Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yeni başlamışken şok diyetle başlamasaydın keşke
Kiloların durduğunda şok diyete geçerdin.

ebru ya hakket sen neden muskayı anlamıyorsun tatlım kadın kahvaltı yap diye parçalıyor kendini sabah yemek metabolizmayı çalıştırır şekerim olmazki sabah kalkınca kan şekerin yükseliyor kahvaltı yapıp düzene sokmam lazım :)

Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.

362 mesaj tey tey
morordek kollontai B blanche_ea nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu

Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.
benim en çok sevdiğim öğündür kahvaltı peynir domates yeşillik yumurta ama kusanda kahvaltı az ne yazık ki

tatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)

Canım ishalin verdiği bir şişkinliktir. Bir günde 3 kilo alamazsın. Yarın geçer merak etme.Gaz falan vardır.

tatlım olsun yarın toparlarsın hepimizin öyle durumları oluyor moral bozmak yok:) valla ben bugun simiti gömdüm sabaha artı çıkmasam bari:)
Ya canim kushan'da var domates yesillik sinirsiz, ben yiyordum hatirliyorum. Adamin internetteki listesinde yazmiyor, yanlis o. Yiyin guzelce yesilliklerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…