- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.781
hadi bakalım inşallah işe yarar :)canım süpermiş afiyet olsun ..
hadi bakalım ver sende bende yaparım bir kaç hafta sonra bu diyeti
seninkide süper hadi bakalım bu hafta atak yapalım:)bende menümü yazıyım
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı (7:00)
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 yk lor
4 yeşil zeytin
ara 2 ceviz
öğlen 12:00
6 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt
akşam 14:25 gibi sanırım
1 kase mercimek çorbası
su 2,5
spor 2 mil
akşama salatalık yerim diyordum ama acıkmadım ..
en azından 80 i görmek istiyorum bu hafta..seninkide süper hadi bakalım bu hafta atak yapalım:)
bende 70 lerde afakanlar bastı 69 ları görsem bu ay sonuen azından 80 i görmek istiyorum bu hafta..
artık sıkıldım 80lerden bir an önce 79 olsammmm
ayyy inşallah tatlımbende 70 lerde afakanlar bastı 69 ları görsem bu ay sonu
şaka maka zayıflıyoruz canım yaaa:)ayyy inşallah tatlım
evet komşularım falan öyle dediler pek sevindim.. birde yiğenim geldi geçende burada ünv de yurtta kalıyodu gel yemek yapıyım azıcık yüzünü görüyüm dedim duygu ablaaa sana ne oldu diyo :)şaka maka zayıflıyoruz canım yaaa:)
ay ne güzel çok sevindim daha neler olucek neler deseydinevet komşularım falan öyle dediler pek sevindim.. birde yiğenim geldi geçende burada ünv de yurtta kalıyodu gel yemek yapıyım azıcık yüzünü görüyüm dedim duygu ablaaa sana ne oldu diyo :)
çok mutlu oldum :))))
eşim inanmıyordu zayıflıyacağıma bu gidişle 60 garanti diyor pek mutlu oluyorum ..ay ne güzel çok sevindim daha neler olucek neler deseydin
boyunda uzun fıstık olursun fıstık :)
geçen sene eşim yalvardı denize gidelim diye bende gitmedim utancımdan ne giyicem bu kiloyla diyenilsub
canım yaa düşünsene inmişiz istediğimiz kiloya istediğimiz kıyafetleri alıyoruz her istediğimiz mağzadan ayyy hayali bile güzel..
en çokta utanmadan denize girmeyi özledim
öyle anım o kadar az ki maalesef
hiç stres yapma dikkat et ama bundan sonra tatlının her türü yasak onun yerine 1 tane meyva ye :)Ayy insallah. Canim.bugun biraz kactiysa yarina telafisi var bunun emin ol.hem tarti oncesi de iyi olur . Acaba yarin tartilsam mi ki
ben daha önce çok karar verip başladım ama hep sıkılıp bıraktım burası olmasa yine bırakmıştım emin ol butun arkadaşlarıma teşekkür ederimnilsub
canım yaa düşünsene inmişiz istediğimiz kiloya istediğimiz kıyafetleri alıyoruz her istediğimiz mağzadan ayyy hayali bile güzel..
hiç stres yapma dikkat et ama bundan sonra tatlının her türü yasak onun yerine 1 tane meyva ye :)
nilsub
geçen sene eşim yalvardı denize gidelim diye bende gitmedim utancımdan ne giyicem bu kiloyla diye
olsun sen meyveyide abartma bi ortan yok senindeTamamdir canim. Meyveye bayılıyorum zaten. Bir oturusta bir suru portakal yiyebilirm o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?