- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.041
Canım yeni başlamışken şok diyetle başlamasaydın keşkeNasıl bi diyetmiş bu isveç, hemen arastirayım uyarsa ona geçerim.
Kızlar gaza gelmek için 5 güne 5 kilo diyeti var ya onu yapıyorum bugün 3. Günüm. Şimdilik iyi gidiyor yarın nasıl geçer bilmiyorum ama günmbpyı aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum. Sırf gaza getirsin diye yapıyorum bunu sonra düzenli be az yemekle devam edeceğim
Kahvaltı öğlen ve akşam yemeklerim : yarım tavuk göğsü ızgara ve birer bardak çay 2 çeri
Su 2.5 litre
Spor yapamıyorum bebişle fırsat olmuyor ama evde ip atlamaya başlayabilirim
Canım kız zaten çıkarmış.Midesinde durmayan abur cuburunneyine ceza yazıcan.
Betüş işi bi önerieziyet olsun diye :)
grubun kedisi değil piskopatısın aman kimse seni kaptan veya yardımcı yapmasın sen bizi 3 günde öldürürsüneziyet olsun diye :)
ebru ya hakket sen neden muskayı anlamıyorsun tatlım kadın kahvaltı yap diye parçalıyor kendini sabah yemek metabolizmayı çalıştırır şekerim olmazki sabah kalkınca kan şekerin yükseliyor kahvaltı yapıp düzene sokmam lazım :)
Evet yaagrubun kedisi değil piskopatısın aman kimse seni kaptan veya yardımcı yapmasın sen bizi 3 günde öldürürsün
Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.ebru ya hakket sen neden muskayı anlamıyorsun tatlım kadın kahvaltı yap diye parçalıyor kendini sabah yemek metabolizmayı çalıştırır şekerim olmazki sabah kalkınca kan şekerin yükseliyor kahvaltı yapıp düzene sokmam lazım :)
benim en çok sevdiğim öğündür kahvaltı peynir domates yeşillik yumurta ama kusanda kahvaltı az ne yazık kiSabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.
tatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)362 mesaj tey tey
morordek kollontai B blanche_ea nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu
Ay 90 değil ya 99 bide 90 olsam da bu olsa hepten yerdim kafayıtatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)
Canım ishalin verdiği bir şişkinliktir. Bir günde 3 kilo alamazsın. Yarın geçer merak etme.Gaz falan vardır.362 mesaj tey tey
morordek kollontai B blanche_ea nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu
Bende yarın güzel bi kahvaltı yapacam.benim en çok sevdiğim öğündür kahvaltı peynir domates yeşillik yumurta ama kusanda kahvaltı az ne yazık ki
Yarım simit yeseydin bar kız insafsızztatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)
İyi geceler canım..kızlar öptüm ben yatar çok uykum geldiherkese hayırlı keyifli geceler
Ya canim kushan'da var domates yesillik sinirsiz, ben yiyordum hatirliyorum. Adamin internetteki listesinde yazmiyor, yanlis o. Yiyin guzelce yesilliklerinizi.tatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)
Anladık zaten tatlımm.Ay 90 değil ya 99 bide 90 olsam da bu olsa hepten yerdim kafayı
Canım ishalin verdiği bir şişkinliktir. Bir günde 3 kilo alamazsın. Yarın geçer merak etme.Gaz falan vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?