Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kendim kendime zayıflıcam :)

sizde ilgilenmemissiniz arkadaslar diye yazdıgım diger kızlardı canım sen ve nilsub yoklugumu aratmamıssınız zaten :) o yuzden iki paragraf seklinde yazmıstım sana nilsuba yazdıgım ilk paragraftı canım :)
Aha tamam o zaman sonradan bizi etiketleyince yardımcıların olarak bize kızıyorsun sandım
Ben şimdi bakacagım mesaj sayılarına, bilgisayara gecmistim

Aha tamam o zaman sonradan bizi etiketleyince yardımcıların olarak bize kızıyorsun sandım
sana zahmet canım iyi oldu 2 kahveyi koydum şimdi görümcek geldi elin yüzün ne şiş dedi sarma sarmış onu getirdi girmedi içeri yat sen dedi kapıdan geri döndü sağolsun:)

sana zahmet canım iyi oldu 2 kahveyi koydum şimdi görümcek geldi elin yüzün ne şiş dedi sarma sarmış onu getirdi girmedi içeri yat sen dedi kapıdan geri döndü sağolsun:)
ebrusonmez ve senin gene ceneniz düstügü icin ozellikle koydum

ebrusonmez ve senin gene ceneniz düstügü icin ozellikle koydum
anladım ama hangisi fazla söyliyeydin ya merak ettim
ee ne kadar sorumluluk sahibi yardımcıyım bak kimseyi başı boş bırakmıyorum birde 2 çocuk ev işi koca bakıyorum birde kursa gidiyorum kendime bir alkış şimdi oğluşumla oyun oynadık çamaşır astık mandalları verdi bana şimdi yanıma oturdu:) kendimi alkışlıyorum

Valla canım ikisi de 200 olarak gorunuyor arama yapınca, sanırım son 200 mesajı gorebildigimden dolayı. Hanginiz fazla detaylı arastırmadım :)
olsun ellerine sağlık canım :)
ben biliyorum kimin daha fazla yazdığını
sana dediğim gibi insanın kendisini bilmesi güzel

akşam üztü bakarım canım olurmu çok feci baş ağrısı çekiyorum yeni uyandım aptal gibiyim sert bir kahve yaptım içiyorum:) canım akşama yazarım :)
tamam canım morordek halletmis zaten :)
yani biz elimizden gelen destegi verdik, daha fazlasını yapmak onun elinde, bi insan hayatını degistirmek istiyosa biraz da kendisi cabalamalı

tamam canım :)

tamam canım morordek halletmis zaten :)
yani biz elimizden gelen destegi verdik, daha fazlasını yapmak onun elinde, bi insan hayatını degistirmek istiyosa biraz da kendisi cabalamalı

tamam canım :)
sağolsun canım vakvakım liste konusunda şimşek gibi ne de olsa akademik hatun şimşek vak vak hahaha amma isim taktık kıza ....

olsun yavaş yavaşda olsa gidicek benimde yavaşladı kilo vermem ama burda arkadaşlarımın desteği ile devam ediyorum sende öyle yap sürekli katıl aramıza canım ben inanıyorum sende vericeksin:)
İnşallah ya hepimiz verelim de kurtulalım.. Aslında kötü değil ama işte insanız bir anda almışız gibi bir anda vermek istiyoruz :) mesela şuan 88.2lerde filanım -800 görünüyor cumadan beri . Biraz da uyku sorunumu düzeltebilsem daha hızlı gidecek eminim .

ev taşıyorum bana pazartesiye kadar müsade edin demiştim
hem bugün oğlum kucağımdayken caddede yuvarlandım sağlam bir kaza atlattım ben .
hemde kaçamak bilenem yapmıyorum ben küstüm gidiyom

oo evet uzun bir süreç ama -800 çok iyi bir rakam tatlım öyle öyle bi bakmışlı70 li rakamlara düşmüşsün bende 84 kilo başladım o yüzden bırakmak yok tatlım ben hiç inemem 70 li rakamlara zannediyordum ama bırakmayınca başarılıyor:)

ev taşıyorum bana pazartesiye kadar müsade edin demiştim
hem bugün oğlum kucağımdayken caddede yuvarlandım sağlam bir kaza atlattım ben .
hemde kaçamak bilenem yapmıyorum ben küstüm gidiyom
kız sana bişe dediğimiz yok nereye gidiyon gel çabuk bakem ......
sadece listedeki herkesi yazıyoruz üstüne alınma ...
çok çok geçmiş olsun oğluşun iyimi bişey oldumu ? tüh tüh tek kendin düşsen neyse çocuğa bişe olmasın sanada bişey olmasın tatlım...
biliyoruz ev taşıdığını canım:)

valla oğlan önümdeydi engellliler için tırtıklı kaldırımlar yaptılar ya engellim oldu birden yüz üstü kapaklanacaktık malum kilom kendimi sola attırıverdim..oğlanda hasar yok benim diz kol el parçalandı işe geldim öylece..herkes hastaneye git dedi dedim canım acımıyo derken koluma bir sancı vurdu has....dedim gitti kol ama yok bir şey ezilmiş belli ki çok şükür ucuz atlattık.
küsüpte gitmem ben
pazartesiden sonra full time mım sıkıntı yok bu hafta beni görmeyin yeter az biraz dolanabiliyorum buralarda bakıp geçiyorum...

geçmiş olsun canım .. ucuz atlatmışsın iyiki bebişe bişe olmamış ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…