Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz

ya boyum 167 de 58.5'tan ciktim desek daha dogru

siz daha buluşun denizle bizi çekiştirmekten ne kadar yediğinizi anlamadınız galiba
ahaha salata yedik yahu ama ben regl olacagim

ay canim o senin guzelligin

ev

evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdi

haha ben seni seviyorum ama

ay o konuyu hiiic acma; ben istahliyimdir artik kapilardan sigmam diyecegim ama hayir ebru salli gibi olucam ben hih

kız delüüüüüüüüüüü takımın kuralları bunlar yeni katıldı ya arkadaş ne içtin kız bu sabah zayıflık sarhoşumu oldun
Kızzz ne bileyimm kadroya geçeli çok oldu unutmuş olabilirimben demişmiydim ilk başlarda hatırlayamadım sonracığıma tüm hayatımı döktüm buraya

lafa dalıp menümü unutmayım inatettimolacak oklavası elinde bekliyor nilsub morordek
Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Öğle 12 de yedim
Kuzu şiş
Yoğurt
Akşam
Saat olmuş 6:15 hiç birşey yemem
1 bardak mocha içerim o keser beni 75 kalori
3 litre limonlu su
3 bardak yeşil çay
30 dk yürüdüm bu defa yokuş aşağı gittim yokuş yukarı kıza kıza çıkdım

Ya sorma bu
kahvalti mi bu saatte mi? neler oluyor sana nilgun
Gun her sabahki gibi 05.30 uyandım işlerimi yaptım 8 gibi oğluşumu sevmek için yanına uzandım azcık sevdim sonra uyuya kalmışım anamm yanağimda bişey hissettim gozumu açtım oğluşum uyanmış öpüyor beni azcık opuştuk bi kalktım saat 11olmuş yoksa ben bu saate kalırmıydım garip oğlum normalde erken kalkar uyanıp beni yanında görünce geri yattı galiba olsun arada lazım

5.30 ne yaw? Ya ben de sabah ne guzel 6.25'te kalkmistim spor yapacaktim cok erken dedim; biraz daha yattim bir baktim saat olmus 8; yalan oldu spor yine

Ayyy onun için bekarken kenara para at kuzu niye biliyormusun bebeğine bakıcı tutmak için işten çıkınca doğru spora anlıyorsun beniiiben öyle yaptım avustralyada bir hamile bayan muz yemiş hergün kaç tane bilmiyorum kadının resimleri vardı 9 aylık hamileyken benden zayıfffffsende monkeyyy gibi olucan gariiii 9 ay boyunca 1 kamyon dolusu muz depolaaA soyup soyup yeee mikemmel vucüttt için herşey mikemmelll vucüt için

Enemmm buna birşeyler olmuş kızlar topdan hazırlık yapın öbür tarafabetüşşş erkekleri kötüledi kıyamet kopacak hazırlıklı olun taaaaammı

suusss bdv yi okudum geldim sinirliyim hamile kadını dövmüş manda yavrusu.....

sen oğluşunun yanında sakınce uzanabiliyon mu ben oğluşumun yanına uzanırsam kazara uyandığı an şap şap geçiriyor suratımın norta yerine
Hiç kıpırdamaz kız bazen bakarım sessiz sessiz parmaklarını sayar hiç beni rahatsız etmez kuzum yanında öyle yatar gözümü açtığımı görünce kalkalım mı anne der kalkalım dersem kalkar erken oğlum yatalım dersemde yatar aaa benimki usluymuş o zaman :)

Acikliyorum 60.6
boyuna göre iyi canım bence de sen bilirsin tabi

ayy ynı benim oğluşum yeter ki yanında ben oluyum ben uyanana kadar uyur kızım da öyle alışıyor yavaş yavas

kızım benim oğlum 8,5 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…