- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.981
Yeşil çayı günlük en fazla iki bardak içebiliyoruz onun için yapamayız diye düşünüyorum canım ama yapmak istiyorsan da araştırmak lazımEmzirenler yapamıyor yani. Neyse sağlık olsun :)
Kaptanun verdiği 500 azmış gibi bir de sen mi kestin 100 lük ceza. Buldunuz garibanı verin cezayıokumaya başladım aa ne süper hep protein olmuş derken akşam o çikolatalı ekmek olmayaydı atla canım 100 ip:)
o diyeti ben de yaptım canım 3 günde 3 kilo verdim meyve gününü yapmadım yumurta gününü de yarım yamalak yaptım. Ben de tekrar mı yapsam diye düşünüyorum. Ama aç kalmadım o 3 günde.Canim ben bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bugun meyve günüm bakalim nasil geçecek. Dayanabilecek miyim. Bir an once 79 olmam lazim yoksa birakip gidecem yani. Yapamiorum diye
gözde değil bacım özgedoğum günün kutlu olsunnnn...
vay vay çatlak gözdeye bak sen aferin çekirge
Bana 4 miles linkini atarmısın?? Geçmişten baktım ama bulamadım.nilsub buralarda mısın canım.
Slm kızlar bugünüde geride bırakdım kızlar kızım bugün diyorki anne karnındaki yağları kim geldi aldıkimse almadı tatlım dedim eee nasıl gitti o zaman bide oturdum onu anlattım çoçuğa çoçuk bile yağın nasıl gitti diye soruyorsa ilerleme var bende
Sabah
Domates
Biber
Salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Yumurta
2 dilim salam ne yemişim beaaaa
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Çorba
Bamya
Balık
2 litre su
15 dk merdiven indik çıkdık arkadaşla iki delüüüü15 dk yürüdük oldu 30 dk
Yeşil çayı günlük en fazla iki bardak içebiliyoruz onun için yapamayız diye düşünüyorum canım ama yapmak istiyorsan da araştırmak lazım
Yarin sabah 10 a randevu aldim bakalim ne cikacak. Insallah safra degildir diyorum.yoksa 2 küçük cocukla ben mahvolurum gurbette
canim onun yerine adam gibi bir diyet yapsan da surdurebilsen.
İnşaallah canım şöyle bir insem 64 lere herkesler şaşıracak bende rahat huzurlu olucam 64 de gayet iyi duruyorum ama ben 55-58 kilo arası olmak istiyorum bakalım zaman ne göstercek kızlar bugün bizim departmana iki tane yeni bayan eleman geldi biri büyük ihtimal benim yerime geldi önümüzdeki ay işi bırakacağımı bildirdim işi öğret dediler koreli bi oğlan var koşa koşa geldi yanıma ısraaaa diyor banaAz değil 6 kilo vermişsin canım maşallah sana. Çocuğun dikkatini bile çekecek kadar gitmiş kilocuklar yani. Eee bu azimle daha çokk verşrsin artık
Evet tabi ki kaptan ve yardımcıları olarak uyarmamiz gerekir de 1 oldu 2 oldu kacinci uyarimiz yani...valla bi yalvarmadığım kaldı menü yazın diye hayır sürekli uyarmanın ne manası var anlamış değilim zaten koca koca kadınlarız zayıflamak istiyosak bırakmıcaz burayı bu kadar basittt
Tatlım tambakım nasılmış o diyet bizde yapalım söyledeCanim ben bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bugun meyve günüm bakalim nasil geçecek. Dayanabilecek miyim. Bir an once 79 olmam lazim yoksa birakip gidecem yani. Yapamiorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?