- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.641
evet canım bende içiyodum diyete başlayınca sade ama içindeki katkı maddelerini araştırınca soğudun resmen nescafeden..3ü1aradaya 2 küp şeker atan biri için Şekersizzzzzzzz olmasını gururla sundum :)
Bana canın çok tatlı istediğinde Nescafe iç demişlerdi tatlı ihtiyacımı bastırsın die
benden atarlısı da varYa kızlar ben öle çok yemiyorun ki az az yiyorum
Öle bugün şunu Yarın bunu, bugün sebze Yarın protein gibi diyet planları bana iyi gelmiyor
2güne bırakırım.
Önüme gelenden az az yiyorum
Ben Sporuda yapıyorum
Kilo da veriyorum
Bak bu hafta 1 kilo vermişim
36 bedene girdim
Geçen sene 10 kilo verdim böle hepsinide geri almadım korudum sadece 3 kilo aldım
Bende Bu işe yarıyor yoksa diyet bana ceza gibi geliyor bırakıyorum hemen
Izgarayı da seviyorum hemde çok kalorili değil sık yiyorum
Bir salata yesem dışarda sadece sosu ızgaranın 2 katı.
Yani hanımlar aslında buraya katıldığımdan beri menülerime de dikkat ediyorum. Şunu yemeyim yoksa beni yaşatmazlar die biçok şeyden vazgeçiyorum yoksaaa oooo neler yicem
Ya bazı günler kendimi tutmakta zorlanıyorum evet arada bir öğün sapıttığım oluoaferin çekirge :) birşey dediğimiz yok ama hem öğlen hem akşam yoğun olmuş o yüzden dedim evet haklısın kilom bize bakınca az ama olsun burası diyet topiği dikkat etsen 55 bile olursun:)
Ya evet bende başka bir yöntem arıyorum böle kolaycana yapılacak bişi hemde tatlı krizimi bastıracakevet canım bende içiyodum diyete başlayınca sade ama içindeki katkı maddelerini araştırınca soğudun resmen nescafeden..
Estapitipitibenden atarlısı da var
hahaha ben az verincede pataklanıyorum çaktırma böyle böyle vericiiiz gerçi sen cillop gibisin maşallahYa evet bende başka bir yöntem arıyorum böle kolaycana yapılacak bişi hemde tatlı krizimi bastıracak
Tarçınlı su işe yaradı ama içtiğin an sakinleştirmiyor işte Nescafe gibi :)
Estapitipiti
Genelde burda kilo veremeyince pataklanırdım da :) şimdi kilo verdim ya onun gazıyla
günaydın canım menünde çok güzel ve güzel kilo vermişsin ilk haftalar ödem attığın için çabuk kilo verirsin buda seni güzel motive eder:)
hahaha ben az verincede pataklanıyorum çaktırma böyle böyle vericiiiz gerçi sen cillop gibisin maşallah
mekik çek en eski en etkili yöntemVallahi bir deri bir göbek kaldım
Şaka bi yada Aman şu göbek yokmu şu göbek. Azılı düşmanım. Ben hafif etli olmayı seviyorum bacağım da kolumda kas ama göbek ordan göz kırpıyor ya deli oluyorum
Nsye şimdi sadece karın egzersizi yapıyorum bakalım hayırlısı şurda 2 haftam kaldı tatile
mekik çek en eski en etkili yöntem Eki Görüntüle 1851270 Eki Görüntüle 1851271
tarçın ?herşey güzel hos ama bu şekersizlik beni öldürüyo
tarçın ?
kabuk tarçın al kendine çayına koy aynı tarçını tüm gün kullanabilirsin cidden etkisi var zamanla çayda şekeri aramayacaksın hatta çayda çıra oynayacaksınya aslında şekersizlik derken çay çok içiyorum ve onu şekersiz içmek çok zor geliyor.
***5. Takım 471. Etap***
d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)
5. takım ortalaması:%
nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,7 (gecen hafta kaçtın tatlım) geçmişi arattırmazsan sevinirim uykum varrtrrrrsahura kalkmak beni bozuyo
sen bana sor o şekersizliğe nasıl alıştım diye bende senin gibiydim canım ama şekersi içmeye başlayınca çayın tadının daha güzel olduğunu anlıyorsunya aslında şekersizlik derken çay çok içiyorum ve onu şekersiz içmek çok zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?