- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.861
kızlarr listeye lütfen kendinizi ekleyin eğer eklemeyi beceremiyorsanız listeyi alıntılama yapıp kilonuzu yazın ki arada kaynamasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu çok güzel görünüyor yaaa ben çok beğendim olmazsa misafirlerime de yapayım bunu değişik bir salata olurhttp://www.yemekmutfak.com/yemek-tarifleri/1/609/kirmizi-pancarli-kinoa
toplight
Bu 4 kişilik yalnız biz tek kişiliğe indirdik 2 kaşık kinao kullancaz
Bende görüntüsüne Tav oldum zaten inşallah tadı da görüntüsü gibi olurayy bu çok güzel görünüyor yaaa ben çok beğendim olmazsa misafirlerime de yapayım bunu değişik bir salata olur
siz ne zaman yapacaksınız bunu bu akşama mı yedikten sonra bi yazın tadını ama kötü olması mümkün değil gibi görünüyrBende görüntüsüne Tav oldum zaten inşallah tadı da görüntüsü gibi olur
Bu akşam yapcaz ayşe de yapcak bana da güzek olur gibi geliyo akşam deriz nası olduğunusiz ne zaman yapacaksınız bunu bu akşama mı yedikten sonra bi yazın tadını ama kötü olması mümkün değil gibi görünüyr
ok tatlım bekliyorumBu akşam yapcaz ayşe de yapcak bana da güzek olur gibi geliyo akşam deriz nası olduğunu
Kaptanım ben rendelenmiş pancarı sade limonlada yerim ceviz peynir kinao uclusuyle süper olacağına eminimsiz ne zaman yapacaksınız bunu bu akşama mı yedikten sonra bi yazın tadını ama kötü olması mümkün değil gibi görünüyr
Yemezler yavrum ben sana 2. şans verdim bunun için mi ha bunun için mi yaz sen yaz benimde senin için bi süprizim olcak
Evet söylerim ben tulum peyniri koyacağım az resimde atarım kaptanımok tatlım bekliyorum
Fıstık mı ne kadar yedin
ben pancarı limonsuz öyle bile çok seviyorum salataya doğruyorum bazen küp küp çocuklara bile bırakmadan ben yiyorumKaptanım ben rendelenmiş pancarı sade limonlada yerim ceviz peynir kinao uclusuyle süper olacağına eminim
Ama 24 adet çok bence toplamda 24 yesen iyiydi fıstık yağlı sonuçtaFıstık detoks listemde vardı
Aralarda 24 er adet yedimdi
Burda tatlı demişin kafam karıştı
Ama 24 adet çok bence toplamda 24 yesen iyiydi fıstık yağlı sonuçta
Aynen bende turp gibi dogradim limonlarim süper bazen elma gibi yiyorum abartipben pancarı limonsuz öyle bile çok seviyorum salataya doğruyorum bazen küp küp çocuklara bile bırakmadan ben yiyorum![]()