- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.061
Ya mumkun degil 4 kilo alman, dedigi gibi gaz falandir ya da tarti bozulmustur. Bir de kushan'da ishal yapacak bir sey yok aslinda, senin yedigin bir sey dokunmus. Yesillik falan belki iyi yikanmamistir vs.Ay 90 değil ya 99 bide 90 olsam da bu olsa hepten yerdim kafayı
Ya mumkun degil 4 kilo alman, dedigi gibi gaz falandir ya da tarti bozulmustur. Bir de kushan'da ishal yapacak bir sey yok aslinda, senin yedigin bir sey dokunmus. Yesillik falan belki iyi yikanmamistir vs.
a çok sevindim sabaha tamam bugun pazardan dünya kadar yeşillik aldım :)Ya canim kushan'da var domates yesillik sinirsiz, ben yiyordum hatirliyorum. Adamin internetteki listesinde yazmiyor, yanlis o. Yiyin guzelce yesilliklerinizi.
Bence sen devam et bol bol yuruyus de yap olmadi bi gaz sokucu falan da al kendine.Umarım ya ufak kız ağlıyor ya zır zır oturup onun gibi ağlayasım geldi ya
Sen kesin yarin da eksidesin 76lar senin yarin benceyok ben vazgeçtim uyumucam 2 mile yapıcam gelicem bekleyin beni
hayatım bugun 76.4 düm ben 75 ler diye hayal kuruyorum:)Sen kesin yarin da eksidesin 76lar senin yarin bence
Ooo diyet sonu 70lere veda edersin umarim :)hayatım bugun 76.4 düm ben 75 ler diye hayal kuruyorum:)
herkese günaydın acaip mutsuzum şuan buhafta nerdeyse hiç kaçamak yapmamama ragmen kılom artı cıktı
hayatımda ılk defa regl düzenim sacmaladı ondanmı acaba dıye düşünüyorum bugun 7.gün oldu ve hala devam edıyor normalde 5.günde biterdi..
gecen hafta 122,6 bugun 123,1 çıktı çok üzgünüm
ben bu işi yapamıycam sanırım,
Sen en ufak bi şişkinlikte vazgeçersen o kilolar nasıl gidicek canım. Böyle şeyler gayet normal. İnsnız sonuçta demi.Umarım ya ufak kız ağlıyor ya zır zır oturup onun gibi ağlayasım geldi ya
Benim teşviğe ihtiyacım var.hem de çok.üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi.Verirsin canım.Grubumuzun kaptanı 54 kilo vermiş çok tatlı, çıtı bıtı bir çıtır. Ondan ilham alınca kilolar buharlaşıyor.
Ay 90 değil ya 99 bide 90 olsam da bu olsa hepten yerdim kafayı
1 gunde 4 kilo almak da aykiri bence ya ilk defa boule bir sey duyuyorumben de diyorum fizik kurallarına aykırı :)
Yaptın mı organikyok ben vazgeçtim uyumucam 2 mile yapıcam gelicem bekleyin beni
Hoşgelldinn canım.Canimmm nbr esram?
Seni meraka ediyordumhemen yazayim dedim bulunca. Bende tam zayiflama grubu ariyordumm . Biliorsun malum ikiz anasiyim artikgruparayayim kendime dedimki seni buldum.
Bu arada merhaba arkadaslar ben izmirden melek. Beni de grubunuza alirmisiniz rica etsem. Esracigimveni bilir daha oncede 32 kilo verdim ve cocuk sahibi olabilmek icin 112den 80kg dustum. Sonra hamile kaldim ikizlerimi dunyaya getirdim sukurler olsun.
Su anda 96 kiloyum. Yine 80 kiloya inmek istiyorum . Bu yolda birbirimize yardimci olabilirmiyiz?
Esracigim hic mera etme canim ben dahaoncede oldugu gibi heo destekcibimbuliorsun dha once cok kilo vedinse basarirsin yine
Hadi o zamn bugunun menüsünü paylaş da biraz heyacan olsun. Belki senin için bi başlangıç olur.Benim teşviğe ihtiyacım var.hem de çok.üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi.
Zaten böyle bi durum senin bünyende olmadısa kimsede olmaz merak etme.ben de diyorum fizik kurallarına aykırı :)
sağol canım bi 60 ları görsem hayırlısı ileOoo diyet sonu 70lere veda edersin umarim :)
Ne dokturu canım. Halsizlik için mi?Ben de saat 7'den beri uyudum bakalim gece nasil uyuyacagim simdi, yarin doktor randevum var ama hic gidesim yok napsam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?