmedim isveç diyetiniİsveç diyeti 2 defa yaptım ben canım ilk yaptığımda doğum sonrası kilomdu çok çabuk gitti kilom 2 haftada 7 kiloya yakın verdim sabahleyin kocaman çöp poşetini kafa kol yeri kesip inceltici krem sürüp leslie ablamla 1 saat su ter içinde yürüdüm acayip inceldi herkes şoka girmişti yağlarımı aldırdığımı bile iddiaa eden olduikinci yaptığımda sporsuz yaptım 5 kilo verdim o kadar dikkat etmeme rağmen löppp 3-4 günde o 5 kilo geri geldi
günaydın naber:)Günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın sanada:)Gunaydinlar....
Günaydın canım eşimi ise yolladim bende azıcık keyif yapıyorum TV karşısında ..günaydın naber:)
Yok canım pazartesi tartılcam..öteki türlü takıntı oluyor devamlı tartiliyorunTartilan var mi kizlar aranizda.... ben tartildimmm
Yok canım pazartesi tartılcam..öteki türlü takıntı oluyor devamlı tartiliyorun
çok iyi tatlım yeni başlayınca çabuk veriliyor:)ben tartildim 83.5 olmuşum. 300 gr daha eksideyim.
çok iyi tatlım yeni başlayınca çabuk veriliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?