- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.021
Ne güzel vermişsin 3 günde ne diyeti bu acaba?gelelim bana
kendimi tebrik ediyom hiç dışına çıkmadım sadece şekersiz kahve ve çay içtim menü harici listeden
1. gün 72,8
2. gün 71,2
3. gün 70,4
nasıl kızlar
ebrusonmez tam uyarsan menüye kg veriliyor şekerim
Teşwkkür ederim canım. Çok kararlıyım hatta eşimle iddaaya girdik veririm veremem diye. Şimdilik hedef bir ayda 6 kilo.bunun 2 kilosu gitti zatenO zamn zayıflamaya hoşgelldiinnn.Seni bayağı motive gördüm.Sankiçok çok kararlısın gibi
Geçmiş olsun, ateş ve titreme çok kötü oluyor eşimde hastalanınca senin gibi oluyordu daSağol tatlım titreyerek yazıyorum anammm acayip grip olucam ne zaman grip olacam zaman önce ateş 5 dk sonra titreme geliyor suratım domates gibi yanıyorum
Kuşhanı bozamassın zaten demi??yemicem yarın 75 leri görmem lazım tamam kendime geldim:)
İsveç canım.Ne güzel vermişsin 3 günde ne diyeti bu acaba?
Ben de bugün üye oldum bu gruba.hoşgeldin[/QUOTE]Teşwkkür ederim canım. Çok kararlıyım hatta eşimle iddaaya girdik veririm veremem diye. Şimdilik hedef bir ayda 6 kilo.bunun 2 kilosu gitti zaten
muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler
Teşekkür ederimÇok güzel canım afiyet olsun.
bozmammmmmmmmmmm bozamammmmmmmmmmmmm olmazzzzzzzzzzzzzzz yarın sabah 75 görülecek inşallahKuşhanı bozamassın zaten demi??
yok kız ben sizmiyim çakma isveçliler siziKuşhanı bozamassın zaten demi??
Hepimiz öyle verebilsek keşke. Muskanın hikayesi gaza getirdi beni vereceğiz kızlar ben inanıyorum
Kızlar benim bebişte iki buçuk aylık. Bende doğum kilolarımı vermek istiyorum. Doğum sonradı iki kilo almıştım diyetle verdim o kiloları darısı kalanlaraCanim bendensin. Bende 29 yasindayim. 24 gunluk bi anneyim ve 94.5 kiloyum
Çok da dinlememek lazım onları yefiğimiz her şey süt yapmıyor ki ama. Sonra bi bakmışız neler neler yiyoruz süt yapmayan.Suan aynisini bana yapiyolar. Ye sutun olsun deyip duruyolar
muska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım
Nasıl bi diyetmiş bu isveç, hemen arastirayım uyarsa ona geçerim.İsveç canım.
ben geldim ama tv film vardı pek hoşuma gitti onu izliyorum bir yandan ..aaa kimse yokmu bu akşam hanımlar hepinizin mi işi var ayollllllll..........:)
hangi film çocuklar uyudu bende uyumaya gidiyorum çok fena ağırlık bastıben geldim ama tv film vardı pek hoşuma gitti onu izliyorum bir yandan ..
sevimli tehlikeli diye Türk filmihangi film çocuklar uyudu bende uyumaya gidiyorum çok fena ağırlık bastı
ben onu netten izlemiştim şarkısına bayılmıştım :)sevimli tehlikeli diye Türk filmi
evet konusu da güzel bayadır bu kadar şeker bir film izlememiştim beğendim :)) ben nasıl kaçırdım bu filmi ona hayret ettim.. her çıkan filmi izlerim genelde ama kaçmış bu filmm :)ben onu netten izlemiştim şarkısına bayılmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?