- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.441
onu bunu bırakta görende 58 kiloya düştüm sanıcak bu havayla offff varya bide 58 kiloya düşsem uçarsınız havamdan topik dağılır![]()

Ama topiğimize acı :)))
Uçurma bizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bunu bırakta görende 58 kiloya düştüm sanıcak bu havayla offff varya bide 58 kiloya düşsem uçarsınız havamdan topik dağılır![]()
Ne yapayım betüşüm yaaa benim kayınvalideyle kayınpeder görümcelerin ağzı hiç susmuyorkiiii yani ben konuşmuyorum yanyana geldikmi ama onlar benim ağzımdan çıkmış gibi millete anlatıyorlar eşime dedi diyorlar gerçi eşim yakalamış test etmiş inanmıyor kesinlikle onlara daha demin bir kamyon dolusu laf demiş kayınvalide kayınpeder kadın bana anlattı gelde takmaaa en sinir olduğumda yüzümede yavrummm kızımmm kuzummm bunlarda kaç çeşit yüz var çözemiyorum kadın yalan söylüyor diyecem aynı şeyleri 1 ay önce başkasınada demiş tıpatıp aynısı o zaman kadın yalan diyor dedim kendi kendime hadi o yalancıydı budamı yalancı demekki diyor bizimkiler en son oğullarından boşanıcam toptan temizlik olcak heee annemle babamda diyorlar boşa gel kimseye ihtiyaçın yok hele bu pisliklere yazık etme kendine diyorlar eee ben onların kuzusuyum ya benim kuzum ne olcak baba diye çıldırıyor üstelik eşim iyi bir insan her koşulda benim yanımda sorgusuz sualsiz arada kaldım işte tatlım neyse takmıyorum artık benden değerli hiç birşey yok şu hayatta bu benim sloganım ben değerliyim benim canım değerliiiwuuu naptın o kadar kendine... Allah bir daha yaşatmasın inşallah... ben hayatta kendini salmaya bırakmaya hiç tahammül edemiyorum... zannımca her şeyden bolca yaşadım yaşıyorum dertten kelaynağa döndüm kafamda saç kalmadı ama sonunda baktım ki her şey bildiğini okuyor hiç bir şeyi deiştiremiyorum :) bende 47 kg lerdeydim ne komik ben ve 47 kg :))
şarapta severim sıkıntı yok :)) teee avustralya adını bile söyleyemiyom gelemice mi biliyon ya gell dersin tabi :)))
ay kız benim kv çok fenaydı baktı ben daha fenayım daha karışmıyorNe yapayım betüşüm yaaa benim kayınvalideyle kayınpeder görümcelerin ağzı hiç susmuyorkiiii yani ben konuşmuyorum yanyana geldikmi ama onlar benim ağzımdan çıkmış gibi millete anlatıyorlar eşime dedi diyorlar gerçi eşim yakalamış test etmiş inanmıyor kesinlikle onlara daha demin bir kamyon dolusu laf demiş kayınvalide kayınpeder kadın bana anlattı gelde takmaaa en sinir olduğumda yüzümede yavrummm kızımmm kuzummm bunlarda kaç çeşit yüz var çözemiyorum kadın yalan söylüyor diyecem aynı şeyleri 1 ay önce başkasınada demiş tıpatıp aynısı o zaman kadın yalan diyor dedim kendi kendime hadi o yalancıydı budamı yalancı demekki diyor bizimkiler en son oğullarından boşanıcam toptan temizlik olcak heee annemle babamda diyorlar boşa gel kimseye ihtiyaçın yok hele bu pisliklere yazık etme kendine diyorlar eee ben onların kuzusuyum ya benim kuzum ne olcak baba diye çıldırıyor üstelik eşim iyi bir insan her koşulda benim yanımda sorgusuz sualsiz arada kaldım işte tatlım neyse takmıyorum artık benden değerli hiç birşey yok şu hayatta bu benim sloganım ben değerliyim benim canım değerliii![]()
slm bu arada sohbet edemedik ben nilgün takımın organiğiNe yapayım betüşüm yaaa benim kayınvalideyle kayınpeder görümcelerin ağzı hiç susmuyorkiiii yani ben konuşmuyorum yanyana geldikmi ama onlar benim ağzımdan çıkmış gibi millete anlatıyorlar eşime dedi diyorlar gerçi eşim yakalamış test etmiş inanmıyor kesinlikle onlara daha demin bir kamyon dolusu laf demiş kayınvalide kayınpeder kadın bana anlattı gelde takmaaa en sinir olduğumda yüzümede yavrummm kızımmm kuzummm bunlarda kaç çeşit yüz var çözemiyorum kadın yalan söylüyor diyecem aynı şeyleri 1 ay önce başkasınada demiş tıpatıp aynısı o zaman kadın yalan diyor dedim kendi kendime hadi o yalancıydı budamı yalancı demekki diyor bizimkiler en son oğullarından boşanıcam toptan temizlik olcak heee annemle babamda diyorlar boşa gel kimseye ihtiyaçın yok hele bu pisliklere yazık etme kendine diyorlar eee ben onların kuzusuyum ya benim kuzum ne olcak baba diye çıldırıyor üstelik eşim iyi bir insan her koşulda benim yanımda sorgusuz sualsiz arada kaldım işte tatlım neyse takmıyorum artık benden değerli hiç birşey yok şu hayatta bu benim sloganım ben değerliyim benim canım değerliii![]()
Slm canım bende esra ohhh sen ne güzel bulmuşsun çözümü tatlım bunlar değişik birşeyler ben bunu bunu duydum desem oğulumuz dedi deme sana diyorlar sonrada başlıyorlar o koca bir yalancı kızım inanma ona annem babacım bizim aramızın iyi olmasını istemiyor oğlumuz kıskanç o diyorlarslm bu arada sohbet edemedik ben nilgün takımın organiği![]()
Yap yap canım bende 3 mile yaptım 45 dk bugün bide ellerime ağırlık torbalarını takdım epeyyyy yoruldum ellerimle sırtım su içinde kaldı yarında ayaklarıma bağlıyacağım totom erir belkihadi kızlar bende 2 yada 3 mile yapayım:)
Ne yapayım betüşüm yaaa benim kayınvalideyle kayınpeder görümcelerin ağzı hiç susmuyorkiiii yani ben konuşmuyorum yanyana geldikmi ama onlar benim ağzımdan çıkmış gibi millete anlatıyorlar eşime dedi diyorlar gerçi eşim yakalamış test etmiş inanmıyor kesinlikle onlara daha demin bir kamyon dolusu laf demiş kayınvalide kayınpeder kadın bana anlattı gelde takmaaa en sinir olduğumda yüzümede yavrummm kızımmm kuzummm bunlarda kaç çeşit yüz var çözemiyorum kadın yalan söylüyor diyecem aynı şeyleri 1 ay önce başkasınada demiş tıpatıp aynısı o zaman kadın yalan diyor dedim kendi kendime hadi o yalancıydı budamı yalancı demekki diyor bizimkiler en son oğullarından boşanıcam toptan temizlik olcak heee annemle babamda diyorlar boşa gel kimseye ihtiyaçın yok hele bu pisliklere yazık etme kendine diyorlar eee ben onların kuzusuyum ya benim kuzum ne olcak baba diye çıldırıyor üstelik eşim iyi bir insan her koşulda benim yanımda sorgusuz sualsiz arada kaldım işte tatlım neyse takmıyorum artık benden değerli hiç birşey yok şu hayatta bu benim sloganım ben değerliyim benim canım değerliii![]()
onlarda yaşlanacaklar boşver ne boşancaaaan aaaa boşanma aaaa töbe töbe.. adam iyi diyon gerisi teferruat... el için yuva mı dağatılır... desinler amaaaaaaan ...... en güzel intikam iyi yaşamaktır beybi... sen kocişinle bebişinle gez toz onlar da çatlasın patlasın :)) bak kocalar karaborsa burlarda :)))
hiççç benimkide laf iştehepimizin sorunu aynı![]()
Organik hanım aga :))kız bakmayın belli etmiyorum ben hanım ağayım![]()
Suyun sporun nerde??Morördekcim benim burda akşam çabuk oluyoryaaa datlummmbak gene yazayım
Sabah
Shake 200 kalorilik
Öğle
Zıkkımın kökü yazmıştım açlıkdan
Akşam
Yine shake 200 kalorilik
Gece açlık krizine girdim ama direndim yemedim
Bugün yine akşam oldu
Sabah
Küçük küçük köfte yaptım domates rendesiyle kızarttım yağsız
3-4 zeytin
Küçücük parça kaşar
Küçük yine beyaz peynir
Öğle
Yeşilliklerle salata yaptım
Küçük somon balığı
Akşam
Shake içtim gene
Kızlarrrr size sır vereyim toplaşınnnnnn arkadaşım 2 sezeryan sonrası incecik göbekli oldu gr yağ fazlalığı yok sordum canım shake iç bir öğünde mutlaka dedi yani protein tozunu slim süte katıp içiyorum 300 ml süt 28 gr zayıflatan protein tozu inanmıyacaksınız ama 1 hAftadır içiyorum göbüşde erime var sadece göbekde değil diğer yerlerimdede
Spor olarak leslie ablamla 45 dk yürüdüm eşimin ağırlıklarınıda ellerime bağladım su içinde kaldım eneeeeeemmmm çok terletiyor ağırlık bağlayıp yürümek![]()
Aynı sekilde sen de Zeynep.Kızlar dünkü menüm.
Sabah 6.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta
Bil salata
Öğlen 18.30
5 ızgara köfte
Bol salata
2 litre su
Spor yapamadım.
Gelin Ankara'ya gelin biz buralardayızO zamn Ankra'ya giderizz.Anan da beni kovalarr. Gözüm korktu.![]()
3 mil yap da cezan silinsin.hadi kızlar bende 2 yada 3 mile yapayım:)
Bak böyle ayrı ayrı yazıyosunuz sporu falan, sinirlendiriyosunuz beniYap yap canım bende 3 mile yaptım 45 dk bugün bide ellerime ağırlık torbalarını takdım epeyyyy yoruldum ellerimle sırtım su içinde kaldı yarında ayaklarıma bağlıyacağım totom erir belki![]()
aynen canım sonrasında da dikkat edeceğim gelmesin kilolarKaptanim basladiniz, birakmayin bence hatta 13 gune tamamlayin derim; ama metabolizma hizi duseceginden sonrasinda da azar azar yiyin.
Hatta karatay'la vs korumaya gecebilirsiniz, malesef hayat tarzi edinmeyince o kilolar geliyor geri.
bu nebiçim çakma isveç yaa yanından bile geçmemişhemen paylaşiim
sabah 2 bardak nescafe - şekersiz
öğlen : haşlanmış ıspanak + 200 gr tavuk
akşam : 1 kase salata + yarım kepçe şehriye çorbası -- harbi çok azdı masadakilerin çenesi kapansın diye içmek zorund akaldım :) yoksa salatayla kapayacaktım ama olmadı....
+ 4-5 tane çağla
su : 2lt
spor : yok - misafir vardı
düne göre -300 yani 65,1 bi regl olcam kocaman şiş karnım...
oo bizi azdır bu yola baş koydur kendin vazgeçben kendi diyetime geçtim akıl var mantık var diyeti :)))
ben 65 le mutlu olmaya mı baksam acep...
ebrucum ben çok içiyorum kahve valla şekersiz olmak koşuluyla kahve de öyle günde 2-3 türk kahvesi neskafe vs çay zaten haddi hesabı yok ama bunların hiç birinde şeker yoktoplight diyetin nasıl gidiyor??
Ben öğleyide kazasız belasız atlattım. Ama canım kahve istiyor içsem olar mı??![]()
Teşekkür ederim canım.daha önceden birkaç girişimim olmuştu.takıma tutunamayınca bıraktım. :/İstersen bize katıl derdim ama @muska77 ne der bilemiyeceğim.
Gelin Ankara'ya gelin biz buralardayız
3 mil yap da cezan silinsin.
Bak böyle ayrı ayrı yazıyosunuz sporu falan, sinirlendiriyosunuz beniBana toptan bi rapor ver 2 günlük su-spor durumunu.
Valla pişman olmazsın kaçırırsan pişman olursun ben ne diye gelmemişim yahuuu mis gibi gün gün takip eden kaptanımız yardımcıları var valla kendimi sorumlu hissediyorum eksiksiz günü tamamlıyorumTeşekkür ederim canım.daha önceden birkaç girişimim olmuştu.takıma tutunamayınca bıraktım. :/
Valla mıValla pişman olmazsın kaçırırsan pişman olursun ben ne diye gelmemişim yahuuu mis gibi gün gün takip eden kaptanımız yardımcıları var valla kendimi sorumlu hissediyorum eksiksiz günü tamamlıyorumkorkudan nerde neyi unuttum diye defter bile tutuyorum gün gün saat saat yazıyorum o derece yaniii rabbim razı olsun hepsinden onların sayesinde dahada iştahlandım
![]()