Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canııııımmmm bu çoookk tehlikeli eşimin arkadaşı sabah protein tozu öğle tonbalıklı salata akşam yine protein tozu sütle karıştırıp içmiş 4 hafta sonra iş yerinde kalp krizi geçirmiş doktorlar dengesiz beslenme ve hızlı kilo vermeden demişlereşimde sürekli tembihliyor az az gitsin sağlığından olmadan zaman çok bir haftada almadın bu kiloyu bir haftada gitsin sakın diyorrr bende zamanında isveç diyeti yaptım verdim vermesine arkadasından lahana diyeti yaptım verdiğimi aldım bide üstüne eklendi uzunca bir süre kilo veremedim bide yazmışlar metabolizma değiştiğinden 2 yıl kilo almazsınız yoooo yokkk yalnış yazılmış aslında şöyle olmalı metabolizma bozulduğundan hapı yediniz eski dana halinizden fil olmaya doğru doğru adımlarla ilerliyorsunuz

Cok iyi olur Cnm ne ayıbı , diğer türlü acıktığın anda kaçamak yapma ihtimalinde artacak süpersin yap kesinlikle

Kaptanun verdiği 500 azmış gibi bir de sen mi kestin 100 lük ceza. Buldunuz garibanı verin cezayı zayıflamak uğruna razıyım cezama.
inşallah canım incecik olursun
o diyeti ben de yaptım canım 3 günde 3 kilo verdim meyve gününü yapmadım yumurta gününü de yarım yamalak yaptım. Ben de tekrar mı yapsam diye düşünüyorum. Ama aç kalmadım o 3 günde.
nasıl yazın bakalım:)
aferin kız azim işte
nilsub buralarda mısın canım.
işte geldim burdayım

nilsub ablam yemek aralarında 1 su bardağı içmiş günde 4 bardak yediklerine çok dikkat etmemiş ve 4 kilo vermiş. Darısı sana olsun canım da beni bayaa geçeceksin o zaman. Yok yokk yapma sen bunu
aa hadi bakalım sağol canım bugun daha yapmadım başım ağrımıştı uzanmıştım kalktım kahve yaptım onu içiyorum birazdan yaparım onuda :)

Yarin sabah 10 a randevu aldim bakalim ne cikacak. Insallah safra degildir diyorum.yoksa 2 küçük cocukla ben mahvolurum gurbette
tatlım 1 haftada ayaklandım 15 gunde normal hayatıma dondum tamamen hatta annemi dikisler alınmadan yolladım eger annen falan gelirse 10 gunlugunu hemencecik atlatırsın, kapalı ameliyat kolay geciyo, ama sen teshis konmadan hicbir sok diyet yapma sakın!! ve yumurta yemeyi bırak
kamçılayın kaptanı:)
kamcılayın cekinmeyib acayip ihtiyacım var

Canim ben bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bugun meyve günüm bakalim nasil geçecek. Dayanabilecek miyim. Bir an once 79 olmam lazim yoksa birakip gidecem yani. Yapamiorum diye
sok diyet yapma canım zararlı olabilir

sen beni ceza listesinden çıkar bacım ben artık uyamıyorum işler yoğun kafam yoğun.....
listye girme ceza da yazmayalım sen nasıl zayıflıycan acaba???
sizde ilgilenmemissiniz arkadaslar diye yazdıgım diger kızlardı canım sen ve nilsub yoklugumu aratmamıssınız zaten :) o yuzden iki paragraf seklinde yazmıstım sana nilsuba yazdıgım ilk paragraftı canım :)

aferin bıdığa anasını farketmiş moral vermiş o zaman cimcimeye bir alkış

Metabolizma bozulunca geri dönüşü yok ki. Bi daha hizlanmaz metabolizma

Fıstıklarım dünkü menüm
Kahvaltı:
1 kase kıymalı taze fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: 1 mini tabak karpuz
1 tatlı k. reçel 3 ceviz
1 dilim çavdar
Akşam: 3k. kabak mücveri
1 kase erişte çorbası
Su: 3 litre
Spor: yok maalesef

A ayhan zeynep canım seni listeye alma sansım yok, motivasyon icin takılabilirsin bizimle
ayhan zeynep insanı üzüyor tamam yengesinin annesi ölmüş ona destek olucam dedi ama gelemedi daha..
çünkü eşi ve çevresi tarafından kilolu diye rahatsız edici laflar söylüyorlarmış bırak anacım kendinle ilgilen sen ....

spor niye yok bacım atla 200
4mile videosunun link atılmıyor tatlım o günde atamadıydım yaaaa....

Aslında çok çabalıyorum canım ama uyku düzensizliği ve metabolizma yavaşlığı nedeniyle kilolar yavaş gidiyor sanırım
olsun yavaş yavaşda olsa gidicek benimde yavaşladı kilo vermem ama burda arkadaşlarımın desteği ile devam ediyorum sende öyle yap sürekli katıl aramıza canım ben inanıyorum sende vericeksin:)

Gece rüyamda manyak gibi kaçamak yapiyodum ama öyle böyle değil. Ondan da ver ondan da şundan da diye dolasiyordum ortalıkta şimdi hocam ruyamda yaptığım bu kaçamaklar bana kilo aldirir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…