Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okumaya başladım aa ne süper hep protein olmuş derken akşam o çikolatalı ekmek olmayaydı atla canım 100 ip:)

tatlım senin bu menülerinle kilo vermemen imkansız:)

çok iyi canım ama birazcık daha katılım bekliyorum senden

Eveeet annemin yanındayım

Gecmis olsun canim, dedigin gibi bazen ust uste geliyor. Umarim tez zamanda atlatırsın tum sıkıntılarını:)

Aaaa dogum gunun kutlu olsuun!
Dogum gunune ragmen kacamak yapmamissin tebrik ederim
hadi bakalım 65 kilo olda gelllllllllllll.............
kıskançlığında böylesi görülmedi

herkese günaydın ...kızlar bugun perşembe 2 kat özen istiyorum birde yaz geliyo kızlar asılın........

Canim ben bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bugun meyve günüm bakalim nasil geçecek. Dayanabilecek miyim. Bir an once 79 olmam lazim yoksa birakip gidecem yani. Yapamiorum diye

sen beni ceza listesinden çıkar bacım ben artık uyamıyorum işler yoğun kafam yoğun.....

kızlar ben bugun kendimi çok halsiz hissediyorum uzanıcam azcık gelirim birazdan bi baş ağrısı bitkinlik regl olucam ondan galiba kalkınca gelirim kahvaltımı yaptım kalkıncada kahvemi alır gelirim:)

Valla canim takimla pek ilgilenmemissiniz lafını pek ciddiye alamiyorum cunku hafta başından beri ben de yoğun oldugumu belirttim 2 gundur tamamen yolda gecti gunlerim, ona ragmen surekli takima girip bakiyorum menulere, menu yazin diye bas bas bagiriyoruz nilsub 'la hatta ona da dedim menu yazmayana 300'er ceza kes diye ama yazmıyorlar daha ne yapabilirim bi önerin var mi kaptanim??
doğum günün kutlu olsunnnn...
vay vay çatlak gözdeye bak sen aferin çekirge
Ozge degil mi onun adi kiz
hadi bakalım 65 kilo olda gelllllllllllll.............
kıskançlığında böylesi görülmedi
Fesatpirin almayi unuttun sanirim, her doz önemli bu hastalikta biliyorsun:)))

yok ben sıkıya gelemiyorum takıma girerken daha söylemiştim muskaya.... o yüzden listeye girmek istemedim zaten... öyle olunca bben devam edemiyorum.... ben de ters tepiy :)
ne tepiyi.......
eşşekler tepsin seni o pantolonlar ne olcakkkkkkkkk............
ahh muska olaydıda bi kızaydı sanaaaaaa

nereye gidicen bacım ?

valla bi yalvarmadığım kaldı menü yazın diye hayır sürekli uyarmanın ne manası var anlamış değilim zaten koca koca kadınlarız zayıflamak istiyosak bırakmıcaz burayı bu kadar basittt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…