- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.681
Kolay alip zor verenlerdenim ben de :) kacamak yapmasam biraz da spor yapsam kolay veriyorum aslinda ama bi yerde direnc noktasina geliyor kilo vermem duruyor.iste orda zorluk cekiyorumMetobolizman nasil kilo verme durumun ne alemde merak ettim canim
Aynen oyle.mayis ayindan beri forumdayim bu deneme sureci konusunda sabirsizim sanirimCanım kaptanımız şuan izinli olsaydı sana anlatırdı,ama sen paylaşımı bol tut henüz takımda değilim diye motivasyonun düşmesin,buradaki paylaşımlarına ve diyetteki kararlılığına göre takıma alınman kesinleşiyor.Çalışmalarına da Allah kolaylık versin.
Benim sikintim galiba ilk gurup yarismasi deneyimim ve takimlari okuyunca cok motive oldum heveslendim ben gaza gelerek kilo verebiliyorum 2011 senesinde arkadaslarimla girdigim yarista ayda 8kilo vermistim suanda inanin ayni konsantredeyim aklim fikrim diyet site takim yeni olmamin heyecani varbelki bende de bir donem sonra yaris olagan olacak bende is yok mu dolu iki cocuk annesiyim kayinvaldemle oturuyorum bu yuzden gelenim gidenim cok okulaile birligindeyim ve sohbetlere katiliyorum ve ailem yakinimda kardeslerim abim pc bu kadar vakit ayiran biri degilim vaktim yok ama iste onceligimi zayiflamaya koydum suan kizim icerde uytmam icin beni bekliyor ama once takimima bakiyim kimne yazmis diye .Kusura bakmayin hanimlar anliyorum haklisiniz ama lutfen benim heycanima sabirsizligimada hak verin hepinizle tanistigim icin cok memnun oldum ben baska bir takimda yoluma devam etmek istiyorum Allaha emanet olun insaallah en kisa zamanda istediginiz kiloya kavusursunuz.
Daha yeni geldim diye sanirim neden ayrilmak istedigini baska takima gecmek istedigini anlayamadim