- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.821
Herkes farklı zamanlarda sapıtıyor canım :) sadece istemekle yetin ama yeme sakın son 2 gün dikkatttyani şimdi bu grupta herkez çok mu uslu bir ben mi sapıttım
Herkes farklı zamanlarda sapıtıyor canım :) sadece istemekle yetin ama yeme sakın son 2 gün dikkattt
Yapınn yapınnnn kaçamak ben sizi geçeyimde çatlayuuuuunnn patlayınnnn emiii
Sabah
1 domates
1 salatalık
Birazcık beyaz peynir
Öğle
2 dilim kepek ekmeğiyle domatesli yağsız tost bugün yer değiştirdim
1 bardak ayran
1 kasede çorba içtim
Sonra nemi oldu alışkanlık oldu2 saat arayla toplam 3 elma yedim
40 dakika yürüyüş
2 bardak ödem atıcı çay
3 litre su bu arada arkadaşım 3 haftada 12 kilo vermiş sabah aç karnına maydanoz kaynatıp limon sıkıp içtim azıcıkda dikkat ettim hiç spor yapmadım dedi onudamı denesem ne etsem acabaçoştum gene içimdeki ses evetttt yap diyorrrr
Bir demet maydonozu kaynatip bir su bardagi kadar icmis sonra limon sIkTim icine dedi taze yapmis yalniz hersabah ac karnina icmis azicikda dikkat ettim yediklerime 0 sporla 3 haftada 12 kilo vermis israrla bana dedi hic ac kalma bosuna dedi hamur isi yeme zayiflamak icin yeterli dedi yarin degilde cuma bende baslayim bakimCanim ne kadar maydonozu kaynatmis ve 1 bardak mi icmis sadece. Suyunu mu icmis tanesini yemis mi anlatsana bakim. Deneyeyim bende
yeme zaten bu ne bacım hastasın diye bişey demicem şimdilik:)Cumaya randevu alacam simdi canim.
Pek diyelik degil ama yazayim. Ara ara gogusumin arka tarafi sirtimda agrilar oluyor. Emzirmekten saniyordum. Ozellikle yatarken cok agrir. Done done uyurum agridan. Belimde yok ama fitigim var.fitik agrisi oluyor.
Sabah
Saat 9 da
2 dilim ekmek
tavada yumurta
5 zeytin
salatalik domatea
Az da peynir
saat 3 te misafilerle
2 biber dolma
5 6 yaprak sarma
2 sigara boregi
1 ince dilim de pasta
baska da yiyemedim zaten
aferin kız geç sen bunları :)Yapınn yapınnnn kaçamak ben sizi geçeyimde çatlayuuuuunnn patlayınnnn emiii
Sabah
1 domates
1 salatalık
Birazcık beyaz peynir
Öğle
1 bardak ayran
1 kasede çorba içtim
40 dakika yürüyüş
2 bardak ödem atıcı çay
3 litre su bu arada arkadaşım 3 haftada 12 kilo vermiş sabah aç karnına maydanoz kaynatıp limon sıkıp içtim azıcıkda dikkat ettim hiç spor yapmadım dedi onudamı denesem ne etsem acabaçoştum gene içimdeki ses evetttt yap diyorrrr
ığğ suyuda çok fena oluyor ben içememiştimBir demet maydonozu kaynatip bir su bardagi kadar icmis sonra limon sIkTim icine dedi taze yapmis yalniz hersabah ac karnina icmis azicikda dikkat ettim yediklerime 0 sporla 3 haftada 12 kilo vermis israrla bana dedi hic ac kalma bosuna dedi hamur isi yeme zayiflamak icin yeterli dedi yarin degilde cuma bende baslayim bakimyapraklarini falan yemiyeceksin kaynatip suyunu icecen 1 su bardagi kadar
ya zayıf olucaz aç durucaz ya şişko olucaz herkes bize gülücek herkes ay ne kilolu dicek bikini giyemicez mis mis renk renk o güzel pantolonları giyemicez ooo mini şortlar bize uzaktan bakıcak en önemlisi koca bulamıcan kocaaaa............pöfffff mutsuzum
başla bakalım faydasını görürsen bizde yapalım hatun..:)
Maydanoz kürü ile zayıflayanlar
Kilo verirken doğal çözümlerden faydalanmayı seviyorum. Çünkü, en güzeli ve en iyisinin doğadan geldiğine inanıyorum. Değerli takipçimiz Cemile Hanım benimle aynı fikirde ve toplamda 22 kilo verdiği zayıflama sürecinde maydanoz küründen faydalandı. Altın kalpli Cemile Hanım, kendisine çok yardımcı olan maydanoz kürü ile nasıl kilo verdiğini, kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor. Eğer siz de Cemile Hanım gibi fazla kilolarınızdan kurtulmak, istediğiniz kıyafetleri gönül rahatlığıyla giymek ve kendinize yepyeni bir hayat armağan etmek istiyorsanız, onun tavsiyelerini uygulayın!
Maydanoz kürünü kullanmaya nasıl karar verdi?
Yıllardır omuzlarımda taşıdığım fazla kilolardan kurtulmaya ve hafiflemeye karar verdim. Hayalimi gerçekleştirmek için doğru bilgilere sahip olmam gerektiğini biliyordum ve diyet, beslenme, spor konularında araştırma yapmaya başladım. Karşıma, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun maydanoz kürü tarifi çıktı. Maydanozun faydaları ve limonun faydalarını bildiğim için kürü kullanmaya başladım.
22 kilo veren Cemile Hanım’ın mucizevi değişimi
Maydanoz kürü nasıl yapılır?
Maydanoz kürünü yapmak hem çok kolay hem ekonomik, bu yüzden kilo verme sürecimde bana çok yardımcı oldu. Her sabah taze olarak hazırlanan maydanoz kürünü 15 gün boyunca aralıksız içiyor, bir hafta ara verip sonra yeniden kullanmaya başlıyorum. Bu sayede vücudum maydanoz kürünün etkisi görüyor, sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Sizlere püf noktası vereyim: 1 hafta sonra maydanoz kürünü yapmayı unutmamak için telefonuma alarm kurdum ve bana günü geldiğinde hatırlattı.
bakin ne buldum internette demekki zayiflatiyorzaten arkadasimda zayiflamis da iste ben hadiii canim sadece onla olurmu diye inanmamistim 1 aydan fazla kilo vermek icin yirtindigim icin bunlar heppp
Yapınn yapınnnn kaçamak ben sizi geçeyimde çatlayuuuuunnn patlayınnnn emiii
Sabah
1 domates
1 salatalık
Birazcık beyaz peynir
Öğle
1 bardak ayran
1 kasede çorba içtim
40 dakika yürüyüş
2 bardak ödem atıcı çay
Kaç kiloydun sen bebiş söyle bakiiiimm ben unutuyorum bugünde kafam bi duman cover letter resume reklam kağıdı hazırladım anacum beynim sulandıBeni geç de goreyim
ödem atıyor tamam ama yağ yaktırmadan nasıl zayıflatıyor orasını çözemedim?Maydanoz suyu odem attirir yag yaktirmaz ama zayıflattigi doğru. Teyzem o sekilde zayiflamisti. Yalniz arastirin fazlasinin zarari var mi? Ben emzirmemis olsam yapacagim kurlerden birisi..
Kaç kiloydun sen bebiş söyle bakiiiimm ben unutuyorum bugünde kafam bi duman cover letter resume reklam kağıdı hazırladım anacum beynim sulandı
Kızzzz mutlaka yağda yanıyordur arkadaşımın göbeği ne kadar yağlıydı gögüsleri kocamandı şimdi dümdüz karnı ufacık gögüsleri olmuş bende şaşırdımMaydanoz suyu odem attirir yag yaktirmaz ama zayıflattigi doğru. Teyzem o sekilde zayiflamisti. Yalniz arastirin fazlasinin zarari var mi? Ben emzirmemis olsam yapacagim kurlerden birisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?