- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.501
sevgilin olmustur ama canim ?
oldu canım boynuzlarım da oldu çok açtı beni :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilin olmustur ama canim ?
O kimseyi beğenmiyor kiibencebtlbetul bi zayiflasin, adaylar kapisina dizilecek :)
O kimseyi beğenmiyor kii
Kıllı olmasın diyor. Evimde dağınıklık çekemem diyoorr.Betüş işi yokuşa sürüyoorr.![]()
Görende gerçekten evde kaldın sanırr.cümle kuşlar yuva yapmış uyy ammaaan ammaaan vayy ammaan ammaaan
bir kuş kadar olaaamaadım uyy ammaannn ammaaann vayyy ammann ammaannn
karnın tok sırtın pek hayret edersin tabe :)
Görende gerçekten evde kaldın sanırr.
Daha gençsin ayol![]()
Allah bağışlasın.Kizim oldu canim
ya bekarlik da ayri guzel, tadini cikar bence. Benim de baya huzurum yerinde :)sürcem tabi bi betüş kolay mı yetişiyor bu devirde :)))
Vayyy kaderdaşım benimcümle kuşlar yuva yapmış uyy ammaaan ammaaan vayy ammaan ammaaan
bir kuş kadar olaaamaadım uyy ammaannn ammaaann vayyy ammann ammaannn
karnın tok sırtın pek hayret edersin tabe :)
Hiç denemedim.Bilirsin bendepek hamarat sayılmamkızlar karnıbaharı fırında yapıyolarmış çok güzel oluyomuş doğru mudur acep?
yes, once hasla sonra firinla; muhtesem oluyor. Hele kiyma da koysan biraz tadindan yenmez mmmkızlar karnıbaharı fırında yapıyolarmış çok güzel oluyomuş doğru mudur acep?
Türünün son örneğisin zatiiisürcem tabi bi betüş kolay mı yetişiyor bu devirde :)))
Vayyy kaderdaşım benimyuvasız kuşlarız biz
Bende sürekli yeşil çay içeceğim diyorum içmiyorum sonraya su yesil cayi sevemedim ya bir yandan cok zayiflattigina da inaniyorum ama..
bir de yesil elma cidden cok zayiflatiyor kizlar ya, ben inanamiyorum yani o derece.
Kız gerçek diyom.Artık millet geç evleniyorr. O eskidenmiş erkenden evlenmeler. Şimdi 45 e kadar yolu var.şaka mıydı yoksa bunlar :))) hiç komik değiiil :)))
yes, once hasla sonra firinla; muhtesem oluyor. Hele kiyma da koysan biraz tadindan yenmez mmm