Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3ü1aradaya 2 küp şeker atan biri için Şekersizzzzzzzz olmasını gururla sundum :)

Bana canın çok tatlı istediğinde Nescafe iç demişlerdi tatlı ihtiyacımı bastırsın die
evet canım bende içiyodum diyete başlayınca sade ama içindeki katkı maddelerini araştırınca soğudun resmen nescafeden..

benden atarlısı da var

aferin çekirge :) birşey dediğimiz yok ama hem öğlen hem akşam yoğun olmuş o yüzden dedim evet haklısın kilom bize bakınca az ama olsun burası diyet topiği dikkat etsen 55 bile olursun:)
Ya bazı günler kendimi tutmakta zorlanıyorum evet arada bir öğün sapıttığım oluo
Ama telafi yapıom
Kalori sayıyorum ya ertesi günler eksimi kapatmaya çalışıuorum
Ama bak ben size hiçbişi demiyorum dövün gebertin beni
Bura olmassa zayıflayamıyorum ben

evet canım bende içiyodum diyete başlayınca sade ama içindeki katkı maddelerini araştırınca soğudun resmen nescafeden..
Ya evet bende başka bir yöntem arıyorum böle kolaycana yapılacak bişi hemde tatlı krizimi bastıracak
Tarçınlı su işe yaradı ama içtiğin an sakinleştirmiyor işte Nescafe gibi :)

benden atarlısı da var
Estapitipiti
Genelde burda kilo veremeyince pataklanırdım da :) şimdi kilo verdim ya onun gazıyla

hahaha ben az verincede pataklanıyorum çaktırma böyle böyle vericiiiz gerçi sen cillop gibisin maşallah

hahaha ben az verincede pataklanıyorum çaktırma böyle böyle vericiiiz gerçi sen cillop gibisin maşallah

Vallahi bir deri bir göbek kaldım
Şaka bi yada Aman şu göbek yokmu şu göbek. Azılı düşmanım. Ben hafif etli olmayı seviyorum bacağım da kolumda kas ama göbek ordan göz kırpıyor ya deli oluyorum
Nsye şimdi sadece karın egzersizi yapıyorum bakalım hayırlısı şurda 2 haftam kaldı tatile

mekik çek en eski en etkili yöntem

ya aslında şekersizlik derken çay çok içiyorum ve onu şekersiz içmek çok zor geliyor.
kabuk tarçın al kendine çayına koy aynı tarçını tüm gün kullanabilirsin cidden etkisi var zamanla çayda şekeri aramayacaksın hatta çayda çıra oynayacaksın
valla ben ne zaman şekerli çay içtiğimi hatırlamıyorum.çocukluğuma inmek lazımda anam babam içmeyince alıştırılmadım muhtemelen.

geçen hafta 65,3 idim zannımca....

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/79,5/2/%2,45)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)

5. takım ortalaması:%

nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,3 (gecen hafta kaçtın tatlım) geçmişi arattırmazsan sevinirim uykum varrtrrrr sahura kalkmak beni bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…