- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.141
Ya kızlar cok kötüyüm şu an.. sorun ne derseniz direkt bişi yok.. 2 gündür aramız limoniydi.. ben bi gerginim ya reglolamadm diye, işte arkadaşımın düğünü olduğu gün cok keyifliydin, benle hep bi mutsuzsun bilmemne fln diye hep bi laf sokma cabası içerisindeydi dün akşam.. nese bende cok umursamadım ama üstüme gelmeye dewam edince bende sinirlendim beni eve bırak dedim saat on civarı, arkadasının düğünündeydik işte, bi yere gitmiyosun düğün bitince gidicez fln dedi işte düğübnden sonra biyere oturmaya gidilcekmiş fln bende dedim işe gidicem yrn saat 2lere 3lere kadar kalamam falan sonra işte kalıcaksın ben nerdeysem orda olcaksın snde dedi, öyle emrivaki konusunca sinirlendim iice bende aldım cantamı cıktım taksiyle döndüm eve..
Bundan dolayı dün gece saat2ye kdr tartıştık, zaten son zamanlarda cok dolmuştum, böyle hep gidere gider, hiç alttan alma huyu yok, ben bişiye trip atsam alttan alcagna trip attıgım için o bana daha cok trip atar fln iice bunalmıştım.. döktüm her şeyi.. agladım fln sora uyumuşum öyle..
İşte bgnde aradı beni bgn, hala bi ters fln bende terstim, bgn bile işten fırsat buldukça kavga ettik telefonda, alakasız konuları açtık fln, detaylara girmek istemiyorum, işte telefonu kapattık, msj atmış cok sinirliyim simdi konuscak durumda değilim diye, ben de cok kırıldım, cok üzüldüm, cok yoruldum.. hep sevgi kırıntılarıyla idare etmeye çalışmaktan.. sevdiğini biliyorum hissediyorum ama göstermiyoo işte benim için hiçbişi yapmıyo.. yıldönümümüzde bile bana bi cicek koparıp getirmemişti, sarılıp öptüm ya neyine yetmiyo demişti.. ben onun parasında pulunda değilim ama hala o bile içimde uhde benim.. istiyorum ki bazen ben ona naz yapıyım, cocukluk yapım o böle gönlümü alsın benim, ama yok yok yokkk aksine ben naz yaptıgımda o bana bildiğin trip yapıyo, hep bi kısasa kısas, cok bunaldım..
Hiç bi zaman, alttan alma huyu yok, ben desem ki sen bana bunu yaptın cok üzüldüm diye, sen buna nasıl üzülürsün sende bana bunu yaptın ben bişi dedimmi bilmem ne, direkt kısasa kısas.. yalwardım bile zamanında dedim azcık ılımlı ol yaa hani bi kere de beni idare et sinirim üzüntüm geçene kadar ama yok yok yok..![]()
yazdıklarını okurken kocişim geldi aklıma
bu yazdıklarının hepsinin altına imzamı atabilirim
çok zorluk çektim çokkk
naz yapmak istesem bile üste çıkardı hemen bi tripler falan
ya bu kızın bi derdi vardır bide ben dinleyim demezdi
biliyodum sevdiğini ama bunu göstermezdi hiç
bilmek yetmiyor ki insan duymakta istiyor
hatasını anlasada gelip ben hatalıyım demezdi büyüttükçe büyütür benim gidip onunla konuşmamı beklerdi
sabahlara kadar az aglamadım onun yüzünden
doğum günümde bile ben dedim ya bari bi pasta al diye
ama ne var biliyomusun
ben onu seviyorum
eger bu sevdadan vazgeçemiyceksem demekki onu böyle kabul edicem
yada üzerine bi çizgi çekicem
ben onu böyle kabul ettim
sabırla eğitmeye çalıştım her defasında ben gidip yanına keşke sen gelseydin konuşmaya dedim
keşke şöyle olsaydı keşke böyle yapsaydın
böyle daha mutlu olurum
düzeldi biliyomusun başardım 2 senemi aldı ama
şimdi karşımda tamda istediğim erkek var
inan sevgi emek istiyor
başta hep sen veriyosun hep sen veriyosun yoruluyosun bunalıyosun
ama onu dogru yetiştirirsen sen kazanıyosun