• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben bugün bildirimde bulunamadım bulunduğum yerde pc yoktu
öyle izbe bi yerde görevlendirildim ki böyle rezalet görmedim ben
eve de daha yeni gelebildim geceden bildirim yapacaktım ama kk açılmıyodu şimdi bile çok yavaş
çok özür dilerim şimdi nolcak

amonracm böyle durumlarda bir gün önceden her ihtimale karşı bildirim yap girebilirsen cuma sabahı yine tekrar edersin

slm takyoncum haklısın ben ankaraya dönünce giremiyorum.paylaşım yapamıyorum.cuma en yoğun günüm ve kilo bildirimine fırsat kalmıyor.sabah 7 den akşam 7 e kadar full doluyum.tamamdır ferihanında izniyle ayrılmak istiyorum takımdan.köstek olmak istemem.tüm arkadaşlarıma bol kilo vermeler diliyorum kendinize iyi bakın...

arescim keşke vaktin olsaydıda ayrılmak zorunda kalmasaydık ama bu durumda sende mağdur oluyorsun yinede bırakma ama uğra muhakkak özletme kendini

slm kızlar herkese iyi akşamlar bugünki menüm söyle
sabah:1 dilim kepekli ekmek 1 salatalık kk peynir çok az reçel
öğle:4 kaşık tavuk sote yrm br light kola (napim tutamadım kendimi ):56::18::50:
ara kolayı eritmek için 1 saat tempolu yürüyüş :52:1 br yeşilçay
akşam:1 porsiyon az yağlı ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt kızlar akşam belki gelemeyebilirim misafirliğe gitcez herkese güzel kilo vermeler sağlıcakla kalın:80::79:

atcekencim maşallah çok iyi gidiyorsun başından beri

takım olarak maşallah. ferihancığım kutluyorum seni:65::71: akşam yemeğe davetliydim dün akşam.balık ve bol salata yedim. yani abartmadım.sabah da çerezlerle birlikte 1 yumurta 2 kk peynir yedim. öğlen domates soslu 1 tabak makarna ve az miktarda fındık. akşam da haşlama et yanında salata yiyeceğim tabii ki ekmeksiz. ama regl dönemim olduğu için canım acayip tatlı istiyor:52::52::84: haa sabrediyorum bakalım nereyekadar:60::60::60:

sabrın sonu selamettir inşallah senacım sabııııırırrrrr

senacım canın çok tatlı istiyorsa 1 bardak sütle türk kahvesi pişir, şekersiz, gerçekten tatlı iştahını kesiyor

bide kızlar ben bugün aşure yedim akşam yemeğinden sonra, 2.5 kepçe kadar
ya çok seviyorum aşureyi, annem yaptığında kahvaltı yapmazdım 1 kase fazla aşure yemek için, o kadar severim, ama bidaha olmıcak, yılda bi kez denk gelirse yiyorum diye yedim ben de :(

istisnalar kaideyi bozmaz esw cim sonuçta senede bir gün :))

Kızlaaar günaydın herkeseee :54: Güzel bir hafta diliyorummm

Haftasonu cumartesi günü çok iyi geçti, diyetimi bozmadım.. Ama dün teyzemlere çaya gitmiştik, yarım dilim börek, 2 tane zeytinyağlı sarma, 1 adet de küçük ekler yedim. Akşam yemeği yemedim.

Bugün sabah 1 adet küçük ev poğaçası yedim, 35 dakika tempolu yürüyüş yaptım. Birazdan da 1 kupa çorba içeceğim.
afiyet olsun canım ama yaramasın :)

günaydın kızlar
yeni bi hafta ve ben nihayet kendi şubemdeyim
ohh masamı pc mi herşeyimi özlemişim
sabahki menüm 2 dilim buğday ekmeği az eski kaşar
5-6 zeytin ve yarım domates yanında da açık şekersiz çay
sabahtan beri de 1,5 litre su içtim
içtikçe içesim geliyo :1:

senin adına sevindim amonracım şükür kavuştun herşeyine :)

bu akşam eve gittiğimde zeytinyağlı biber dolması ve salata yiyeceğim. akşam eve gittiğimde çocuklardan fırsat olmayabilir.onun için şimdiden yazayım dedim arkadaşlar. gece de uyumadan önce süt içeceğim. yeteri kadar kalsiyum içeren gıdalar alınınca şişmanlık oranı azalıyor. takyoncuğum bu arada çerezleri de unutmuyorum:84: sakın kızma az miktarda yiyorum:71:

günaydın kızlar nasılsınız ben işler yoğun olduğu için artık uğrayamıyorum kusura bakmayın inanın günlerin nasıl geçtiğini bilmiyorum bildirim de yapamadım tamamen aklımdan çıktı iş yerinde işler çooook evde de internetim yok
:17:
ben bu arada sabah 1 simit 1 peynir 1 yumurta yedim
ara da bir portakal yiyeceğim öğlen de
haşlanmış et ve salata yiyeceğim akşam bozmazsam eğer yemekten 5 kaşık 1 dilim ekmek yemeye çalışacağım

adigenissecim Allah yardımcıın olsun canım ama bizleride ihmal etme paylaşımlarına ve desteğine ihtiyacımız var bildirimler çok önemli canım bildirim yapılmayınca liste hazırlarken çok zorlanıyoruz aksıyor herşey bildirimlere dikkat edelim canım

bu akşam eve gittiğimde zeytinyağlı biber dolması ve salata yiyeceğim. akşam eve gittiğimde çocuklardan fırsat olmayabilir.onun için şimdiden yazayım dedim arkadaşlar. gece de uyumadan önce süt içeceğim. yeteri kadar kalsiyum içeren gıdalar alınınca şişmanlık oranı azalıyor. takyoncuğum bu arada çerezleri de unutmuyorum:84: sakın kızma az miktarda yiyorum:71:

afiyet olsun senacım ay güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün İNşaAllah

ben bugün pek uğrayamadım

mönümü yazıyım bari

sabah:1 dilim çiçek ekmek (evde başka ekmeğim kalmamıştı)
1 kk beyaz peynir,4 zeytin,2 fincan çay

ara:1 elma

Öğlen:2 çk ıspanak,4 çk spagetti,bol salata

ara:1 fincan yeşil çay,1 elma

akşam:kurufasulye pilav var evde ben sadece kurusundan yicem 1 dilim ekmekle

Kızlar selamlar napıyosunuz bakalım?

Menümü yazıyorum ve sonra da eve gidiyorum.

Sabah: 1 ev poğaçası
Öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk, 1 kase salata
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Yarım dilim pasta

Pastayı da yedim yine dayanamadım ama başka birşey yemiyorum artık. Karnım aç yine de :((

Kızlar selamlar napıyosunuz bakalım?

Menümü yazıyorum ve sonra da eve gidiyorum.

Sabah: 1 ev poğaçası
Öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk, 1 kase salata
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Yarım dilim pasta

Pastayı da yedim yine dayanamadım ama başka birşey yemiyorum artık. Karnım aç yine de :((

insan sonradan pişman oluyo de mi
ben de bu çikolatayı yiyeceğime bi tabak yağsız
makarna yeseydim en azımdan karnım doyardı diye
çok sövmüşümdür kendime:60:

Back
X