Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne güzel vermişsin 3 günde ne diyeti bu acaba?

O zamn zayıflamaya hoşgelldiinnn.Seni bayağı motive gördüm.Sankiçok çok kararlısın gibi
Teşwkkür ederim canım. Çok kararlıyım hatta eşimle iddaaya girdik veririm veremem diye. Şimdilik hedef bir ayda 6 kilo.bunun 2 kilosu gitti zaten

muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler [/QUOTE]
Ben de bugün üye oldum bu gruba.hoşgeldin
Sağol tatlım titreyerek yazıyorum anammm acayip grip olucam ne zaman grip olacam zaman önce ateş 5 dk sonra titreme geliyor suratım domates gibi yanıyorum
Geçmiş olsun, ateş ve titreme çok kötü oluyor eşimde hastalanınca senin gibi oluyordu da

Ben de bugün üye oldum bu gruba.hoşgeldin[/QUOTE]
Tekrardan hoşgeldin o zamn. Çaabucak verirsin umarımm.

Hepimiz öyle verebilsek keşke. Muskanın hikayesi gaza getirdi beni vereceğiz kızlar ben inanıyorum

Canim bendensin. Bende 29 yasindayim. 24 gunluk bi anneyim ve 94.5 kiloyum
Kızlar benim bebişte iki buçuk aylık. Bende doğum kilolarımı vermek istiyorum. Doğum sonradı iki kilo almıştım diyetle verdim o kiloları darısı kalanlara

Suan aynisini bana yapiyolar. Ye sutun olsun deyip duruyolar
Çok da dinlememek lazım onları yefiğimiz her şey süt yapmıyor ki ama. Sonra bi bakmışız neler neler yiyoruz süt yapmayan.
muska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım

Ben geldim ve gitmeye de niyetim yokBu listede ben de olacağım azimliyim kararlıyım

Nasıl bi diyetmiş bu isveç, hemen arastirayım uyarsa ona geçerim.

Kızlar gaza gelmek için 5 güne 5 kilo diyeti var ya onu yapıyorum bugün 3. Günüm. Şimdilik iyi gidiyor yarın nasıl geçer bilmiyorum ama günmbpyı aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum. Sırf gaza getirsin diye yapıyorum bunu sonra düzenli be az yemekle devam edeceğim

Kahvaltı öğlen ve akşam yemeklerim : yarım tavuk göğsü ızgara ve birer bardak çay 2 çeri
Su 2.5 litre
Spor yapamıyorum bebişle fırsat olmuyor ama evde ip atlamaya başlayabilirim

selammsssss kızlarr...
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
menüm

kahvaltı
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
4 yeşil zeytin

ara sade Türk kahvesi

öğlen 20 sardalye buğlama fırın kağıdında soğanlı falan yağsız.. ve 1 tabak salata ..

ara 1 ceviz

akşam
3 yk barbunya

su 3lt
spor 2+2 toplam 4 mil

Selam canlarım
dünkü Menüm
sabah yürüyüş yapmadım ayağım iyileşsin diye
kahvaltım 06:40 civarı
lor peyniri
3 dal kıvırcık

2. Öğünüm
2 tabak mercimek çorbası
salata çok şükür bugün doydum.
Bugünkü menüm
sabah yürüyemedim ayağımdan dolayı ama işyerinde tüm gün ayaktaydım.
Kahvaltım 06:50
2 yumurta
4 dal kıvırcık
5 ceviz
2. Öğünüm
1 kase mercimek çorbası
160 gr ton balığı
koca bir tabak salata
2 lt limonlu,sirkeli,naneli alkali su ( salatalık ve tarçınsız daha içilebilir oldu şifa olsun bana )çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…