• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar:16::16::16:
fırsat bulamadım bugün gelmeye nasılsınız,inşallah hepiniz çok iyisinizdir:16::16::16:
+ çıkmamın sebebi belli oldu bugün regl oldum:24:
geçmişe bakayım:10:
Neyse gözün aydın diyeyim en azından sebep belli:1:

luci cim valla bıraksalar uyuyacağım gözlerim hiç açlmıyıor yaa esneyip duruyorum

valla az önce işyerinden bi arkadaş tibeti görmüş bunu deneyelim mi diye peki sen hala devam ediyormusun? bende başlasam mı diye düşünmekteyim?

gülanne sen de mi regli oldun anlaşılan takım yarısı regliyiz bu hafta

kızlar yarın sabah 9 uçağı ile kars a gidiyorum oğlanları da alıp haftasonu gezmeye siz bildirimi yaparsınız ben az sonra listeyi eklerim de destansı ne olacak lucim ordamısın lily cim sizler bi şey söyleyin 2 hafatsır hiç bişey yazmadıgülanne ve elendil sizler yarın güzel kg vermiş oluırsanız listeye ekleyelim değilse haftaya yı bekleyelim ne dersiniz?
Hayırlı yolculuklar kaptan güle güle git sağ salim dön inşallah:3:
Destansı hakkında sormuşsun bence yarın girip bildirim yaparsa yazarız listeye ama bir hafta daha bekleriz olmadı gereken neyse onu da bilgilendirip yaparız sonuçta takım ruhu önemli:34:
Gülanne ve elendil içinse bu hafta takım içi listede tutup haftaya eklesek nasıl olur? Şimdi işten çıkacağım o yüzden net birşey yazamıyorum ama yarın duruma göre listeye de ekleyebiliriz bakalım diğer arkadaşlar ne derler bu konuda ? Sonuçta birlikte karar almak gerek

Yeni açılan bir büroda iş buldum ya beni buldu iyimi hiç iş yok.yani bir ay oldu daha bir dilekçe bile yazmadım.içim sıkıldı resmen bütün gün okuyorum.ama hiç iyi hislere sahip değilim.sanki adam heran benim avukata ihtiyacım yok diyebilir.sabırla iş çıkacak diye bekliyorum müvekkil nerden bulacamki onuda bilmem hiç b.lmediğim bir şehirdeyim.sonuç olarak stresliyim.daha bu işi yapabiliip yapamayacakmıyım onu bile bilmiyorum hala staJer gibiyim uffff tecrübeli arkadaşlar ya beni bi rahatlatın
Canım gelen kimse yok yazmışsın aslında önemli olan büronun yeni açılması değil eğer ki bir avukatla çalışıyorsan tabii
ben avukatlık bürosunda çalışmıştım liseden sonra - bir iş hanı olduğundan oraya birisi danışmaya geliyor mesela, o katta hangi avukat yerindeyse onunla konuşuyor sonra avukat yardımcı oluyor işine ve bir bakıyorsun davayı üstlenmiş - sen de sonuçta onlarla haşır neşir oldukça kendi çevreni kuruyorsun
bazı şeyler zamanla rayına oturur az biraz sabır canım

umarım ekside olursun

evet detoks gibi oldu diyete alışma modundayım,birazda midem küçülsün dimi ama

hoşbuldum bitanem

menün güzelmiş canım

hımmm ama bulgur pilavıydı,dikkat ederim tatlım

başarılar dilerim canım

bendeseni çoook seviyomm tatlım benim

harika menü

amin canım sanada günaydın

darısı başımıza

günaydın

bazen bende senin gibi düşünüyom ama iyiki varlar

güzel menü

doğru söylüyosun ama gerçekten fırsatım olmuyor,herzaman diyorum akşamdan hazır edeyim nasibolmadı daha dikkat ederim bundan sonra çok sağol canım benim, cevaplarımın kısa olmasının nedeni işyerimden yazıyorum mecburan kısa tutmak zorundayım evde bilgisayar yok maalesef

merhabaaa canımm

sende iyiki varsın canım benim
güzel yorumların için teşekkür ederim:16::16::16:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar daha eve gidip yemek yapacağım sonra yürüyüşe nasıl gideceğim onu düşünüyorum:44:

Son düzenleme:
Kızlar Selam

Bugünkü menüm

Sabah
tava yufka 4/1

Öğlen
1 karnıyarık
1/3 kase cacık
salata
1 dilim ekmek
1/3 kase çorba

Akşam
1/3 kase cacık
1 yk pilav
Salata

Kızlar bir selam vereyim dedim bize, bugün tartıya çıktım 83 kg çıktım, ben diyeti bırakın ne bulsam yiyorum son günlerde ama bu sefer hiç kilo alırım demiyorum ve öylesine yemiyorum bir şey yiyeceğim düşünüyorum canım mı istiyor yoksa sırf yemek için mi ? Canım istiyorsa yiyorum, bitince unutuyorum vicdan azabını çekmiyorum, canım istemiyorsa bırakıyorum genelde susamış oluyorum bol su içiyorum, gece eşimin acıkmaları meşhurdur ben diyetteyim diye o da yemiyordu şimdi başladı yine :1: O yerken canım istiyorsa serbestim diyorum ve böyle dediğimde 2 yudum alıp bırakıyorum yetiyor çünkü.
Geçenlerde televizyonda izlemiştim ege diye bir adam anlatıyordu diyet diye diye kendimizi kilo almaya programlıyoruz diye ben de kendimi dinlemeye çalışıyorum bakalım .. Zaten yaza kadar kilo vermeye çalışmıyorum en azından vücudumu anlamaya çalışırım.

buara bende senin gibiyim balım ya havalardanmı iştahtanmı anlamadım gitti.yemek yemek için sanki açlıktan deilde..

olabilir - 2 gün olmuş gerçekten sen söyleyince fark ettim ama ne bileyim alışmışız demek ki bir kişinin bile eksikliği hissediliyor

gerçekten iyi ki buraya katılmışım diyorum motivasyonum düşse bile yine toparlanıyorum sayenizde:29: hasta oldum iyileştim yine kendime çekidüzen vermeye çalıştım normalde tek başına yapıyor olsam salardım heralde - iyi ki varsınızzz:16:

bende iyi katılmışım ve sizlerle tanışmışım tatlım.iki gündür düzenli giriyorum ya daha dikkatliyim.

.

Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparım

aslında metabolizmaya şok yapmak istiyorsan kaloriyi arttırabilirsin o da hızlandırıcı etki yapabilir:34:

rica ederim :16: hayat gerçekten inişli çıkışlı - olaylar karşısında her zaman aynı dirayeti gösteremeyebiliyoruz maalesef

bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatlere:50:

teşekkür ederim Sevdacım :38: artık sporla da desteklemeyi planlıyorum hem yaz geliyor sıkılaşmak lazım:34:

:1::1::1: ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin:34:
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim? :29:

ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek:16:
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari:1:

çok haklısın tatlım sıkılaşmakta gerekiyor.bende bu haftadan sonra sabah eliptik akşam üzeri de biraz sıkılaştırıcı hareketler yapmayı planlıyorum.

.

bugün ya sistemde ya bilgisayarımda bi sıkıntı var çözemediğim...ne zaman alıntılayıp yazsam kitleniyor sayfa :(

kaptancım, destansı 2 haftadır hiç uğramadı, haklısın...yapılması gereken neyse uygulayalım derim ben, bildirim yapmadı yazma hakkımız varsa yazalım ama yoksa ayrıldığını bildirebiliriz, çünkü herhangi bir şekilde ulaşıp bildirim de yapmadı :( umarım onun açısından her şey yolundadır...(sana da iyi yolculuklar bu arada)

handecim, okuduğum kadarıyla bi bebiş mevzusu gördüm gibi, haydi hayırlısı ise olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre versin:16:

tam da zeynebim nerde derken menü paylaşımını gördüm, iyisindir umarım tatlımmm

bugünkü menümü de yazıp o şekilde ayrılayım aranızdan zira korkmaktayım yine yazdıklarımı gönderemeden sistem donarsa diye :(

LUCI'nin bugünkü menüsü::56:

sabah: 06:00
nescafe-sade ve şekersiz

öğle: 13:00
100 gr tavuk döner
1 büyük tabak yeşil salata (marul ve bilimum yeşillikler)
karnabahar+kabak (buharda pişmiş) garnitür
ayran

akşam: 16:30
büyük tabak karışık yeşil salata
5 adet ceviz içi (cevize sardım bu ara, inanılmaz tok tutuyor)

su: 3litre
spor: açık havada tempolu 90 dk yürüyüş
fırsat bulabilirsem akşam eşim gelince de 90 dk yürümeyi planlıyorum

hepinizi öper, iyi akşamlar dilerim... umarım yarın sabah da sürmez bilgisayarımdaki sıkıntı, virüs mü girdi bilemedim ki...sabaha görüşmek üzere

kizlaar ben geldim., 1 ayi gecti dimi ugramayali. evet evet baya zaman oldu. o yüzden araniza döndüm demek gibi bi yüzsüzlük yapmiycam. sabahtan aksama kadar elimde cikolatayla geziyorum onu belirteyim ama. kilo verdim mi derseniz tabiiki hayir :ssz: sdaha aldim bile. kac kilo muyum? bilmiyorum. 62 kesin varim ama.. pazartesiden itibaren basliyorum yeniden. yeniden derken iste sizi uzaktan takip edicem. tatli dan nefret ediyoruuuuuum :14::14:

sabah:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi,2 zeytin

ara:1 tane elma

öğle:1kepçe tarhana,1 tabak pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,salata

ara:çeyrek ayva

akşam:1 tabak pırasa,salata,yoğurt

spor:50 dk eliptik,yarımsaat yürüyüş
su:1.5 litre

.

kizlaar ben geldim., 1 ayi gecti dimi ugramayali. evet evet baya zaman oldu. o yüzden araniza döndüm demek gibi bi yüzsüzlük yapmiycam. sabahtan aksama kadar elimde cikolatayla geziyorum onu belirteyim ama. kilo verdim mi derseniz tabiiki hayir :ssz: sdaha aldim bile. kac kilo muyum? bilmiyorum. 62 kesin varim ama.. pazartesiden itibaren basliyorum yeniden. yeniden derken iste sizi uzaktan takip edicem. tatli dan nefret ediyoruuuuuum :14::14:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.olsun canım yinede fazla almamışsındır pazartesiden itibaren sıkı sarılırsın.ahh birde ben nefret etsem tatlıdan nolurdu ki

.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn.olsun canım yinede fazla almamışsındır pazartesiden itibaren sıkı sarılırsın.ahh birde ben nefret etsem tatlıdan nolurdu ki

.

insallah insallah. artik nefret etmesem de etmek zorundayim canim ya. benimkisi bagimlilik boyutunu da asti cünküü

bayanbaloncuk hoşgeldin nerelerdesin sen bakimm hesap ver uzun süredir görünmüyorsun:47::47::47:

luci cim destansının profiline baktım dün girmiş görünüyor ama hiç bişey paylaşmadı yarını da bekleyelim daha sonra bakalım yarın uğrayacak mı ona göre karar verelim o zaman neyse ben yola çıkacağım gene bademciklerim şişmeye başladı ant daha geçen hafta bitti yaa nedir bu anlamıyorum ben yaa az önce gelinimiz aradı karsta kar yağıyormuş çocukları sarıkamış a götürürüz ona göre hazırlıklı gelin dedi burda nerdeyse bahar gelmişti yeniden kış göreceğiz

sabah:3 kaşık yoğurt,3 kaşık yulaf ezmesi,2 zeytin

ara:1 tane elma

öğle:1kepçe tarhana,1 tabak pırasa yemeği,3 kaşık yoğurt,salata

ara:çeyrek ayva

akşam:1 tabak pırasa,salata,yoğurt

spor:50 dk eliptik,yarımsaat yürüyüş
su:1.5 litre

.

Menünü beğendim Sevdacım dengeli besinlenmişssin . Suyunu da yatana kadar 2 lt ye tamamlarsan süper :34:

Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparım

aslında metabolizmaya şok yapmak istiyorsan kaloriyi arttırabilirsin o da hızlandırıcı etki yapabilir:34:

rica ederim :16: hayat gerçekten inişli çıkışlı - olaylar karşısında her zaman aynı dirayeti gösteremeyebiliyoruz maalesef

bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatlere:50:

teşekkür ederim Sevdacım :38: artık sporla da desteklemeyi planlıyorum hem yaz geliyor sıkılaşmak lazım:34:

:1::1::1: ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin:34:
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim? :29:

ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek:16:
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari:1:

canım k flakes tatlı ihtiyacını gidermek açısından iyi tavsiye ederim ben genelde kahvaltıdan sonra tatlı bir şey yemek istiyorum onu engelliyor yani . hem lifli bende bazen içine değişiklik olsun diye kuru meyve veya fındık fıstık ekliyorum. Sabah sabah mutluluk sebebi:16:. inşallah bu son diyet deneyimimiz olur hedeflediğimiz kilolara ulaşır onları korumaya çalışırız :16:

tatlımmm bugün bilgisayarımda sorun var sanırım az önce uzuuun uzun yazmıştım sana gitti uçtu hepsi :( teşekkür ederim fıstığım güzel dileklerin için, sen de iyi ki varsın canım benim :) ben de çok yürüdüm bugün de, hele de havalar güzelll, ben güzel olunca daha bi coşuyorum açık havada yürüme konusunda... dinlendir tatlım sen de biraz kendini geçen hafta sonu da dinlenemedin bahardan mıdır nedir zaten gözkapaklarımız ağır hep bi uyku hali :( fırsat buldukça dinlendir kendini

Tamam canım arkadaşım, sanırım söylediğin çok doğru..Bahar geldiği için böyle oldum gibi :26::27:

teşekkür ederim handecim, senden heveslenip sabahları da yürüyorum artık çok şükür tam tamına 120 dakika, hızlı tempo, deli gibi yürüdüm, bacaklarım tutmuyor...sayende canım:16::16:

VAyyy luciii görünüşe bakarsak benim senden heveslenmem gerek 120 dk ne demekk bravo:nazar: ben hızlı hızlı 45 dk da bırakıyorum :8: yürüyüş çok sağlıklı hissettiriyor bana tam gaz devam lucicim:52:

Menüm :56:

Sabah: kk peynir

Öğle: elma+ 2 kaşık yoğurt

Ara: beyaz leblebi + çeyrek ayva

Akşam: portakal + 3 kaşık yulaf ezmesi + 3 kaşık yoğurt

Spor: 80 dk. yürüyüş

Su: 14 bardak

.

Son düzenleme:
VAyyy luciii görünüşe bakarsak benim senden heveslenmem gerek 120 dk ne demekk bravo:nazar: ben hızlı hızlı 45 dk da bırakıyorum :8: yürüyüş çok sağlıklı hissettiriyor bana tam gaz devam lucicim:52:

evet canım ya, yürüyüşle hem çok güzel ter atıyorum hem de her yerim çalışıyormuş gibi geliyor...kesinlikle ben de daha zinde hissediyorum...yürüyüşe devam edelim tatlım biz:16::16::16:

Back
X